- 29 Temmuz 2013
- 3.993
- 4.225
- 208
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #79.241
süperrrrrrrrr ağrısada sızlasada bu akşammmmmmmmm :) döverim yoksa seni :)
bak tutacak de heveslen nolur hemde üst üste çalışş nolurrrAhhh canooo ben pembebasliklikizla ayni zamanda ovi yaptim ona yaradi cok sukur ama bende yine tikk olmadi...hamile olsaydim simdi bende bebisime kavuscaktim...ayni heyecanlari yasicaktim...bu seferde tutmicakama yine de calisalim bizz...
yuppiiiiiiiii sonunda banada aldıracaksınız ovi testi he.almıcam işte :)T c den koyu cikmissss bugun yumurtlamisiiiiimmmm...
olsun içelim bebeişlere faydası olsun:))Tamam o zaman iyi canım :)) ben 2 senedir iciyorum :))
Ahahahahaa abla su an agri sizi yokk iyiyim yanisüperrrrrrrrr ağrısada sızlasada bu akşammmmmmmmm :) döverim yoksa seni :)
yuppiiiiiiiii sonunda banada aldıracaksınız ovi testi he.almıcam işte :)
Bakalim canim durumlar musait oldugunca...bak tutacak de heveslen nolur hemde üst üste çalışş nolurrr
alalım mı iyi benim 11.gün bugün ama :)Bende alicam karar verdim
alalım mı iyi benim 11.gün bugün ama :)
Al cano ben yeni siparis ettim son bi tane kaldi onuda yarin yapicam yarin gelir ovi ve gebelik testim...bi tane de evde erken gebelikle normal gebelik testi var...Bende alicam karar verdim
link versene tuba arattırma benide nette ben yaşlıyım zorlanıyorum :) ayrıca ben bu ay yapamam dimi hem 11.günüm bugün hemde kist var yaAl cano ben yeni siparis ettim son bi tane kaldi onuda yarin yapicam yarin gelir ovi ve gebelik testim...bi tane de evde erken gebelikle normal gebelik testi var...
Abla senin adet dongune gore orda talimat var gec kalmis degilsin bence...ama kistten dolayi pozitif cikarmi bilmiyorum?link versene tuba arattırma benide nette ben yaşlıyım zorlanıyorum :) ayrıca ben bu ay yapamam dimi hem 11.günüm bugün hemde kist var ya
alalım mı iyi benim 11.gün bugün ama :)
hani yumurta takibine gidiyom ya doktora para veriyom zaten dediydimde ondan almadım 2 aydır :)Benimde 21. Gün . adet olunca alacağım karar verdimbizim neyimiz eksik dimi abla alalım
Al cano ben yeni siparis ettim son bi tane kaldi onuda yarin yapicam yarin gelir ovi ve gebelik testim...bi tane de evde erken gebelikle normal gebelik testi var...
o zaman ben adeti bekleyeyim öyle alayım kist gider inşaallah o zamana kadarhttp://urun.gittigidiyor.com/kozmet...ulasyon-test-15-gebelik-testi-kargo-158151009
Abla bu guzel laboquik tavsiye ederim...gerci ben ovula da almistim ama o da iyi bak bu ovula mesela..bugunku yaptigim...
Canim benim sag gogsum agriyo yaa...sizliyo boyle?yumurtlama zamani olmaz dimi adete daha varrAlicam alicamsonra gelsin çalışmalar bu ay malum sıfır çektik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?