- 24 Şubat 2014
- 15.377
- 18.439
- 298
- 38
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #79.201
Sana da bebise de lazım oh yarasınşimdi hemen koca bir bardak getirdim içiyorum canım:)
Benim bu ay yumurtlama tarihinde eşim evde yok şeker. Sen benim batı 12haziran yap benceKullandığım ilk ay nur topu gibi kocaman bir kistle bebek verdi klocuk bana :) sana sadece bebek versin amin...
ceviz kuru üzüm incir dut kurusu yiyorum:)) süt şimdi içiyorum yumurta çok yiyorum protein olsun diye eşim iki tane falan yediriyor öyle işte kuru şeyleri çok yiyiyorum :)Her gün iki bardak süt ictim midem iyice bulanana kadar süt önemli nasıl icebiliyorsan öyle ic. Kan üzümü findik ne bulsam yedim seninki kadarken :)
Anaaa o olmadi :-/ ama önümüzdeki maçlara bakicaz mutlak galibiyet lazim bizeBenim bu ay yumurtlama tarihinde eşim evde yok şeker. Sen benim batı 12haziran yap bencebi temizlenem diye yaptm cünkü rahim filminde de sonuçta ilaç veriyo vücuda. Ne var ne yok iyice temizlesin dedim
sen doktora git istiyorsan.yok kese görücem diye gidersen şimdi o yalan çünkübitanem işte bunları okuyunca korkuyorum o yüzden doktora acelemi etsem diyorum . ya ne diyorsun gıtme dedın ama hadı kötuyse(
Cnm benim de mide rahatszlığım var asla çiğ soğan yiyemem hemen midem ağrır. Ama bunda hiç öyle bi şikayetim olmadı. İstersen yarm çaybardağı da olsa bi dene. Rahatsz ederse kullanmazsn.hehe siz burda soğan kürü dedikçe benim yapmak için içim gidiyor ama gastrit var bende saraçoğlu gastriti olanlar kesinlikle soğan kürü yapmasın demişti.zaten ben çok sevsemde soğan yiyemiyorum mide yüzünden.oysa ki ne güzel olurdu.iltihapları atıp rahimi tertemiz yaptığına inanıyorum zaten pırıl pırıl olurdu.mesela bende yumurtlama zamanı hiç sizlerin bahsettiği gibi akıntılarım olmaz.olurda öyle ele gelicek parmakla uzayıp uzamadığına bakacak kadar değil iç çamaşırımda anlarım aa var işte diyecek kadar :) sizi takip ediyorum bende bakalım soğan kürünüzden sonra hayırlı haberiniz gelsin diye :)
Kanamam hala devam ediyor kırmızı leke gıbı bıseycnm değerin düşmüş ama kanaman yoksa cok korkma. Yarın bi daha kan ver. Bi de aynı hastanede yaptr mutlaka tahlilini.
Yumurtayi ye şimdi yiyebiliyorken ben zorla da olsa yedim midem bulanirken esime diyordum bu kadar kötü kokardi bu ya diye de gülüyordu :))ceviz kuru üzüm incir dut kurusu yiyorum:)) süt şimdi içiyorum yumurta çok yiyorum protein olsun diye eşim iki tane falan yediriyor öyle işte kuru şeyleri çok yiyiyorum :)
degısık degisik doktorlar bakıyor bana ben sevinçle odaya girdim aglayarak ewe geldım bana dedıkı 3 gun istirahat et belki yukselır dedı bir daha bakariz eger duserse 20 gun sonra tedavını baslatirız dedı mıyom ıcın dedı
Benıde alttan etmıstıler doktor sorun yok demistı bana
canım benimmm:)))sen doktora git istiyorsan.yok kese görücem diye gidersen şimdi o yalan çünkübebeem inde dediği gibi kese 2000 li değerlerden sonra görünüyor.senin şimdi değerin belli değil hele bir kana baktır bakalım.eğer şimdi gidersen sana git şugün gel diyecekler daha merak ederse alttan bakayım dicek falan filan onlara gerk yok.sen baktır kanına bu haftanın sonunda git bence.ürkütme hemen kendini.Allah korusun kötü birşey olsa bile müdahale vakti geçmiş olmuyor 4-5-6-7 haftalarda.Duamız sağlıkla olsun değerleriniz güzel yükselsin.keseyi görün kalp atışı duyun daha ne isteriz rabbimden.hepsi sırayla acele yok :)
ne zaman başlamıştı bulantılar tiksinmeler canım.Yumurtayi ye şimdi yiyebiliyorken ben zorla da olsa yedim midem bulanirken esime diyordum bu kadar kötü kokardi bu ya diye de gülüyordu :))
eh süt kontrol doktoru burda napcan şimdi. süt içiyonmu harbiden sen bakalım :)Birseycik olmaz korkma hem süt iciyon mu süt?
Ya bcm benım ıcım rahat etmıyor sanki o yasıyor gıbı bir his war bende cok kan geldigi icin benden kan belki dustusen doktora git istiyorsan.yok kese görücem diye gidersen şimdi o yalan çünkübebeem inde dediği gibi kese 2000 li değerlerden sonra görünüyor.senin şimdi değerin belli değil hele bir kana baktır bakalım.eğer şimdi gidersen sana git şugün gel diyecekler daha merak ederse alttan bakayım dicek falan filan onlara gerk yok.sen baktır kanına bu haftanın sonunda git bence.ürkütme hemen kendini.Allah korusun kötü birşey olsa bile müdahale vakti geçmiş olmuyor 4-5-6-7 haftalarda.Duamız sağlıkla olsun değerleriniz güzel yükselsin.keseyi görün kalp atışı duyun daha ne isteriz rabbimden.hepsi sırayla acele yok :)
zumrütüanka kuşum benim:))) içicem tamam ilk kez içiyorum baştan beri yaaa:)) utandımeh süt kontrol doktoru burda napcan şimdi. süt içiyonmu harbiden sen bakalım :)bebeem takibi bırakma bunda bu gezmekten süt falan içmez haberin olsun :)
Aynı doktora ama atışında yaptırmıstım 5 gun once bugunde polıkınlıgıne gıttımFarklı bir doktora mi gittin? Laboratuvar farki oluyor çünkü
kızlar kese anca 5 yada altı haftada görünür kalp atışı 8. haftada demiş doktor yanında çalışan bir tanıdık vardıda offf ben çok erken mi öğrendim ne yapıcam merak ediyorum sağlıklı gebelikmi diye
hımmm şimdi sen az önce rakamı 10200 yazdın yanlış olmuş.ama yinede 4 haftalık 1200 tam değeri olması lazım.demekki değer yükselse de bunlar kanama yüzünden mi düşüyor dediki yaaaa.ama kanaman için ilaç varmemiş herhalde.Aşağıda tahlil bhcg değerleri var ona göre normal görünüyor.benı
Benimde 335.5 di 1074 olmustu simdi 1200 oldu doktor 4 haftalık bebek dedı
ahahahah ben demedim mi bu süt içmiyodur diyeayy yok içmiyorum ama ceviz ve haşlanmış yumurta kesin yiyorum hatta sabah yedim öğleden sonrada iki tane tereyağında pişirip yedim:)
Kzumrütüanka kuşum benim:))) içicem tamam ilk kez içiyorum baştan beri yaaa:)) utandım
Aynı doktora ama acilinde yaptırmıstım 5 gun once bugunde polıkınlıgıne gıttım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?