Gebe kalamayanlar buraya.....

Canım bisi sorcam sana sen doktora daha gitmedin ama folik asit kullanımına basladin mi
canım benim evet başladım 2 ay kullandım bebek düşündğümden itibaren başla demıştı akrabam doktor da bende başladım olur sandım ıkı ay bebek olmayınca devam ettım yınede 3. ayımıda bebişim oldu çok şükür bakalım hala devam ediyorum:))

ne zaman başlamıştı bulantılar tiksinmeler canım.
benim şuan hiç birşeyim yok :))
ahahah merakmı ediyorsun çok çekti onlar mideden hatta pembebasliklikizin hala devam ediyor canım benim yaaa.sen hele bi dur daha 6-7-8 olda bakalım sanada bi :) ama kıyamam ya olmasın bulantılarınız sizi mahvedecek kadar olmasın en azından

Anaaa o olmadi :-/ ama önümüzdeki maçlara bakicaz mutlak galibiyet lazim bize
Durmak yok, çalışmalara devam. Hayırlı zaman ise o zaman olur inşallah cnm. Yaz tatilinde memlekete gidecez. En azından diyorum o zaman hamile olsam keşke.çünkü yine eşimin boynunu bükmelernden korkuyorum. Geçen sene yeğeni eşimin kucağndaydı. Kuzeni geldi aa sizin cocuk mu ayyy sizin cocuk yoktu dimi dedi. Resmen içime oturdu. Ama hayırlısı diyorum yine de. Rabbim neylerse güzel eyler.

ay bebek olduğunu anlarım diyordum ama sanırım zormuş yaaa olmasın o zaman

Ya bcm benım ıcım rahat etmıyor sanki o yasıyor gıbı bir his war bende cok kan geldigi icin benden kan belki dustu
dilerim o hislerinle gönlünü ferah tutar ve sabırla beklersin canım.ben adet olmuştum düştü artık herhalde dedik.ama temizlendim.eşime dedimki hala yaşıyor bence.eşimde üzüntümden öyle hissediyorum sanmıştı.oysaki hala yaşıyormuş meğerse tüpümde kalakalmış düşmemiş adetle hemde ne sancılı adetti varya metrobüste herkes anlamıştı.arkasından 10 gün sonra tüpüm patlatınca anlaşıldı herşey meğer yaşıyormuş orda.dış gebelik olduğu halde 2604 lerde bhcg varmış ameliyattayken.sen sanki yaşıyor dediğinde içim tuhaf oldu anne hisseder ben inanıyorum.dilerim sağlıkla yaşıyordur dua edicem sana.

evet evet besmele çek ve 3 gün üst üste çalış canımmmmmmm hadi hayırlı haberlere inşallah 10 gün sonra:))
Ahhh canooo ben pembebasliklikizla ayni zamanda ovi yaptim ona yaradi cok sukur ama bende yine tikk olmadi...hamile olsaydim simdi bende bebisime kavuscaktim...ayni heyecanlari yasicaktim...bu seferde tutmicakama yine de calisalim bizz...

kızlar çok alakasız ama bir arkadaşım var iş yerinden çok meraklı birşey sevmiyorum aslında pek ama arada görüşüyorum iyi kız ama çok meraklı herşeye ve kıskanç
neyse işte biz 1.5 yıllık evliyiz ya hep bize eşimle eşi tanışşsın istiyor gelmek istiyorlar ama ne ben nede eşim istemiyoruz huyu uygun değil eşime eşinin. yalaka biraz benim eşim ciddidir.
neyse ben akşamın birinde eşinle tanışmaya gelicez diyor kıramıyorum ama istemiyorum ne yapıcam ben yaaa. kendimiz gündüzleri görüşsek olur ama ısrar ediyor ve diyemiyorum eşim istemiyor diye. sizce ne yapmalıyım. (((

Tamam o zaman iyi canım :)) ben 2 senedir iciyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…