Gebe kalamayanlar buraya.....

Benim düşükte alttan üstten heryerden muayene ettiydi abla kanamada nasıl muayene etmez? Onu geçtim 10 bin gibi bi rakam varsa kalp atisi olusmaya baslamis olmasi lazim. Farklı bi doktora gitsin bence

degısık degisik doktorlar bakıyor bana ben sevinçle odaya girdim aglayarak ewe geldım bana dedıkı 3 gun istirahat et belki yukselır dedı bir daha bakariz eger duserse 20 gun sonra tedavını baslatirız dedı mıyom ıcın dedı

Benıde alttan etmıstıler doktor sorun yok demistı bana

bitanem işte bunları okuyunca korkuyorum o yüzden doktora acelemi etsem diyorum . ya ne diyorsun gıtme dedın ama hadı kötuyse(
Canim daha once de soyledim dış gebelikte deger gün aşırı ikiye katlanmiyor kimyasal olsa kanaman olurdu durduk yere hamileliği zindan etmeyin kendinize

Benim düşükte alttan üstten heryerden muayene ettiydi abla kanamada nasıl muayene etmez? Onu geçtim 10 bin gibi bi rakam varsa kalp atisi olusmaya baslamis olmasi lazim. Farklı bi doktora gitsin bence
aynen katılıyorum kesinlikle farklı bir doktora gitsin hemde vakit kaybetmeden.ne kadar kolay söyleyip yolluyorlar ya sinir oldum.kızın kanaması var durdurmak için ilacı var bunun onu verdinmi kıza.muayene ettinmi adam akıllı.sana bişey diyeyimmi 14 mart son tarihse 45.gün bugün ve benim 10200 leri görmedi bile.5 haftalıktım 924 te kaldı hadi benim yükselmedi.Ama bizim kızın 45 güne göre değer olarak çok güzel maşaallah.

Kullandığım ilk ay nur topu gibi kocaman bir kistle bebek verdi klocuk bana :) sana sadece bebek versin amin...

Bayan doktora gıttım erkek daha iyi anlıyor bu bayan hıc bısey anlamadi sanırım bu aksam kan tahlili yaptıracam derler ya her iste bir hayır war dıye

ayy yok içmiyorum ama ceviz ve haşlanmış yumurta kesin yiyorum hatta sabah yedim öğleden sonrada iki tane tereyağında pişirip yedim:)
Her gün iki bardak süt ictim midem iyice bulanana kadar süt önemli nasıl icebiliyorsan öyle ic. Kan üzümü findik ne bulsam yedim seninki kadarken :)

hehe siz burda soğan kürü dedikçe benim yapmak için içim gidiyor ama gastrit var bende saraçoğlu gastriti olanlar kesinlikle soğan kürü yapmasın demişti.zaten ben çok sevsemde soğan yiyemiyorum mide yüzünden.oysa ki ne güzel olurdu.iltihapları atıp rahimi tertemiz yaptığına inanıyorum zaten pırıl pırıl olurdu.mesela bende yumurtlama zamanı hiç sizlerin bahsettiği gibi akıntılarım olmaz.olurda öyle ele gelicek parmakla uzayıp uzamadığına bakacak kadar değil iç çamaşırımda anlarım aa var işte diyecek kadar :) sizi takip ediyorum bende bakalım soğan kürünüzden sonra hayırlı haberiniz gelsin diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…