Gebe kalamayanlar buraya.....

ee biz izin verdikmi ki sana :) tekmil verdinde kabul ettik mi bi sor bakalım :)

Koly deil tbi canım 1aylk deil 1haftalk ble olsa evlat can.. parcan hersey.. bnde kaybettm 7aylık hemde bebegim cok saglıklıydı kazada kaybettm 10saat suni sancı cektm afederan resmwn canlı anlı uyusmadn kestlr ne acılr.cektm o acılara ragmn yavrumu topraga verdk ama hç isyan etmedm rabbime ynede sukr ettm bi bildigin vardır die ve 1sene sonra hamile kaldm tbi bu bi sene suresnde dunyaca baskı vardı uzermde cevreden olmuo mu dha uyuyomanz sz die.. ama rabbim cook buyuk

Aman abla nası dinlencem nasip olursa perşembe günü taburcu olcaz sanırım ama eve gidince bitmicek ki sürekli gelen giden olcak kv ilgilencem hergün pansumana gelcez hastaneye e evin de işi var bide mikrop kapmaması için duble dikkat etcez oof offff ben düşmiyim de kim düşsün bitkin neyse rabbim yazsın sevabımızı ne diyelim onun duası yeter bana olsa aynı şey eminim ki oda başımda beklerdi. Bakalım eşim de gelir inşaallah artk. Yalnız kalmaktan da yoruldum sanırım ablacım..

Napacan cocugun olsun diye hersey yapıoz ama sonra dusuolar iste sonra yine biz uzuluoz ben esımın yanında bole kendimi tutamadım napalım dedı bende uzuluom ama dedı sukret dıyor

Toparlarsin canim sibel ablamin dedigi gibi belki de bebis habercisidirinsaaallllaaahhhh...o kadar istiyorum ki caniiim kendim kadar istiyorum emin ol...kv ne selam soyle benden..Rabbim baginizi kuvvetlendirsin massllaaahhh!...

Allah razı olsun senden güzel yüreklimm söylerim aleyküm selam tatlm. Bende aynı şekilde en kısa zamanda tatmanı diliyorum bu duyguyu allah biliyo ya..

Ins cnm alırsın kucagina isyan etmiyorum 2 tane yi kaybettigıme sasırmısım cok kotu oluyosun ama ben bekledım hep stress yaptigim ıcın bole oldum ztn senin adınada uzuldum benim suan karnında ama degerlerı dusmus tek ama kanamam yok sancım yok hıc demekı bısey oldu hersey durdu

Cok mükemmel bi doktor buldum tatlm insallah Allahmin izni doktorumun emegiyle olacak insallah
He pardn canm önceknide tup bebek sanmştm bn ayy hdi hayrlısı tutck rabbimin izniyle :) Kız cok heyecanlandm Sanki bn tup benek yaptırcakmsm gbii. İnsallah tutck sende tutck bu sefer de eminm de öle olsn..

Bitanem valla hastahanelerdeydm surekli vakt olmadi hic girmeye ne sormustun balım

Öhö öhöö hadi affettim madem bebiş için koşturuyosun Vala demiştim taa o zaman adetliyken de içilek mi diye de bıraktım zaten. Eşim yok ya yanımda gelince tekrar başlicam. Bide biliyo musun onu içtiğim ay akıntım falan herşey çok düzgündü ve adet döngüm düzene girdi sadece bütün bir ay boyunca göğüs ağrım oldu. Gerçekten iyi bişey galiba sağol tatlım paylaştığın için

Benim iki kuzenimde kullandi hamile kaldi hatta biri duşük yapmisti olmuyodu bunu icti oldu kadinada ozelliklede erkege cok iyi sen kullan eşin olmasa bile zaten 3 ay kullanilmasi gerekiyo 3 ay beklemeden hamile kaliniyo gerci oda ayri mesele

Hee öyle mi yapayım iyi madem eve gidince başlayayım dicem ama ne zaman başlanması gerekiyodu adetten sonra mıydı unuttum bile

Allah razı olsun senden güzel yüreklimm söylerim aleyküm selam tatlm. Bende aynı şekilde en kısa zamanda tatmanı diliyorum bu duyguyu allah biliyo ya..
Sagol canim Allah senden de razi olsun...asil senin yuregin guzel o yuzden herkesi guzel goruyosun...Rabbim daha fazla bekletmez insallah bizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…