- 29 Temmuz 2013
- 3.993
- 4.225
- 208
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #79.541
biri çabuk bana o profil notunu türkçeye çevirsin cahil bıraktınız beni öyle :)profil notuna da bayildim canim cit cit cilembigim benimdeli yaaa nanaklarimdan mincirdigimmmm
cnm nerden biliyon düştüğünü. sabah kanamam bitti demiştinBenım gıbı cocugu dusupte benım gıbı surekli aglayanlar warmı;(
Evet abla...oncesindr yoruldugum icinbaksennn hemencecik hemde başını yastığa koydun uyudun dimi :)
Hadi bakalim cano...gez eglen kafani dagit...yeni umutlatla baslarsin insallah...Günaydın hanımlar. Bana gün daha yeni aydi gece agrım vardı tamda iyilesiyorum derken . bugün eşimin yengesini sezeryan olacaktı az sonra hastaneye ziyarete gideceğiz akşamda oradaydik . yarında beyim izinli perşembe görüşürüz inşallah
cnm nerden biliyon düştüğünü. sabah kanamam bitti demiştin[/QUOTE
Degerler dusmustu ama 2 gun once cnm bugun bıttı bıtse neolcak kanama degerler dustuk ten sonra
dilerim herşeye inat tutunur bebeğin çok dua etmem dün gece hep aklımdaydın eşime bile dedim bi kızımızda düşük tehlikesi var diye.hayırlısı olur inşaallah dedi.bozma moralini bakalım 3 gün dinlenme ne gösterecek.rabbim çok büyük.
hadi bakalım hayırlısı olsun inşaallah bu sefer tutunur annesi sana :)kızlarrrrrrrrrrrrrrr doktorumla konuştuk:))))mayısın ilk haftası adetın 2.ci günü tedavi başlanacak dondurulmuş bebeğimi transfer edecekler..buzlukta annesını beklıodur bebişcikkkk:)))))
Selam kızlar baya zamandir yokum bikac arkadas merak edip mesaj atmis unutulmamak guzell
öyle tabiki.biz elimizden geleni yapıyoruz herşey rabbimin ol emrine bağlı duacıyız cümelemizden.dış gebelik ameliyatından sonra 6 ay en az beklicen dedi doktor.oyyyy dedim 6 ay kaybettim nasıl geçer zaman dedim.2 sene geçti biliyormusun.evet hayat devam ediyor şükürler olsun.Hayata dewam etmeliyiz ;((
hoş buldum güzelim takip ediyorum kanaman durmuş çok sevindim.Hg sende bcmm
Cok sukr iyiym canım hamilelk sıkıntlrı oluo arada ama nrml işte.. evet ya bnm arkamdan patlama yasandı :) tekrarmı basladn tup bebege canmIyim canm nasl oliyim tup bebek icin gidip geliyorm igneler vuruluyorm sen naslsn aman aman herkes hamiş olmuş ya maşAllah
7. Gun kuzum dün kontrole gittim 10 mm 13 mm arasnda yumurtalar iki igne vurulmaya basladm persembe yine kontrolum var muhtemelen 10 gune transfer ederler :)maddi durum olduktan sonra en iyisi cano öbür yollarıda denedin ....ee başladınmı tedaviye kaçıncı gündesin
Nazardan değil tembellikten benimki cnmdenedin mi soğanı az da olsa
Cok sukr iyiym canım hamilelk sıkıntlrı oluo arada ama nrml işte.. evet ya bnm arkamdan patlama yasandı :) tekrarmı basladn tup bebege canm
öyle tabiki.biz elimizden geleni yapıyoruz herşey rabbimin ol emrine bağlı duacıyız cümelemizden.dış gebelik ameliyatından sonra 6 ay en az beklicen dedi doktor.oyyyy dedim 6 ay kaybettim nasıl geçer zaman dedim.2 sene geçti biliyormusun.evet hayat devam ediyor şükürler olsun.
Biseyler iciyomusun cay falan?canim bi de uzuntun oldu ya o sebepten...hormon dengen degisti...skma canini duzelir insallah...bi de usutmus olabilirsin...
olmaz mı tatlım çoğumuzun kaybı var 5 haftalıkta olsa 8 haftalıkta olsa 5 aylık 7 aylık. bize bi dokunsan hepimiz ağlıyoruzdur hemde eşlerimiz üzülmesin diye gizli saklı.metanetli ol.birbirimize destek olacağız.Benım gıbı cocugu dusupte benım gıbı surekli aglayanlar warmı;(
Toparlarsin canim sibel ablamin dedigi gibi belki de bebis habercisidirEvet canm olabilir. Mesela kayınvalidemin bu olayı oldu ya o zamandan beri gözünde böyle siyah noktalar olur ya bakmaya çalıştıkça aşağıya iner öyle bişeyler oluyo kv söyledim çok ağır şeyler yaşayınca üzüntüden ağlamaktan oluyomuş Prof. olan bi aile doktorları var o söylemiş. Bende dedim yaaa anne gördün mü sana verdiğim değer selçuk amcayla tescillenmiş oldu diye gülüyo kara kızım benm güzel kızım benm diyoama burda hastanede de üşütmüş olabilirim soğuk çünkü. Neyse bakalım artk evimize gidince toparlarız inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?