- 11 Ocak 2015
- 6.804
- 6.955
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #79.221
aaa @mdk35 le çözüm bulduk biz dondurucu var ya :)))Benim bu ay yumurtlama tarihinde eşim evde yok şeker. Sen benim batı 12haziran yap bencebi temizlenem diye yaptm cünkü rahim filminde de sonuçta ilaç veriyo vücuda. Ne var ne yok iyice temizlesin dedim
Kese göründükten sonra kalp atisina yakın bir pazar aksami yenen çiğ köfte sonrasi başladı 16. Hafta bitti :)ne zaman başlamıştı bulantılar tiksinmeler canım.
benim şuan hiç birşeyim yok :))
canım benim evet başladım 2 ay kullandım bebek düşündğümden itibaren başla demıştı akrabam doktor da bende başladım olur sandım ıkı ay bebek olmayınca devam ettım yınede 3. ayımıda bebişim oldu çok şükür bakalım hala devam ediyorum:))Canım bisi sorcam sana sen doktora daha gitmedin ama folik asit kullanımına basladin mi
ayyy evet kızzahahahah ben demedim mi bu süt içmiyodur diye
ayy maşallah:))Kese göründükten sonra kalp atisina yakın bir pazar aksami yenen çiğ köfte sonrasi başladı 16. Hafta bitti :)
kızlar diyen ağzını yesinler senin hadi acıdım kocan yesin o ağzınıKizlaaaarrr!...
T c den koyu cikmissss bugun yumurtlamisiiiiimmmm...kızlar diyen ağzını yesinler senin hadi acıdım kocan yesin o ağzını
he söyle burdayız :)
ahahah merakmı ediyorsun çok çekti onlar mideden hatta pembebasliklikizin hala devam ediyor canım benim yaaa.sen hele bi dur daha 6-7-8 olda bakalım sanada bi :) ama kıyamam ya olmasın bulantılarınız sizi mahvedecek kadar olmasın en azındanne zaman başlamıştı bulantılar tiksinmeler canım.
benim şuan hiç birşeyim yok :))
evet evet canım birden gebelik sandım musmutlu olmuştum:))T c den koyu cikmissss bugun yumurtlamisiiiiimmmm...
Durmak yok, çalışmalara devam.Anaaa o olmadi :-/ ama önümüzdeki maçlara bakicaz mutlak galibiyet lazim bize
ay bebek olduğunu anlarım diyordum ama sanırım zormuş yaaa olmasın o zamanahahah merakmı ediyorsun çok çekti onlar mideden hatta pembebasliklikizin hala devam ediyor canım benim yaaa.sen hele bi dur daha 6-7-8 olda bakalım sanada bi :) ama kıyamam ya olmasın bulantılarınız sizi mahvedecek kadar olmasın en azından
Askitioskum yanimda...uyumadan caliscaz artikevet evet canım birden gebelik sandım musmutlu olmuştum:))
demek kiiii çalışcaksın hiç ara verme bence 3 gün üst üste çalış nolurrr:))
evet evet besmele çek ve 3 gün üst üste çalış canımmmmmmm hadi hayırlı haberlere inşallah 10 gün sonra:))Askitioskum yanimda...uyumadan caliscaz artik
dilerim o hislerinle gönlünü ferah tutar ve sabırla beklersin canım.ben adet olmuştum düştü artık herhalde dedik.ama temizlendim.eşime dedimki hala yaşıyor bence.eşimde üzüntümden öyle hissediyorum sanmıştı.oysaki hala yaşıyormuş meğerse tüpümde kalakalmış düşmemiş adetle hemde ne sancılı adetti varya metrobüste herkes anlamıştı.arkasından 10 gün sonra tüpüm patlatınca anlaşıldı herşey meğer yaşıyormuş orda.dış gebelik olduğu halde 2604 lerde bhcg varmış ameliyattayken.sen sanki yaşıyor dediğinde içim tuhaf oldu anne hisseder ben inanıyorum.dilerim sağlıkla yaşıyordur dua edicem sana.Ya bcm benım ıcım rahat etmıyor sanki o yasıyor gıbı bir his war bende cok kan geldigi icin benden kan belki dustu
Ahhh canooo ben pembebasliklikizla ayni zamanda ovi yaptim ona yaradi cok sukur ama bende yine tikk olmadi...hamile olsaydim simdi bende bebisime kavuscaktim...ayni heyecanlari yasicaktim...bu seferde tutmicakevet evet besmele çek ve 3 gün üst üste çalış canımmmmmmm hadi hayırlı haberlere inşallah 10 gün sonra:))
canım benim evet başladım 2 ay kullandım bebek düşündğümden itibaren başla demıştı akrabam doktor da bende başladım olur sandım ıkı ay bebek olmayınca devam ettım yınede 3. ayımıda bebişim oldu çok şükür bakalım hala devam ediyorum:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?