Gebe kalamayanlar buraya.....

Olur abla sen bilirsin...ama ben biliyodum yine de tescillendi...ben 30 gunde 1 oluyorum 16.gun yumrtluyom 17.gunde de devam ediyo
AA BU TESTLERİN BENİ GICIK EDEN TARAFI VAR AMA KAÇ SAAT SIVI ALMIYODUN.BEN SABAH 6 DA FOLİDOCE İÇİYORUM AMMA :) büyük harfte kalmışım :)

AA BU TESTLERİN BENİ GICIK EDEN TARAFI VAR AMA KAÇ SAAT SIVI ALMIYODUN.BEN SABAH 6 DA FOLİDOCE İÇİYORUM AMMA :) büyük harfte kalmışım :)
Valla benim bobreklerim agriyo gunde 2 kez yapinca susuzluktan idrar tutma...2 saat diyo ama ben net 3 4 saat sivi almiyorum idrara skısk...sabah kalkinca ilk idrari yap...yat saat 10 da yada 11 de yap testi abla

eh süt kontrol doktoru burda napcan şimdi. süt içiyonmu harbiden sen bakalım :) bebeem takibi bırakma bunda bu gezmekten süt falan içmez haberin olsun :)
Te annemden Nazlı kizimizin sütünü taşıyorum ben peşimden bahçede ne bulsam alıyorum organik organik oh :)) annem de kivinin cardagini onariyormus senin böcük rahat yesin diye yapiyorum diyo :))

Birsey fark etmez ki tatlım ben kimyasal gebelik yasamistim sert beyaz seffaf arasi bi parca geliyor o gelmediği sürece korkma

Bana oyle bısey gelmedi hıc suana kadar yok onu yaptırmak istedim hala gebe gorunuyommu diye ama gerci bebek karnımda dusmedı daha sadece degerler dustu bıraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…