- 24 Şubat 2014
- 15.377
- 18.439
- 298
- 38
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #79.281
Nasıl oldun bakim suyu ısıtma vaktin geldi mi?Amin amin
Nasip kismet artik...adete bi kac gun kala yine gelir...hangisi tutarsa artik...Vay yumurta gelmiş :))
Bana o dedıgın onceden gelmıstı ama bebegım hala duruyodu biraz gecti sımdı kan sonucum dusuyor boslugum cok kotu agrıyor hıc bısey anlamıomTatlım deger 20 ve uzeri olursa her türlü pozitif cikar ki zaten
Nasıl oldun bakim suyu ısıtma vaktin geldi mi?
teşekkür ederim canım en kısa zamanda deneyecem inş.rabbim de şifa verircanımm Zeytin yağını hiç denedin mi? ılık su buharını ve papatyalı soğan buharını eger denemediysen tavsiye ederim Allah şifa versin.. bide kendine şifa duaları oku canım
Canim senin beta hcg ne miktarda düşüşe gecti ki? Doktor busey soylem3di mi cnmBoslugum cok kotu agrıor;((
Ttlm sen nasl oldun doktor ne dedi ben kaçrmş olabilir im demiş olsan daCanim senin beta hcg ne miktarda düşüşe gecti ki? Doktor busey soylem3di mi cnm
Canim senin beta hcg ne miktarda düşüşe gecti ki? Doktor busey soylem3di mi cnm[/QUOTE
Doktor tek bısey dedı sonucun dustu 1074den 1200de kadar ama sana kurtaj wermıyom dedı cunku 3 gun sonra bir daha gel dedı o zaman yine bakariz belki yukselır dedı
O nedır ki bacımAllah isteyen herkese versin sogan kürünü deneyin bide eşinize de kendinizde harnup pakmezi için ama kilo almamaya dikkat edin
Canim doktor usg ile bakti bebek iyiydi cnm cok sukur kanama icin de dinlen yat dedi tatlim insallah bisey olmaz yaaTtlm sen nasl oldun doktor ne dedi ben kaçrmş olabilir im demiş olsan da
internete yaz çıkar gülümO nedır ki bacım
Canim doktor usg ile bakti bebek iyiydi cnm cok sukur kanama icin de dinlen yat dedi ta
tlim insallah bisey olmaz yaa
Ahh canim benim kiyamam seni o kadar iyi anliyorm ki Rabbim yardimcin olsun sabir versin. Rabbim in isi belki bi bakmisin yukselmis degerin nerden bilebiliriz ki bizBaska doktorada gıtsen aynısı olacak ama bebek hala karnımda kendi kendine dusecek
internete yaz çıkar gülüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?