- 25 Nisan 2015
- 388
- 217
- 18
- 38
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #79.101
Yokda cnm yani herkes ıcın bak bnde kotuyum ogleden sonra nrolcam belli degıl hayırlısı neyse onu wersın allahım raziyımBnde hayirlisini dinlemiştim canim. Yanlış birşey soylediysem kusura bakmayın lutfen
Canim benim guzel dileklerin icin cook sagol , Rabbim hepimizin yüzünü hep guldursun insallahDilerim cnm allah yuzin guldurur mutlu olursun bole seyler deme allah buyuktur
endişe etme o zaman artık güzel şeyler düşün güzel olsun herşey.sonucun çıkmadımı hala yahuArkadaslar bugun doktora sordum da kahverengi lekeyi doktor dedı o bısey degıl kotusu kırmızı lekeymıs
benim doğumgünüm değil canım @mdk35 in doğumgünüydü onu kutlamıştım ben.benim 19 ekim de Allah ömür versin kutlarız.Ama olsun yinede sağol belki bebişimin doğumgünü olur :)Rabbim hayirlisini versin canım benim. Vakit saatini bekliyordur. Hayirlisini dileyelim hep. Bu arada doğum gununmus sanırım. Kucaginin dolduğu bi yılın olsun canım benim. Kalbinin istediği güzellik gelsin kucagina otursun inşaAllah..
amin inşaallah o güzellik cümlemizin kucağına nasip olsun yarabbimmmm dualarımızı kabul et lütfet ikram etRabbim hayirlisini versin canım benim. Vakit saatini bekliyordur. Hayirlisini dileyelim hep. Bu arada doğum gununmus sanırım. Kucaginin dolduğu bi yılın olsun canım benim. Kalbinin istediği güzellik gelsin kucagina otursun inşaAllah..
iyi diyelim iyi olalım canım.sen nasılsın bakalımNapıosnz kızlar
Canm iyi düşünelim iyi olsun umarım allah bu sefer nasip etmiştir
Daha once kayiplarim oldugundan söylemedim ben akil veren cok olur diye öğrendikten sonra da susmadilar ama malesefayy sen hemen öğrenince söyledinmi akrabalar a sorup duruyorlar var ama söyleyemiyroum:)
Peki bi belirtimi oluştumu yoksa merak edermı yapyn canm yaa cok merak edıorm bende 1.5 yıldır ıstıyorum bı düşüğüm oldu beklemek cok zor :)benim adet e 4 gün kala idrar testinde çıktı canım
doğru haklısın canım benim neyse bi doktora gideyim duruma göre bakayım bariDaha once kayiplarim oldugundan söylemedim ben akil veren cok olur diye öğrendikten sonra da susmadilar ama malesef
yok sadece meraktan öğlen aklıma gelmişti meraktn bi yaptım hemde bir saatlik idrarla yapmıştım çıkınca buradaki kızlar bir daha yap dedıler yıne cıktı sonra kanda cıktı zatenPeki bi belirtimi oluştumu yoksa merak edermı yapyn canm yaa cok merak edıorm bende 1.5 yıldır ıstıyorum bı düşüğüm oldu beklemek cok zor :)
Kizlar ben cok kötüyüm az önce lavaboya gittim camasirimda kahverengi lekelenmeler olmustu cok korkuyorum bebegime bisey mi oldu acaba napacam ben simdi
Kizlar tarihleriyle fotolarim;-)
ben hiç kullanmadım canım pembebasliklikiz ve esoes1919 kullandılar diye biliyorum. (L) harfi ile başlayan bir markaydı pembebasliklikiz in kullandığı sanırım.Ovu testin markasijin bir onemi yok dimi
evet canım ben laboquıck kullandım set şeklinde çok şükür kullandığım ilk ay olduben hiç kullanmadım canım pembebasliklikiz ve esoes1919 kullandılar diye biliyorum. (L) harfi ile başlayan bir markaydı pembebasliklikiz in kullandığı sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?