Gebe kalamayanlar buraya.....

Canm kuzum tatlım ben üstüme alındım hemencik tişkür ederim çook sağol rabbim sana da nasip etsin güzel güzel haberler paylaşalım inşaallah

kızlar kese anca 5 yada altı haftada görünür kalp atışı 8. haftada demiş doktor yanında çalışan bir tanıdık vardıda offf ben çok erken mi öğrendim ne yapıcam merak ediyorum sağlıklı gebelikmi diye

ama şimdi hem erken gebelik testi yapıyosun hem sonra meraktan çatlıyosun bekleyeceksin başka yolu yok canım :))) ben geçen hanginize yazdım.erken gebelik testi yapmayı tavsiye etmiyor doktorlar diye.adetinizden 3-5 gün geçmesini bekleyin muhakkak diyorlar.şimdi zaman dolduracaksın artık bizimle burda 1 ay hadi bakalım hayırlısı :)

40 gun adet olmamıstımben bende miyom war cocuk yuva yapamıyomus kendine dusuyomus
bende de miyom var rahim arkasında 3 cm.daha önceki doktorlar hiç gebelik yaşamadığın için aldırma sakın gebeliği önleyecek yerde değil dediler.ama bu son doktorum sinir oluyorum senin şu miyomu görünce enzim salgılıyosa oda etkiler gebeliği dedi.ama bilmiyorum bende ne yapacağımı üzülme tatlım belki tutunur ya bellimi olur.muayene ettimi peki seni yoksa kan değerlerine göremi söyledi bunları sana.

Kan degerlerın gore soledı bana ama kurtaj werMedi 3 gun sonra gel dedı belki yükselir dedı 3 gun istirahat et dedı benım yumurtalıklarımdakı cocuk tutunamıyor dusuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…