- 8 Ağustos 2014
- 572
- 554
- 78
- 33
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #79.521
hoş geldin cano nasılsın son durum ne
Belki kanamayı etkileyebilir bence bekle cnmslm kızlar şu soğankürühakkında bişey sorucam başlamak için illa adetin bitmesi mi gerekiyo benim adet günüm bugün bugünden başlasam garanti olur belki olmaz mı acaba :)
Slm canm.. naslsn
evet ya bzd tabiki eskisi gibi değiliz aynı sokak olmayınca olmuyo orda camdan bi sesleniveriyolardı İNŞALLAH yeni komşularla daha iyi oluruzbenimde 2 3 sokak var aramda aynı apartmanda oturmayınca olmuyor 2 defa görüştük şimdiye kadar üzüldüm ben yine eskisi gibi oluruz sandıydım ama ne yapalım sağlık olsun allah verecek canım o zaman hiçççç sıkılmıcan allah daha fazla aratmasın
evet ya bzd tabiki eskisi gibi değiliz aynı sokak olmayınca olmuyo orda camdan bi sesleniveriyolardı İNŞALLAH yeni komşularla daha iyi oluruz
maddi durum olduktan sonra en iyisi cano öbür yollarıda denedin ....ee başladınmı tedaviye kaçıncı gündesinTüp bebege gectim canm pco ilaclarj kullandm hic bi fark olmadi o yzden zaman kaybetmemek icin tup bebege karar verdik
baksennn hemencecik hemde başını yastığa koydun uyudun dimi :)Ay abla uyusum ben dun gece hemencecik yaa!..
ben nazar etmişimdir fıstık :) takip ediyom ya :)Niden acabaaa ya ben soğanı unuttum dün
üzme canını hayırlısı alıştık artık canım benim :)günaydııınnnn caaanlaaaar nasılsınız ben beklemedeyim yarın adet günüm ama olacam biliyorum çünkü o tatlı sancılarım başladı bile
dilerim herşeye inat tutunur bebeğin çok dua etmem dün gece hep aklımdaydın eşime bile dedim bi kızımızda düşük tehlikesi var diye.hayırlısı olur inşaallah dedi.bozma moralini bakalım 3 gün dinlenme ne gösterecek.rabbim çok büyük.Yasasın yasasın kanamam durdu yasasın
ve aleyküm es selam ben iyiyim sen nasılsın zeynommmmes selamun aleyküm canlar .... nasılsınız
biz bilemeyiz Allah bilir.yok dersin var olur.inşaallah süprizin olur.dinlendir kendini biraz hastaneye tekrar gidene kadar tatlım zaten evi temizlemiştin yapma iş falan ye yemeğini uzan dinlen şekerleme yap kendine.hepten bitkin düşeceksin sonraKızlar yaa çoook yorgunum dün sabahtan beri hastanedeyim bugün akşama kadar başım çok ağrıyo iki büklüm sandalyede uyuyorum bide gidip evimi temizlemiştim pazar günü ama bütün haftanın acısı yeni çıkıyo galiba. Kızlar benm 25 nisan yumurtlama günümdü sanırım hesaplayınca da öyle çıkıyo zaten. Yalnız o günden beri ciddi anlamda göğüs ağrım oluştu felaket derecede tahmini BAT 8 Mayıs neden bu kadar erken başladı dicem ama benm değişiyo zaten yaa amaaaan neyse. Zaten koca yoktu ki yanımda
biz bilemeyiz Allah bilir.yok dersin var olur.inşaallah süprizin olur.dinlendir kendini biraz hastaneye tekrar gidene kadar tatlım zaten evi temizlemiştin yapma iş falan ye yemeğini uzan dinlen şekerleme yap kendine.hepten bitkin düşeceksin sonra
biz bilemeyiz Allah bilir.yok dersin var olur.inşaallah süprizin olur.dinlendir kendini biraz hastaneye tekrar gidene kadar tatlım zaten evi temizlemiştin yapma iş falan ye yemeğini uzan dinlen şekerleme yap kendine.hepten bitkin düşeceksin sonra
Nazardan değil tembellikten benimki cnmben nazar etmişimdir fıstık :) takip ediyom ya :)
geldim geldim sayfaları okuyorum 1 saattir canım benim :)
As hg bcımslm bacılar
Hg sende bcmmgeldim geldim sayfaları okuyorum 1 saattir canım benim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?