Gebe kalamayanlar buraya.....

yoğundum ablacım ya memleketine gittiydik eşimin bende orda kaldıydım 1 hafta unuturmuyum sizleri ya özledim eskisi gibi uzun uzun konuşmayı ama kimseler girmiyo artık
evet cano zaten hamişler pek girmez oldu bzmde malüm canımız skkın bakıyorum kimse pek yok girmiyorum bu ay çok zor geçti bnm için yaa

[QUOT agrım yok kanamada cok az E="pembebasliklikiz, post: 40716799, member: 644060"]Canim sen nasil oldun ?

Ben ıyım cnm karnımda agırmıyor kanamada oyle yok sen nasılsın sekerım

evet cano zaten hamişler pek girmez oldu bzmde malüm canımız skkın bakıyorum kimse pek yok girmiyorum bu ay çok zor geçti bnm için yaa

kendi açımdan konuşuyorum canım ev aldık ya misafir gel git bitmiyo gecen haftada eşimin memleketine gittik bende 1 hafta kaldım hiçç giremedim hamileliğimi bile unuttum gibi bişey oldukıyamam biliyorum ama eskiye göre iyisin demi biraz daha ?

Ama benm ağrımın olduğu gün 21. gündü zaten. Akıntım hep var bıktım artk desem yeridir. O yüzden çözemiyorum yumurtlama akıntısını
Biseyler iciyomusun cay falan?canim bi de uzuntun oldu ya o sebepten...hormon dengen degisti...skma canini duzelir insallah...bi de usutmus olabilirsin...

ayy bende senin gibiyim aynı dönemde aldık ya haftada misafir oluyo cumartesi vardı dün akşamda apartmandakiler geldi aman gelsinler bn yanlızlığı sevmiyorum misafir hergün gelsin ne güzel olur toparlanmaya çalışıyorum dert bitmiyoki her gün bişey çıkıyo işte

misafiri bende seviyorum canım vallahi bulantılarımı mide rahatsızlığımı onlarla bide memlekette unuttum ama zorluyordu her seferinde beni eskisi gibi olsam oooo çok enerjiktim şimdi kaplumbağ gibi hissediyorum kendimi

komşulardan bi bnm yok bahçede ne zmn görüşsek bnc vaktin kalmış geç bile kalmışın diyolar da ahh ahh olsa bi

kızz eski komşularımla görüştüğüm zaman benimde öyleydi 1 sene oturdum eski evimde 2 günde 1 görüşürdük hepsinin vardı banada tuğçe hadi yapın seninkinide sevelim diyorlardı o zamanlar biz düşünmüyorduk daha böyle iyiyiz biz ohhh keyif yapıyoruz biz diyordum şimdi yeni eve geçtik özledim onları tek kaldım burda

slm kızlar şu soğankürühakkında bişey sorucam başlamak için illa adetin bitmesi mi gerekiyo benim adet günüm bugün bugünden başlasam garanti olur belki olmaz mı acaba :)

ALLAH iyiliğini versin tosbaaaaaa

bn yakınım yine aynı mahalledeyim görüşüyorum ama tabi aynı sokakta olduğu gibi değil önce hergün beraberdik şimdi haftada anca görüşüyorum ama apartmandakilerde sıcak insanlar hepsi ev sahibi bahçede flnda görüşüyoruz bakalım gerçi zamanla belli olur bnd yalnızım ya tek kalmayı hiç sevmiyorum bi bebişim olsa onunla sıkılmazdım

benimde 2 3 sokak var aramda aynı apartmanda oturmayınca olmuyor 2 defa görüştük şimdiye kadar üzüldüm ben yine eskisi gibi oluruz sandıydım ama ne yapalım sağlık olsun allah verecek canım o zaman hiçççç sıkılmıcan allah daha fazla aratmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…