Gebe kalamayanlar buraya.....

Günaydın hanımlar. Bana gün daha yeni aydi gece agrım vardı tamda iyilesiyorum derken . bugün eşimin yengesini sezeryan olacaktı az sonra hastaneye ziyarete gideceğiz akşamda oradaydik . yarında beyim izinli perşembe görüşürüz inşallah

baksennn hemencecik hemde başını yastığa koydun uyudun dimi :)
Evet abla...oncesindr yoruldugum icinkasklarim fena sis gergin...bu arada ben meryem surrsi ve yasin suresinin ayetlerini yazip zemzeme koydum ictim suyunu insallah bu ay olir bi dahaki ay klomene baslamak istemiyorum

Hadi bakalim cano...gez eglen kafani dagit...yeni umutlatla baslarsin insallah...

ÇOK DUA ETTİM OLACAKTI bu klavyeler bir tuhaf yapıyor yazıları kendi kendine çeviriyor

Hayata dewam etmeliyiz ;((
öyle tabiki.biz elimizden geleni yapıyoruz herşey rabbimin ol emrine bağlı duacıyız cümelemizden.dış gebelik ameliyatından sonra 6 ay en az beklicen dedi doktor.oyyyy dedim 6 ay kaybettim nasıl geçer zaman dedim.2 sene geçti biliyormusun.evet hayat devam ediyor şükürler olsun.

maddi durum olduktan sonra en iyisi cano öbür yollarıda denedin ....ee başladınmı tedaviye kaçıncı gündesin
7. Gun kuzum dün kontrole gittim 10 mm 13 mm arasnda yumurtalar iki igne vurulmaya basladm persembe yine kontrolum var muhtemelen 10 gune transfer ederler :)

K olayda degıl 2 tane dusurdum cok dokundu bana tam buyutup sewecm diyorum ama dusuyorlar iste buda benı cok uzuyor aklıma geldikce delırıyom banada dis gebe demıstı ler ama bir kab daha alinca ıyı dedıler yok ile bısey dedıler

Biseyler iciyomusun cay falan?canim bi de uzuntun oldu ya o sebepten...hormon dengen degisti...skma canini duzelir insallah...bi de usutmus olabilirsin...

Evet canm olabilir. Mesela kayınvalidemin bu olayı oldu ya o zamandan beri gözünde böyle siyah noktalar olur ya bakmaya çalıştıkça aşağıya iner öyle bişeyler oluyo kv söyledim çok ağır şeyler yaşayınca üzüntüden ağlamaktan oluyomuş Prof. olan bi aile doktorları var o söylemiş. Bende dedim yaaa anne gördün mü sana verdiğim değer selçuk amcayla tescillenmiş oldu diye gülüyo kara kızım benm güzel kızım benm diyo ama burda hastanede de üşütmüş olabilirim soğuk çünkü. Neyse bakalım artk evimize gidince toparlarız inşaallah

Toparlarsin canim sibel ablamin dedigi gibi belki de bebis habercisidirinsaaallllaaahhhh...o kadar istiyorum ki caniiim kendim kadar istiyorum emin ol...kv ne selam soyle benden..Rabbim baginizi kuvvetlendirsin massllaaahhh!...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…