- 29 Temmuz 2013
- 3.993
- 4.225
- 208
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #79.161
şimdi böyle soruya şöyle cevap vereyim sana.sata göre beklersen 2 hafta daha beklicen yumurtlamaya göre ise 3 hafta beklicen canım.kimi doktor sat tarihini çıkarıp 6.haftada duydum der kalp atışını kimi ise satıda ekler 8.haftada der.ama gerçek şu ki bana göre tecrübelerime göre yumurtlamandan eminsen yumurtlama tarihine göre 6. haftanın dolduğunda kalp atışı duyacaksındır.canım birşey sorucam ben neye göre bekleyecem şimdi sat a göreyse 6. haftam doluyor. ama yumurtlamaya göreyse 5. haftam of yaaa
hakkında hayırlısı olsun canım yaaaYükselme sansi warmıkı ole olsa neler wermezdımkı kanamam durmuyokı ama karın ağrısı yok bosluk agrısı war
kafam karışık sat a göre 6 haftam doldu ama yumurtlamaya göre 5. haftama giriyorumNe zaman gideceksin tatlım?
Sagol cnm doktor dedıkı Karnım agrıyosa hıc korkma bebek dusuyordur dedı hala bisey yok sadece boslugum agrıyorhakkında hayırlısı olsun canım yaaa
yaE değer yüksek ama
evet eşim zaten doktora gidelim bi baksın öyle dedi . ama annem en yakınım benım adetlerımı bıle bılır takıp ederdı ona söyledımverme henüz erken benden tavsiye sana.kızlarda olsa haber etme derlerdi :)
40 gun olmadım b en 14 Mart ta ben ılıskıye gırdımmı hemn tutuyor benim cnmyabebeem bi tuhaflık yokmu bu işte değer yüksek.miyomu var tamam ama kanama miyomdanda olabilir.boşluk ağrım var diyor zaten miyom boşlukta ağrı yapar.ya bu kızı muayenede etmemiş tuhaf geldi bana.ama önemli olan yaramaz_kiz senin son adet tarihin ne güzelim? çok merak ettim harbiden
Canim dediğim gibi bi kanini hesapla bakim kac çıkıyor?kafam karışık sat a göre 6 haftam doldu ama yumurtlamaya göre 5. haftama giriyorum
o zaman yumurtlamaya göre bir haftam daha bitsin öyle gideyim kese görsün sonra bir hafta sonra yine gidip kalp atışını mı duyayım:)şimdi böyle soruya şöyle cevap vereyim sana.sata göre beklersen 2 hafta daha beklicen yumurtlamaya göre ise 3 hafta beklicen canım.kimi doktor sat tarihini çıkarıp 6.haftada duydum der kalp atışını kimi ise satıda ekler 8.haftada der.ama gerçek şu ki bana göre tecrübelerime göre yumurtlamandan eminsen yumurtlama tarihine göre 6. haftanın dolduğunda kalp atışı duyacaksındır.
Banamı dedin cnm ustume alındım amaCanim yat dinlen mumkun oldugu kadar dinlen sen moralini bozma
yarın bir daha kan vereyim bari 5 gün geçti en son kan verdiğimdenCanim dediğim gibi bi kanini hesapla bakim kac çıkıyor?
Benim düşükte alttan üstten heryerden muayene ettiydi abla kanamada nasıl muayene etmez? Onu geçtim 10 bin gibi bi rakam varsa kalp atisi olusmaya baslamis olmasi lazim. Farklı bi doktora gitsin benceyabebeem bi tuhaflık yokmu bu işte değer yüksek.miyomu var tamam ama kanama miyomdanda olabilir.boşluk ağrım var diyor zaten miyom boşlukta ağrı yapar.ya bu kızı muayenede etmemiş tuhaf geldi bana.ama önemli olan yaramaz_kiz senin son adet tarihin ne güzelim? çok merak ettim harbiden
En son kac çıkmıştıyarın bir daha kan vereyim bari 5 gün geçti en son kan verdiğimden
Annelerden kaçmıyor ki benle gün sayiyorduevet eşim zaten doktora gidelim bi baksın öyle dedi . ama annem en yakınım benım adetlerımı bıle bılır takıp ederdı ona söyledım
bat a 4 gün kala 39.69, bat a 2 gün kala 96.89 cıktı batdan şuan 3 gün geçti bakalım yarın vereyim bi kanEn son kac çıkmıştı
Sagol cnm doktor dedıkı Karnım agrıyosa hıc korkma bebek dusuyordur dedı hala bisey yok sadece boslugum agrıyor
evt canım :))Annelerden kaçmıyor ki benle gün sayiyorduannrm arkadaşim bi de size söylemistim zaten :)
Korkunçbakayım dedim kim merak edip soracak :) cumartesi akşamı gittim canım kontrol etti.22 mm. kist 14 mm. düşmüştü ya son kontroldede 10,9 mm.düşmüş. 30 nisanda duphastona başla dedi.adet olursan yine 2.günü gel klomeni 10 güne çıkarıcaz dedi o kadar :) hiç yeni yumurtan var veya yok demedi.olsa görürdü herhalde.bugün adetin 11.günü meselanasip artık Allah'ıma emanetiz.sen nasılsın soğanla aran nasıl :)
bitanem işte bunları okuyunca korkuyorum o yüzden doktora acelemi etsem diyorum . ya ne diyorsun gıtme dedın ama hadı kötuysehiç korkma demiş bide gerizekalı aynı banada öyle demişti.aaa neden üzülüyosun 4,5 haftalık kürtaja gerek kalmıcak adetinle atıcan dedi.heee attım 8.haftada tüpüm patlayarak.hayati tehlikeye soktu beni.senin doktorun kim Allah aşkına.Olsa bile insan usulüyle hazırlar hastasını.bunlara göre neki pehhh kimyasal sayılır hatta.sinirlendim ben gene.sen boşver duanı et yat dinlen bak annedeymişsin sana bakacak insanda var.gerisi rabbime emanet.hayırlıysa verecektir.üzme tatlı canını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?