- 10 Mart 2015
- 3.211
- 2.563
- 83
- 40
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #79.121
ne demek o bebeğim anlamadık.Ben 4 haftalık cocugumu dusuk cıktı cok kotuyum;(
Darisi basima simdi alacagim eczevet canım ben laboquıck kullandım set şeklinde çok şükür kullandığım ilk ay oldu
Cok skr iyiym ablda uykudn basm kalkmıo bgn ck fenaym devmlı uyumk istyrm kafm kazn gbi cok sersemlk vr üzrmde.. sen naslsniyi diyelim iyi olalım canım.sen nasılsın bakalım
iyiyim canım.olsun uyu ara ara ya boşver ama geceye ayarla kendini tam alma uykunuCok skr iyiym ablda uykudn basm kalkmıo bgn ck fenaym devmlı uyumk istyrm kafm kazn gbi cok sersemlk vr üzrmde.. sen naslsn
inşallah canım:))Darisi basima simdi alacagim ecz
güzelim sen şunu adam akıllı bi söylesene anlamadım.ne dedilerki sana.değerlerinmi düşük çıktı hele bi söyleBen 4 haftalık cocugumu dusuk cıktı cok kotuyum;(
teşekkür ederiz canım.bende sana bir ilahi yollıcam şimdi bende o ilahiye bayılıyorum.belki biliyorsundur.Kızlar bu çook sevdiğim deli gibi dinlediğim ilahi benden size gelsin..
Ins canım benim bende doktorlardan onu beklıom iste ıyı haberleri allah razı olsun cnm sagol ıns sizlerdende guzel haberler alırım
aksm 9da uykm gelio erknden uyumama ragmn uykumu alamıorm hp bi uykudr gdio ztn hamilelk belrtmde buydu bnm önceknde hç böle bse yktu bu varya öle bi nazlıkii.. :)iyiyim canım.olsun uyu ara ara ya boşver ama geceye ayarla kendini tam alma uykunu
Rabbim hayirlisini versin canım benim. Vakit saatini bekliyordur. Hayirlisini dileyelim hep. Bu arada doğum gununmus sanırım. Kucaginin dolduğu bi yılın olsun canım benim. Kalbinin istediği güzellik gelsin kucagina otursun inşaAllah..
Yani sonuclar dusmese basladıne demek o bebeğim anlamadık.
nasıl yaa gerçektenmi canım.. adet tarihinden ne kadar sonra oldu bu nedenmiş ki yaaaaYani sonuclar dusmese basladı
40 gun adet olmamıstımben bende miyom war cocuk yuva yapamıyomus kendine dusuyomusnasıl yaa gerçektenmi canım.. adet tarihinden ne kadar sonra oldu bu nedenmiş ki yaaaa
ama şimdi hem erken gebelik testi yapıyosun hem sonra meraktan çatlıyosun bekleyeceksin başka yolu yok canım :))) ben geçen hanginize yazdım.erken gebelik testi yapmayı tavsiye etmiyor doktorlar diye.adetinizden 3-5 gün geçmesini bekleyin muhakkak diyorlar.şimdi zaman dolduracaksın artık bizimle burda 1 ay hadi bakalım hayırlısı :)kızlar kese anca 5 yada altı haftada görünür kalp atışı 8. haftada demiş doktor yanında çalışan bir tanıdık vardıda offf ben çok erken mi öğrendim ne yapıcam merak ediyorum sağlıklı gebelikmi diye
bende de miyom var rahim arkasında 3 cm.daha önceki doktorlar hiç gebelik yaşamadığın için aldırma sakın gebeliği önleyecek yerde değil dediler.ama bu son doktorum sinir oluyorum senin şu miyomu görünce enzim salgılıyosa oda etkiler gebeliği dedi.ama bilmiyorum bende ne yapacağımı40 gun adet olmamıstımben bende miyom war cocuk yuva yapamıyomus kendine dusuyomus
Kan degerlerın gore soledı bana ama kurtaj werMedi 3 gun sonra gel dedı belki yükselir dedı 3 gun istirahat et dedı benım yumurtalıklarımdakı cocuk tutunamıyor dusuyorbende de miyom var rahim arkasında 3 cm.daha önceki doktorlar hiç gebelik yaşamadığın için aldırma sakın gebeliği önleyecek yerde değil dediler.ama bu son doktorum sinir oluyorum senin şu miyomu görünce enzim salgılıyosa oda etkiler gebeliği dedi.ama bilmiyorum bende ne yapacağımıüzülme tatlım belki tutunur ya bellimi olur.muayene ettimi peki seni yoksa kan değerlerine göremi söyledi bunları sana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?