- 29 Temmuz 2013
- 3.993
- 4.225
- 208
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #79.081
söyle canım benim işi gücü bıraktım anca okudum 40-50 sayfa falandı galiba :)adaşşşş
hayırlısı olsun inşaallah canım.benim dış gebeliği anlamadılar zaten 8.haftada tüpüm patladıda aldılar bebeğimide tüpümüde.Rabbim kimseye yaşatmasın.Banada dis gebe dedıler 5 gun once tekrar arastırdırlar kan testi yapmıstılar sonra sorun yok dedıler tek bnde mıyom war kananam war 14 Marta olmustum ben 40 gundur adet olmadım ogleden sonra ogrenecem Sondakını
Bizim burda gidiyorlar 40 tl veriyorlar ozelde ıyı degıl basları sıkısınca devlete gönderiyorlarbeylikdüzü kolanda neden 50 tl.veriyorum ben alla alla ya olmaz ki :) kolan kolandır yani.durdumu kanaman ipeğim
Amin canim Allah razi olsun Rabbim cü.lemize nasip etsin inşallah. Normal diyorlar ama bakalım bugün yine gidicem is çıkışı. Sen nasılsın?Ona da şükür rabbim nasip etmişse o değer yükselir üzme tatlı canını hayırlı olsun gebeliğin inşaallah bebeişin sana tutunur ve kucağına almak nasip olur hayırlısıyla canım
Amin adına uzuldum cnm bende dusuk yapmıstım bunuda korkuyom hıc cocugum yok bacım kaderımız neyse onu yasıyoz yapacak bıseyımız yok ıns kucagına alırsın da allah yuzunu guldurur cnm bu arada dogum gununmus o halde dogum gunun kutlu olsun ıns yeni yasinda allah daha murluluklar huzur werırhayırlısı olsun inşaallah canım.benim dış gebeliği anlamadılar zaten 8.haftada tüpüm patladıda aldılar bebeğimide tüpümüde.Rabbim kimseye yaşatmasın.
tam olarak bende küsme faslındayım sanki asabım bozuluyor sonra.takmamaya çalışıyorum elimden geldiğince..E abla eşim yok ki yanımda. Bide küstüm kaderine galiba artk umursamıyorum inan..
ben değerler çok yükselince dış gebelik veya düşük değil tam tersine çoğul gebelik diye biliyorum ama.ikiz falan.belkide kimbilir ne dersin :) hayırlısı bakalım sonuçların bi çıksında.Yok cnm ondan degıl daha cok yukselmıs degerler doktorlar sasırdı hemen ultrasyona yolladın ar beni bende mıyom war kanama yaptırıyor birde agrı
ben değerler çok yükselince dış gebelik veya düşük değil tam tersine çoğul gebelik diye biliyorum ama.ikiz falan.belkide kimbilir ne dersin :) hayırlısı bakalım sonuçların bi çıksında.
canım benim sağolsun anacığın.bahtımızda güzel olur inşaallah hepimizin.senden de Allah razı olsun canım benimAyy kıyamam sana yaa çook teşekkür ederim. Seni anneme bile gösterdim biliyomusun doğum günümü ilk kutlayan kişi bu bak diye. Baktı diyoki; hee maşallah pek de güzelmiş
canım benim sağolsun anacığın.bahtımızda güzel olur inşaallah hepimizin.senden de Allah razı olsun canım benimAyy kıyamam sana yaa çook teşekkür ederim. Seni anneme bile gösterdim biliyomusun doğum günümü ilk kutlayan kişi bu bak diye. Baktı diyoki; hee maşallah pek de güzelmiş
iyiyim bende çatlamayan yumurtanın kistiyle bekleşip duruyoruz.bu ay boş yani anlayacağın.kistte küçülme olmuş bitsin gitsin diye bekliyorum hayırlısıyla.Amin canim Allah razi olsun Rabbim cü.lemize nasip etsin inşallah. Normal diyorlar ama bakalım bugün yine gidicem is çıkışı. Sen nasılsın?
Canim cok hafif var leke seklinde bende yatiyorum uzaniyorm oylebeylikdüzü kolanda neden 50 tl.veriyorum ben alla alla ya olmaz ki :) kolan kolandır yani.durdumu kanaman ipeğim
Rabbim hayirlisini versin canım benim. Vakit saatini bekliyordur. Hayirlisini dileyelim hep. Bu arada doğum gununmus sanırım. Kucaginin dolduğu bi yılın olsun canım benim. Kalbinin istediği güzellik gelsin kucagina otursun inşaAllah..canım benim sağolsun anacığın.bahtımızda güzel olur inşaallah hepimizin.senden de Allah razı olsun canım benim
iyiyim bende çatlamayan yumurtanın kistiyle bekleşip duruyoruz.bu ay boş yani anlayacağın.kistte küçülme olmuş bitsin gitsin diye bekliyorum hayırlısıyla.
Canim cok hafif var leke seklinde bende yatiyorum uzaniyorm oyleben 25 tl oduyorum cnm valla sgk ya silivri kolan da niye fark varki ikisi arasinda olmamasi lazim diye biluyorm
Rabbim hayirlisini versin canım benim. Vakit saatini bekliyordur. Hayirlisini dileyelim hep. Bu arada doğum gununmus sanırım. Kucaginin dolduğu bi yılın olsun canım benim. Kalbinin istediği güzellik gelsin kucagina otursun inşaAllah..
Rabbim hayirlisini versin canım benim. Vakit saatini bekliyordur. Hayirlisini dileyelim hep. Bu arada doğum gununmus sanırım. Kucaginin dolduğu bi yılın olsun canım benim. Kalbinin istediği güzellik gelsin kucagina otursun inşaAllah..
Canım sakin üzme kendini. Üzüntü ve stres en büyük düşmanımız. Güzel düşün. Kendini de kalbini de yorma sakin.Canim cok hafif var leke seklinde bende yatiyorum uzaniyorm oyleben 25 tl oduyorum cnm valla sgk ya silivri kolan da niye fark varki ikisi arasinda olmamasi lazim diye biluyorm
Bnde hayirlisini dinlemiştim canim. Yanlış birşey soylediysem kusura bakmayın lutfenOle deme rabbım neyi gorduyse buna razı olacagız isyan degılde hep dua edeceğiz allah neden bunları sınavdan gecırıyor bakalım elini acip dua edeceklermı cunku derdimiz oldumu hep dua etmiyormuyuz allahtan bunu istiyor tek sıfamız dua
Canim insallah Rabbim e emanet bebegim.Canım sakin üzme kendini. Üzüntü ve stres en büyük düşmanımız. Güzel düşün. Kendini de kalbini de yorma sakin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?