Gebe kalamayanlar buraya.....

canım güya erken gebelik testlerinden yapmayım cıkmazsa üzülürüm ama normal testlerde nasılsa çıkmaz derken çıktı:) ne bileyim ben işte yaaa:)
şimdide kayınvaldeme bile müjde veremedim doktora gitmeyince

canım birşey sorucam ben neye göre bekleyecem şimdi sat a göreyse 6. haftam doluyor. ama yumurtlamaya göreyse 5. haftam of yaaa

Ay yaaa nolcak şimdi peki? Düşük mü yapıyomuşsun yoksa kan değerlerin mi düşükmüş ben anlamadım. Allahım yardımcın olsun yaa çok üzüldüm tüh yaa
Bebek dusmedı ama 4 haftalık tı kan sonucum dusuyor tek napalım demekkı oda hayırlı degilmis bana kurtaj werMedi doktor bana ama

Kan degerlerın gore soledı bana ama kurtaj werMedi 3 gun sonra gel dedı belki yükselir dedı 3 gun istirahat et dedı benım yumurtalıklarımdakı cocuk tutunamıyor dusuyor
Sen öyle deme onu rabbim bilir tutunup tutunmayacağını.kan değerine göre rakamlar iki katı artmadı diye gerizekalı doktorum normal yoldan düşüreceksin dedi bana.kafasını çalıştırsaydı dış gebeliğimi anlasaydı tüpüm patlamıcaktı.ama kader diyoruz işte napalım.sen şimdi gerçekten ama gerçekten uzatılı yat dinlen ev hanımımısın çalışıyormusun bilmiyorumda.ev hanımıysan tuvalet ve yemek hariç kalkma yerinden. sana kanaman durması için progestan vermedimi henüz? üzme kendini demekle olmuyor ama dua et lütfen.cuma günüydü benim doktor günüm kiste bakacaktı çok yoğundu gitmedim.cumartesi akşamı gittim.iyiki dün gelmedin dedi.şükret haline hayırlısını iste Allah'tan dedi.3 hastamın gebeliği sakattı duysaydın moralin bozulurdu sıra beklerken dedi.gittiğim günde mübarek bütün 7-8 aylıklar ordaydı nst ye bağladılar.8 aylık olanın kanaması vardı suyuda gelmiş doğuma alacaklardı.1 tanesini odaya yatış verdiler 7 haftalık düşük riski var kanama var serum takın dediler.neler neler güzelim.her daim dua edeceğiz sağlıkla sıhhatle hayırlısıyla versin.gebe kalamıyor değilsinki yumurtan var döllenme oluyor elbet birgün tutacaktır rabbimin izniyle.

verme henüz erken benden tavsiye sana.kızlarda olsa haber etme derlerdi :)

Bılmıyom ki 2 oldu bu ya bcm cok insanın zoruna gıdıyor canından can gıdıyor hamıle oldugunu ogrenıon sewınıyon derken dusuruyosun buda cok kotu ediyor beni eet ev hanımıyım annemde kalıom cnm bnm kananam hıc gitmiyor ztn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…