- 24 Şubat 2014
- 15.377
- 18.439
- 298
- 38
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #79.181
Canim hafta pazartesi kese görünür tahminimce. Su an 400lerdedir sanırım yarın bi 500lü rakam cikarbat a 4 gün kala 39.69, bat a 2 gün kala 96.89 cıktı batdan şuan 3 gün geçti bakalım yarın vereyim bi kan
ver ver vermezsen çatlarsın sen zaten :) iyi bile beklemişsin ama malatya düğün derken geçmiş zaman demekki :)yarın bir daha kan vereyim bari 5 gün geçti en son kan verdiğimden
Benim düşükte alttan üstten heryerden muayene ettiydi abla kanamada nasıl muayene etmez? Onu geçtim 10 bin gibi bi rakam varsa kalp atisi olusmaya baslamis olmasi lazim. Farklı bi doktora gitsin bence
hiç korkma demiş bide gerizekalı aynı banada öyle demişti.aaa neden üzülüyosun 4,5 haftalık kürtaja gerek kalmıcak adetinle atıcan dedi.heee attım 8.haftada tüpüm patlayarak.hayati tehlikeye soktu beni.senin doktorun kim Allah aşkına.Olsa bile insan usulüyle hazırlar hastasını.bunlara göre neki pehhh kimyasal sayılır hatta.sinirlendim ben gene.sen boşver duanı et yat dinlen bak annedeymişsin sana bakacak insanda var.gerisi rabbime emanet.hayırlıysa verecektir.üzme tatlı canını
Evet canimBanamı dedin cnm ustume alındım ama
ayy inşallah canım yaa heyecanla yarın ı bekliyorum :))Canim hafta pazartesi kese görünür tahminimce. Su an 400lerdedir sanırım yarın bi 500lü rakam cikar
Canim daha once de soyledim dış gebelikte deger gün aşırı ikiye katlanmiyor kimyasal olsa kanaman olurdu durduk yere hamileliği zindan etmeyin kendinizebitanem işte bunları okuyunca korkuyorum o yüzden doktora acelemi etsem diyorum . ya ne diyorsun gıtme dedın ama hadı kötuyse(
Tsk ederım Cnm yatıoz hep hadı baklım hayırlısı dıyelımEvet canim
ay evet canım çok gezdık eğlendık çok şükür yoksa geçmezdi:))ver ver vermezsen çatlarsın sen zaten :) iyi bile beklemişsin ama malatya düğün derken geçmiş zaman demekki :)
Birseycik olmaz korkma hem süt iciyon mu süt?ayy inşallah canım yaa heyecanla yarın ı bekliyorum :))
anladım o zamn teşekkürlerrCanim daha once de soyledim dış gebelikte deger gün aşırı ikiye katlanmiyor kimyasal olsa kanaman olurdu durduk yere hamileliği zindan etmeyin kendinize
aynen katılıyorum kesinlikle farklı bir doktora gitsin hemde vakit kaybetmeden.ne kadar kolay söyleyip yolluyorlar ya sinir oldum.kızın kanaması var durdurmak için ilacı var bunun onu verdinmi kıza.muayene ettinmi adam akıllı.sana bişey diyeyimmi 14 mart son tarihse 45.gün bugün ve benim 10200 leri görmedi bile.5 haftalıktım 924 te kaldı hadi benim yükselmedi.Ama bizim kızın 45 güne göre değer olarak çok güzel maşaallah.Benim düşükte alttan üstten heryerden muayene ettiydi abla kanamada nasıl muayene etmez? Onu geçtim 10 bin gibi bi rakam varsa kalp atisi olusmaya baslamis olmasi lazim. Farklı bi doktora gitsin bence
benıCanim hafta pazartesi kese görünür tahminimce. Su an 400lerdedir sanırım yarın bi 500lü rakam cikar
Kullandığım ilk ay nur topu gibi kocaman bir kistle bebek verdi klocuk bana :) sana sadece bebek versin amin...Korkunçay valla içilecek şey değil de işte mecburrrr. Ay bak n güzel sürekli küçülüyo masallah. Sen de başlasana soğan suyuna cnm ya. Klomenin prospektüsünü okudun mu bilmiyorum ama o da kiste sebep olabliyo. Bi denemekten zarar gelmez inşallah hayrlı haberler alırız cnm
ayy yok içmiyorum ama ceviz ve haşlanmış yumurta kesin yiyorum hatta sabah yedim öğleden sonrada iki tane tereyağında pişirip yedim:)Birseycik olmaz korkma hem süt iciyon mu süt?
Bayan doktora gıttım erkek daha iyi anlıyor bu bayan hıc bısey anlamadi sanırım bu aksam kan tahlili yaptıracam derler ya her iste bir hayır war dıyeaynen katılıyorum kesinlikle farklı bir doktora gitsin hemde vakit kaybetmeden.ne kadar kolay söyleyip yolluyorlar ya sinir oldum.kızın kanaması var durdurmak için ilacı var bunun onu verdinmi kıza.muayene ettinmi adam akıllı.sana bişey diyeyimmi 14 mart son tarihse 45.gün bugün ve benim 10200 leri görmedi bile.5 haftalıktım 924 te kaldı hadi benim yükselmedi.Ama bizim kızın 45 güne göre değer olarak çok güzel maşaallah.
Farklı bir doktora mi gittin? Laboratuvar farki oluyor çünkübenı
Benimde 335.5 di 1074 olmustu simdi 1200 oldu doktor 4 haftalık bebek dedı
cnm değerin düşmüş ama kanaman yoksa cok korkma. Yarın bi daha kan ver. Bi de aynı hastanede yaptr mutlaka tahlilini.1074de 10200 olmus
şimdi hemen koca bir bardak getirdim içiyorum canım:)Birseycik olmaz korkma hem süt iciyon mu süt?
Her gün iki bardak süt ictim midem iyice bulanana kadar süt önemli nasıl icebiliyorsan öyle ic. Kan üzümü findik ne bulsam yedim seninki kadarken :)ayy yok içmiyorum ama ceviz ve haşlanmış yumurta kesin yiyorum hatta sabah yedim öğleden sonrada iki tane tereyağında pişirip yedim:)
hehe siz burda soğan kürü dedikçe benim yapmak için içim gidiyor ama gastrit var bende saraçoğlu gastriti olanlar kesinlikle soğan kürü yapmasın demişti.zaten ben çok sevsemde soğan yiyemiyorum mide yüzünden.oysa ki ne güzel olurdu.iltihapları atıp rahimi tertemiz yaptığına inanıyorum zaten pırıl pırıl olurdu.mesela bende yumurtlama zamanı hiç sizlerin bahsettiği gibi akıntılarım olmaz.olurda öyle ele gelicek parmakla uzayıp uzamadığına bakacak kadar değil iç çamaşırımda anlarım aa var işte diyecek kadar :) sizi takip ediyorum bende bakalım soğan kürünüzden sonra hayırlı haberiniz gelsin diye :)Korkunçay valla içilecek şey değil de işte mecburrrr. Ay bak n güzel sürekli küçülüyo masallah. Sen de başlasana soğan suyuna cnm ya. Klomenin prospektüsünü okudun mu bilmiyorum ama o da kiste sebep olabliyo. Bi denemekten zarar gelmez inşallah hayrlı haberler alırız cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?