- 22 Aralık 2014
- 3.694
- 2.756
- 248
- 31
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #79.561
He pardn canm önceknide tup bebek sanmştm bn ayy hdi hayrlısı tutck rabbimin izniyle :) Kız cok heyecanlandm Sanki bn tup benek yaptırcakmsm gbii. İnsallah tutck sende tutck bu sefer de eminm de öle olsn..Tüp bebek yaptrmamistm cnm asilama oldu bakalm nolcak
ee biz izin verdikmi ki sana :) tekmil verdinde kabul ettik mi bi sor bakalım :)Günaydın hanımlar. Bana gün daha yeni aydi gece agrım vardı tamda iyilesiyorum derken . bugün eşimin yengesini sezeryan olacaktı az sonra hastaneye ziyarete gideceğiz akşamda oradaydik . yarında beyim izinli perşembe görüşürüz inşallah
Eet bacım suanda baktım bısey yok yine cok sagol cnm bnm degerler dustukten sonra dursa nolur cnm dahahoş buldum güzelim takip ediyorum kanaman durmuş çok sevindim.
o hiç belli olmaz.Allah bilir.Eet bacım suanda baktım bısey yok yine cok sagol cnm bnm degerler dustukten sonra dursa nolur cnm daha
Koly deil tbi canım 1aylk deil 1haftalk ble olsa evlat can.. parcan hersey.. bnde kaybettm 7aylık hemde bebegim cok saglıklıydı kazada kaybettm 10saat suni sancı cektm afederan resmwn canlı anlı uyusmadn kestlr ne acılr.cektm o acılara ragmn yavrumu topraga verdk ama hç isyan etmedm rabbime ynede sukr ettm bi bildigin vardır die ve 1sene sonra hamile kaldm tbi bu bi sene suresnde dunyaca baskı vardı uzermde cevreden olmuo mu dha uyuyomanz sz die.. ama rabbim cook buyukK olayda degıl 2 tane dusurdum cok dokundu bana tam buyutup sewecm diyorum ama dusuyorlar iste buda benı cok uzuyor aklıma geldikce delırıyom banada dis gebe demıstı ler ama bir kab daha alinca ıyı dedıler yok ile bısey dedıler
biz bilemeyiz Allah bilir.yok dersin var olur.inşaallah süprizin olur.dinlendir kendini biraz hastaneye tekrar gidene kadar tatlım zaten evi temizlemiştin yapma iş falan ye yemeğini uzan dinlen şekerleme yap kendine.hepten bitkin düşeceksin sonra
ee biz izin verdikmi ki sana :) tekmil verdinde kabul ettik mi bi sor bakalım :)
Napacan cocugun olsun diye hersey yapıoz ama sonra dusuolar iste sonra yine biz uzuluoz ben esımın yanında bole kendimi tutamadım napalım dedı bende uzuluom ama dedı sukret dıyorolmaz mı tatlım çoğumuzun kaybı var 5 haftalıkta olsa 8 haftalıkta olsa 5 aylık 7 aylık. bize bi dokunsan hepimiz ağlıyoruzdur hemde eşlerimiz üzülmesin diye gizli saklı.metanetli ol.birbirimize destek olacağız.
biri çabuk bana o profil notunu türkçeye çevirsin cahil bıraktınız beni öyle :)
Ben umıdı kestım bacım sewınclı gittim doktora mutsuz dondumo hiç belli olmaz.Allah bilir.
Hadi bakalim cano...gez eglen kafani dagit...yeni umutlatla baslarsin insallah...
Toparlarsin canim sibel ablamin dedigi gibi belki de bebis habercisidirinsaaallllaaahhhh...o kadar istiyorum ki caniiim kendim kadar istiyorum emin ol...kv ne selam soyle benden..Rabbim baginizi kuvvetlendirsin massllaaahhh!...
Evet bende çoban şeysini sormuştum ama cevap vermedin..
Ins cnm alırsın kucagina isyan etmiyorum 2 tane yi kaybettigıme sasırmısım cok kotu oluyosun ama ben bekledım hep stress yaptigim ıcın bole oldum ztn senin adınada uzuldum benim suan karnında ama degerlerı dusmus tek ama kanamam yok sancım yok hıc demekı bısey oldu hersey durduKoly deil tbi canım 1aylk deil 1haftalk ble olsa evlat can.. parcan hersey.. bnde kaybettm 7aylık hemde bebegim cok saglıklıydı kazada kaybettm 10saat suni sancı cektm afederan resmwn canlı anlı uyusmadn kestlr ne acılr.cektm o acılara ragmn yavrumu topraga verdk ama hç isyan etmedm rabbime ynede sukr ettm bi bildigin vardır die ve 1sene sonra hamile kaldm tbi bu bi sene suresnde dunyaca baskı vardı uzermde cevreden olmuo mu dha uyuyomanz sz die.. ama rabbim cook buyuk
He pardn canm önceknide tup bebek sanmştm bn ayy hdi hayrlısı tutck rabbimin izniyle :) Kız cok heyecanlandm Sanki bn tup benek yaptırcakmsm gbii. İnsallah tutck sende tutck bu sefer de eminm de öle olsn..
Bitanem valla hastahanelerdeydm surekli vakt olmadi hic girmeye ne sormustun balım
Öhö öhöö hadi affettim madem bebiş için koşturuyosunVala demiştim taa o zaman adetliyken de içilek mi diye de bıraktım zaten. Eşim yok ya yanımda gelince tekrar başlicam. Bide biliyo musun onu içtiğim ay akıntım falan herşey çok düzgündü ve adet döngüm düzene girdi sadece bütün bir ay boyunca göğüs ağrım oldu. Gerçekten iyi bişey galiba sağol tatlım paylaştığın için
Bak ama oldu mu şimdi. Kız ne kaybedecen az bi dene rahatsz ederse yapmazsn kızcem şimdi ama.denemedim işte banane banane denemedim
Benim iki kuzenimde kullandi hamile kaldi hatta biri duşük yapmisti olmuyodu bunu icti oldu kadinada ozelliklede erkege cok iyi sen kullan eşin olmasa bile zaten 3 ay kullanilmasi gerekiyo 3 ay beklemeden hamile kaliniyo gerci oda ayri mesele
Sagol canim Allah senden de razi olsun...asil senin yuregin guzel o yuzden herkesi guzel goruyosun...Rabbim daha fazla bekletmez insallah bizi...Allah razı olsun senden güzel yüreklimmsöylerim aleyküm selam tatlm. Bende aynı şekilde en kısa zamanda tatmanı diliyorum bu duyguyu allah biliyo ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?