- 10 Mart 2015
- 3.211
- 2.563
- 83
- 40
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #79.141
canım güya erken gebelik testlerinden yapmayım cıkmazsa üzülürüm ama normal testlerde nasılsa çıkmaz derken çıktı:) ne bileyim ben işte yaaa:)ama şimdi hem erken gebelik testi yapıyosun hem sonra meraktan çatlıyosun bekleyeceksin başka yolu yok canım :))) ben geçen hanginize yazdım.erken gebelik testi yapmayı tavsiye etmiyor doktorlar diye.adetinizden 3-5 gün geçmesini bekleyin muhakkak diyorlar.şimdi zaman dolduracaksın artık bizimle burda 1 ay hadi bakalım hayırlısı :)
inşallah tutunur canım benim40 gun adet olmamıstımben bende miyom war cocuk yuva yapamıyomus kendine dusuyomus
Sonuclar dustu nasıl daha tutunacak cnminşallah tutunur canım benim
canım birşey sorucam ben neye göre bekleyecem şimdi sat a göreyse 6. haftam doluyor. ama yumurtlamaya göreyse 5. haftam of yaaaama şimdi hem erken gebelik testi yapıyosun hem sonra meraktan çatlıyosun bekleyeceksin başka yolu yok canım :))) ben geçen hanginize yazdım.erken gebelik testi yapmayı tavsiye etmiyor doktorlar diye.adetinizden 3-5 gün geçmesini bekleyin muhakkak diyorlar.şimdi zaman dolduracaksın artık bizimle burda 1 ay hadi bakalım hayırlısı :)
bebeğim ço mu düşmüş ya belki yükselir geri kanaman çokmuSonuclar dustu nasıl daha tutunacak cnm
Ben 4 haftalık cocugumu dusuk cıktı cok kotuyum;(
Bebek dusmedı ama 4 haftalık tı kan sonucum dusuyor tek napalım demekkı oda hayırlı degilmis bana kurtaj werMedi doktor bana amaAy yaaa nolcak şimdi peki? Düşük mü yapıyomuşsun yoksa kan değerlerin mi düşükmüş ben anlamadım. Allahım yardımcın olsun yaa çok üzüldüm tüh yaa
Yükselme sansi warmıkı ole olsa neler wermezdımkı kanamam durmuyokı ama karın ağrısı yok bosluk agrısı warbebeğim ço mu düşmüş ya belki yükselir geri kanaman çokmu
1074 10200 olmusYükselme sansi warmıkı ole olsa neler wermezdımkı kanamam durmuyokı ama karın ağrısı yok bosluk agrısı war
Bebek dusmedı ama 4 haftalık tı kan sonucum dusuyor tek napalım demekkı oda hayırlı degilmis bana kurtaj werMedi doktor bana ama
Ne zaman gideceksin tatlım?doğru haklısın canım benim neyse bi doktora gideyim duruma göre bakayım bari
1074de 10200 olmusbebeğim ço mu düşmüş ya belki yükselir geri kanaman çokmu
Napalım saglik olsun Allah ne werdiyse ona razı gelecegızAy of yaa çok üzüldüm gerçekten allah hayırlısı neyse onu versin yaa off ne denir bilmiyorum ki
Sen öyle deme onu rabbim bilir tutunup tutunmayacağını.kan değerine göre rakamlar iki katı artmadı diye gerizekalı doktorum normal yoldan düşüreceksin dedi bana.kafasını çalıştırsaydı dış gebeliğimi anlasaydı tüpüm patlamıcaktı.ama kader diyoruz işte napalım.sen şimdi gerçekten ama gerçekten uzatılı yat dinlen ev hanımımısın çalışıyormusun bilmiyorumda.ev hanımıysan tuvalet ve yemek hariç kalkma yerinden. sana kanaman durması için progestan vermedimi henüz? üzme kendini demekle olmuyor ama dua et lütfen.cuma günüydü benim doktor günüm kiste bakacaktı çok yoğundu gitmedim.cumartesi akşamı gittim.iyiki dün gelmedin dedi.şükret haline hayırlısını iste Allah'tan dedi.3 hastamın gebeliği sakattı duysaydın moralin bozulurdu sıra beklerken dedi.gittiğim günde mübarek bütün 7-8 aylıklar ordaydı nst ye bağladılar.8 aylık olanın kanaması vardı suyuda gelmiş doğuma alacaklardı.1 tanesini odaya yatış verdiler 7 haftalık düşük riski var kanama var serum takın dediler.neler neler güzelim.her daim dua edeceğiz sağlıkla sıhhatle hayırlısıyla versin.gebe kalamıyor değilsinki yumurtan var döllenme oluyor elbet birgün tutacaktır rabbimin izniyle.Kan degerlerın gore soledı bana ama kurtaj werMedi 3 gun sonra gel dedı belki yükselir dedı 3 gun istirahat et dedı benım yumurtalıklarımdakı cocuk tutunamıyor dusuyor
Nasıl düşük çıktı?Ben 4 haftalık cocugumu dusuk cıktı cok kotuyum;(
E değer yüksek ama1074 10200 olmus
Napalım saglik olsun Allah ne werdiyse ona razı gelecegız
aşka can feda olsa ne fayda aşk oku yayda kemanemiyem..Çook güzel yaaaaa tüylerim diken diken oldu aşinayım ablacım anneme ablama atayım hemenTeşekkürler
verme henüz erken benden tavsiye sana.kızlarda olsa haber etme derlerdi :)canım güya erken gebelik testlerinden yapmayım cıkmazsa üzülürüm ama normal testlerde nasılsa çıkmaz derken çıktı:) ne bileyim ben işte yaaa:)
şimdide kayınvaldeme bile müjde veremedim doktora gitmeyince
Sen öyle deme onu rabbim bilir tutunup tutunmayacağını.kan değerine göre rakamlar iki katı artmadı diye gerizekalı doktorum normal yoldan düşüreceksin dedi bana.kafasını çalıştırsaydı dış gebeliğimi anlasaydı tüpüm patlamıcaktı.ama kader diyoruz işte napalım.sen şimdi gerçekten ama gerçekten uzatılı yat dinlen ev hanımımısın çalışıyormusun bilmiyorumda.ev hanımıysan tuvalet ve yemek hariç kalkma yerinden. sana kanaman durması için progestan vermedimi henüz? üzme kendini demekle olmuyor ama dua et lütfen.cuma günüydü benim doktor günüm kiste bakacaktı çok yoğundu gitmedim.cumartesi akşamı gittim.iyiki dün gelmedin dedi.şükret haline hayırlısını iste Allah'tan dedi.3 hastamın gebeliği sakattı duysaydın moralin bozulurdu sıra beklerken dedi.gittiğim günde mübarek bütün 7-8 aylıklar ordaydı nst ye bağladılar.8 aylık olanın kanaması vardı suyuda gelmiş doğuma alacaklardı.1 tanesini odaya yatış verdiler 7 haftalık düşük riski var kanama var serum takın dediler.neler neler güzelim.her daim dua edeceğiz sağlıkla sıhhatle hayırlısıyla versin.gebe kalamıyor değilsinki yumurtan var döllenme oluyor elbet birgün tutacaktır rabbimin izniyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?