- 11 Ocak 2015
- 6.804
- 6.955
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #79.261
Insallah abla ben memnunum...yani ise yaramadi ama en azindan yumrtlamami takip ediyorum...o zaman ben adeti bekleyeyim öyle alayım kist gider inşaallah o zamana kadar
hani yumurta takibine gidiyom ya doktora para veriyom zaten dediydimde ondan almadım 2 aydır :)
Olur abla sen bilirsin...ama ben biliyodum yine de tescillendi...ben 30 gunde 1 oluyorum 16.gun yumrtluyom 17.gunde de devam ediyoo zaman ben adeti bekleyeyim öyle alayım kist gider inşaallah o zamana kadar
Canim benim sag gogsum agriyo yaa...sizliyo boyle?yumurtlama zamani olmaz dimi adete daha varr
AA BU TESTLERİN BENİ GICIK EDEN TARAFI VAR AMA KAÇ SAAT SIVI ALMIYODUN.BEN SABAH 6 DA FOLİDOCE İÇİYORUM AMMA :) büyük harfte kalmışım :)Olur abla sen bilirsin...ama ben biliyodum yine de tescillendi...ben 30 gunde 1 oluyorum 16.gun yumrtluyom 17.gunde de devam ediyo
Bilmiyorum ki canım benim yum zamanı anca kasiklarimda sağ bacağıma doğru ağrı oluyordu.
Valla benim bobreklerim agriyo gunde 2 kez yapinca susuzluktan idrar tutma...2 saat diyo ama ben net 3 4 saat sivi almiyorum idrara skısk...sabah kalkinca ilk idrari yap...yat saat 10 da yada 11 de yap testi ablaAA BU TESTLERİN BENİ GICIK EDEN TARAFI VAR AMA KAÇ SAAT SIVI ALMIYODUN.BEN SABAH 6 DA FOLİDOCE İÇİYORUM AMMA :) büyük harfte kalmışım :)
E ne bu o zaman aman ya prolaktin mi yukseliyo yineeee
Canim su an biraz daha iyiyim ama karnim agriyo birazgeçmiş olsun canım şimdi nasılsın ?gittin mi doktora ?
Te annemden Nazlı kizimizin sütünü taşıyorum ben peşimden bahçede ne bulsam alıyorum organik organik oh :)) annem de kivinin cardagini onariyormus senin böcük rahat yesin diye yapiyorum diyo :))eh süt kontrol doktoru burda napcan şimdi. süt içiyonmu harbiden sen bakalım :)bebeem takibi bırakma bunda bu gezmekten süt falan içmez haberin olsun :)
Vay yumurta gelmiş :))
Birsey fark etmez ki tatlım ben kimyasal gebelik yasamistim sert beyaz seffaf arasi bi parca geliyor o gelmediği sürece korkmaBısey dıyımmı arkadaslar benim sonuclar dusuyor ya gebelik testı yle baksam bısey etki edermı
Birsey fark etmez ki tatlım ben kimyasal gebelik yasamistim sert beyaz seffaf arasi bi parca geliyor o gelmediği sürece korkma
Allah iyiliğini versinsen suyu ısıt
Iyi aksamlar beklerız yine herzaman gorusuruzben paydos eder kızlar hayırlı akşamlar nasipse gelirim akşama sohbete :)
Tatlım deger 20 ve uzeri olursa her türlü pozitif cikar ki zatenBana oyle bısey gelmedi hıc suana kadar yok onu yaptırmak istedim hala gebe gorunuyommu diye ama gerci bebek karnımda dusmedı daha sadece degerler dustu bıraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?