- 29 Temmuz 2013
- 3.993
- 4.225
- 208
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #79.601
evet :)))Hangisiii benimki miii
Insallah bi gun nasip olur tatlimmm...aklima geliyo acaba biz ayni andami hamis kalicaz
Zıkkm işe yarıyo deseler bulup içcez artk yaO biliyo canmçoban çökerten diye bi ot :) yapmadığımız şey kalmicak bu gidişle
O biliyo canmçoban çökerten diye bi ot :) yapmadığımız şey kalmicak bu gidişle
Ben zemzem bulamam cnm ya. Yaz tatilinde memlekette sorarım artıkCanim ben 2 ay once zemzem buldum birinden...internetten okudum meryem suresi 19 21 22 ydi galiba bi de yasin 82 83.ayeti yazdim...kagida zemzem sisesine attim murekkebi cikinca az biraz...kibleye donup besmeleyle sifa ya Rab dedim ictim dun aksamda ictim esime de icirdim...
Meraba :) ben buraya yeni katildim ve devamlı takipteyim.Ben de evlat sahibi olmak istiyorum Ne iciyosunuz ne için ?
selam kızlar bugun hsg çekildim şükürler olsun temiz çıktı
inşa canım tüm olmayanlarla birlikte.Hadi inşallah hsg sonrası hamisler kervanına katilirsin
Kız ben eşime @mdk evine davet ediyor gideyim mi desem ; organ mafyasıdir , bilmem nedir falan der durur. Simdi bile kızlarla konusuyoz diyince nerden biliyon kız olduğunu diyor
ne zaman içmem lazım adetin 12.günü bugün ama yumurtlama döngümdeyim.15 mayısta da adet olursam klomen başlıcak 10 gün hangi ara kullanayım ben bunu :)Bak ama oldu mu şimdi. Kız ne kaybedecen az bi dene rahatsz ederse yapmazsn kızcem şimdi ama.
rabbim dağına göre kar verirmiş.çitlembik falansın ama maşaallah yüreğin kocaman tatlım benim
E benimki de öyle kikaç defa tartıştık buraya giriyorum diye kırcam o parmaklarını diyo banaaa
Ayyy vallaha sesli guldum haaaaZıkkm işe yarıyo deseler bulup içcez artk ya
arapça harflerlemi yazdınCanim ben 2 ay once zemzem buldum birinden...internetten okudum meryem suresi 19 21 22 ydi galiba bi de yasin 82 83.ayeti yazdim...kagida zemzem sisesine attim murekkebi cikinca az biraz...kibleye donup besmeleyle sifa ya Rab dedim ictim dun aksamda ictim esime de icirdim...
Parmaklarin ince diye demistir oE benimki de öyle kikaç defa tartıştık buraya giriyorum diye kırcam o parmaklarını diyo banaaa
canım napıyon? sende çekildin demi hsg ni sonuç nasıldı
evet :)))
Evet ablacim...hatta tekrar tekrar baktim harekelerde hata varmi diyearapça harflerlemi yazdın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?