Gebe kalamayanlar buraya.....

Anlıorm senide canım ama annem bn stres yaparkn hep su akar yolunu bulur derdi ama insanın elinde deil bliorm cok zor bi durm rabbim yardmcn olsn bnce dha iyi bi doktra gt muayne ol

Sagol canim Allah senden de razi olsun...asil senin yuregin guzel o yuzden herkesi guzel goruyosun...Rabbim daha fazla bekletmez insallah bizi...

Amiiiiiiiiin bitanem amiin. Evimize gidince gelsenize sizde misafirim olun çok istiyorum görüşmek vala yaa şöyle bi sarıp sarılmak..

Ne iciyonuz nurun_ala_nur değişik bi şeyler içiyolar bak biz de içelim
Canim ben 2 ay once zemzem buldum birinden...internetten okudum meryem suresi 19 21 22 ydi galiba bi de yasin 82 83.ayeti yazdim...kagida zemzem sisesine attim murekkebi cikinca az biraz...kibleye donup besmeleyle sifa ya Rab dedim ictim dun aksamda ictim esime de icirdim...

Bu ay bende yapicam bunu. Annemin umreden getirdiği zemzem vardı .

Anlıorm senide canım ama annem bn stres yaparkn hep su akar yolunu bulur derdi ama insanın elinde deil bliorm cok zor bi durm rabbim yardmcn olsn bnce dha iyi bi doktra gt muayne ol

Mecbur ordan basladik orya gıdecegız ztn aynı doktor bakmıyor degısık degısık bakıorlar bakalım 3 gun sonra belli olacak artik cnm

Amiiiiiiiiin bitanem amiin. Evimize gidince gelsenize sizde misafirim olun çok istiyorum görüşmek vala yaa şöyle bi sarıp sarılmak..

Kız ben eşime M mdk evine davet ediyor gideyim mi desem ; organ mafyasıdir , bilmem nedir falan der durur. Simdi bile kızlarla konusuyoz diyince nerden biliyon kız olduğunu diyor

rabbim dağına göre kar verirmiş.çitlembik falansın ama maşaallah yüreğin kocaman tatlım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…