Gebe kalamayanlar buraya.....

Kullandığım ilk ay nur topu gibi kocaman bir kistle bebek verdi klocuk bana :) sana sadece bebek versin amin...
Benim bu ay yumurtlama tarihinde eşim evde yok şeker. Sen benim batı 12haziran yap bence bi temizlenem diye yaptm cünkü rahim filminde de sonuçta ilaç veriyo vücuda. Ne var ne yok iyice temizlesin dedim

Her gün iki bardak süt ictim midem iyice bulanana kadar süt önemli nasıl icebiliyorsan öyle ic. Kan üzümü findik ne bulsam yedim seninki kadarken :)
ceviz kuru üzüm incir dut kurusu yiyorum:)) süt şimdi içiyorum yumurta çok yiyorum protein olsun diye eşim iki tane falan yediriyor öyle işte kuru şeyleri çok yiyiyorum :)

bitanem işte bunları okuyunca korkuyorum o yüzden doktora acelemi etsem diyorum . ya ne diyorsun gıtme dedın ama hadı kötuyse(
sen doktora git istiyorsan.yok kese görücem diye gidersen şimdi o yalan çünkü bebeem inde dediği gibi kese 2000 li değerlerden sonra görünüyor.senin şimdi değerin belli değil hele bir kana baktır bakalım.eğer şimdi gidersen sana git şugün gel diyecekler daha merak ederse alttan bakayım dicek falan filan onlara gerk yok.sen baktır kanına bu haftanın sonunda git bence.ürkütme hemen kendini.Allah korusun kötü birşey olsa bile müdahale vakti geçmiş olmuyor 4-5-6-7 haftalarda.Duamız sağlıkla olsun değerleriniz güzel yükselsin.keseyi görün kalp atışı duyun daha ne isteriz rabbimden.hepsi sırayla acele yok :)

Cnm benim de mide rahatszlığım var asla çiğ soğan yiyemem hemen midem ağrır. Ama bunda hiç öyle bi şikayetim olmadı. İstersen yarm çaybardağı da olsa bi dene. Rahatsz ederse kullanmazsn.

ceviz kuru üzüm incir dut kurusu yiyorum:)) süt şimdi içiyorum yumurta çok yiyorum protein olsun diye eşim iki tane falan yediriyor öyle işte kuru şeyleri çok yiyiyorum :)
Yumurtayi ye şimdi yiyebiliyorken ben zorla da olsa yedim midem bulanirken esime diyordum bu kadar kötü kokardi bu ya diye de gülüyordu :))

miyomun nerdeymiş ve kaç cm.miş senin

canım benimmm:)))
evet ben sadece kan vereyi yarın sağlık ocağında . sonra 2000 olunca giderim hehe doktora:))

Ya bcm benım ıcım rahat etmıyor sanki o yasıyor gıbı bir his war bende cok kan geldigi icin benden kan belki dustu

kızlar çok alakasız ama bir arkadaşım var iş yerinden çok meraklı birşey sevmiyorum aslında pek ama arada görüşüyorum iyi kız ama çok meraklı herşeye ve kıskanç
neyse işte biz 1.5 yıllık evliyiz ya hep bize eşimle eşi tanışşsın istiyor gelmek istiyorlar ama ne ben nede eşim istemiyoruz huyu uygun değil eşime eşinin. yalaka biraz benim eşim ciddidir.
neyse ben akşamın birinde eşinle tanışmaya gelicez diyor kıramıyorum ama istemiyorum ne yapıcam ben yaaa. kendimiz gündüzleri görüşsek olur ama ısrar ediyor ve diyemiyorum eşim istemiyor diye. sizce ne yapmalıyım. (((

Canım bisi sorcam sana sen doktora daha gitmedin ama folik asit kullanımına basladin mi

benı

Benimde 335.5 di 1074 olmustu simdi 1200 oldu doktor 4 haftalık bebek dedı
hımmm şimdi sen az önce rakamı 10200 yazdın yanlış olmuş.ama yinede 4 haftalık 1200 tam değeri olması lazım.demekki değer yükselse de bunlar kanama yüzünden mi düşüyor dediki yaaaa.ama kanaman için ilaç varmemiş herhalde.Aşağıda tahlil bhcg değerleri var ona göre normal görünüyor.
3 hafta 10 - 50
4 hafta 5 - 425
5 hafta 20 - 7300
6 hafta 1,080 - 56,000
7 -12 hafta 7,650 - 290,000
13-16 hafta 13,300 - 250,000
17-24 hafta 4,000 - 165,000

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…