- 10 Mart 2015
- 1.500
- 1.628
- 133
- 37
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #79.581
Ne iciyonuzHee öyle mi yapayım iyi madem eve gidince başlayayım dicem ama ne zaman başlanması gerekiyodu adetten sonra mıydı unuttum bile
Anlıorm senide canım ama annem bn stres yaparkn hep su akar yolunu bulur derdi ama insanın elinde deil bliorm cok zor bi durm rabbim yardmcn olsn bnce dha iyi bi doktra gt muayne olIns cnm alırsın kucagina isyan etmiyorum 2 tane yi kaybettigıme sasırmısım cok kotu oluyosun ama ben bekledım hep stress yaptigim ıcın bole oldum ztn senin adınada uzuldum benim suan karnında ama degerlerı dusmus tek ama kanamam yok sancım yok hıc demekı bısey oldu hersey durdu
Hdi insallah tutar canımCok mükemmel bi doktor buldum tatlm insallah Allahmin izni doktorumun emegiyle olacak insallah
Benım gıbı cocugu dusupte benım gıbı surekli aglayanlar warmı;(
Sagol canim Allah senden de razi olsun...asil senin yuregin guzel o yuzden herkesi guzel goruyosun...Rabbim daha fazla bekletmez insallah bizi...
Canim ben 2 ay once zemzem buldum birinden...internetten okudum meryem suresi 19 21 22 ydi galiba bi de yasin 82 83.ayeti yazdim...kagida zemzem sisesine attim murekkebi cikinca az biraz...kibleye donup besmeleyle sifa ya Rab dedim ictim dun aksamda ictim esime de icirdim...
Insallah bi gun nasip olur tatlimmm...aklima geliyo acaba biz ayni andami hamis kalicazAmiiiiiiiiin bitanem amiin. Evimize gidince gelsenize sizde misafirim olun çok istiyorum görüşmek vala yaa şöyle bi sarıp sarılmak..
Canim ben 2 ay once zemzem buldum birinden...internetten okudum meryem suresi 19 21 22 ydi galiba bi de yasin 82 83.ayeti yazdim...kagida zemzem sisesine attim murekkebi cikinca az biraz...kibleye donup besmeleyle sifa ya Rab dedim ictim dun aksamda ictim esime de icirdim...
Meraba :) ben buraya yeni katildim ve devamlı takipteyim.Ben de evlat sahibi olmak istiyorum Ne iciyosunuz ne için ?O biliyo canmçoban çökerten diye bi ot :) yapmadığımız şey kalmicak bu gidişle
bildiğin gibi abla kafamı dağıtmaya çalışıyorumve aleyküm es selam ben iyiyim sen nasılsın zeynommmm
ayy hadi İNŞALLAH cano ne kadara patlıyo fiyat olarak aşılama yapılanlar la bu aynı ilaçlar süreç mi7. Gun kuzum dün kontrole gittim 10 mm 13 mm arasnda yumurtalar iki igne vurulmaya basladm persembe yine kontrolum var muhtemelen 10 gune transfer ederler :)
Anlıorm senide canım ama annem bn stres yaparkn hep su akar yolunu bulur derdi ama insanın elinde deil bliorm cok zor bi durm rabbim yardmcn olsn bnce dha iyi bi doktra gt muayne ol
Amiiiiiiiiin bitanem amiin. Evimize gidince gelsenize sizde misafirim olun çok istiyorum görüşmek vala yaa şöyle bi sarıp sarılmak..
rabbim dağına göre kar verirmiş.çitlembik falansın ama maşaallah yüreğin kocaman tatlım benimAman abla nası dinlencem nasip olursa perşembe günü taburcu olcaz sanırım ama eve gidince bitmicek ki sürekli gelen giden olcak kv ilgilencem hergün pansumana gelcez hastaneye e evin de işi var bide mikrop kapmaması için duble dikkat etcez oof offff ben düşmiyim de kim düşsün bitkinneyse rabbim yazsın sevabımızı ne diyelim onun duası yeter bana olsa aynı şey eminim ki oda başımda beklerdi. Bakalım eşim de gelir inşaallah artk. Yalnız kalmaktan da yoruldum sanırım ablacım..
demekki bu erkeklerin hepsi aynı benim eşimde ne biliyon bayan olduklarını diyr hahahhah
iyi tamam izin verdim gidebilirsin :)Yaaa abla bak izin almadan gidecektim ama gidemedim . kuzenleri aradım onlar gitmiş bende simdi tek basıma gidemem . artik aksam esimle giderim
iyi tamam izin verdim gidebilirsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?