Gebe kalamayanlar buraya.....

busecim sağol canım melikecim ben 3 ocak adetimin ilk günüydü bu arada kızlar ben incir kürünü kullandım 21 gün şimdi 7 gün ara vercem sonra 21 gün daha ama inşallah gerek kalmaz adet olamam

canım incir kürünü bana bi anlatırmısın bende incir kürünü başlamak istiyorumda opuyorumnanaktan

Ayy canım benim yaa ikizmiş demekki embriyo ayrılamamış Allah sabır versin inşallah :1no2:

ay canıııım çok kötüyümm allah ım inanamıyorum yaa inan gözlerim dolduu neden nasıl yaaa az önce içimden gecti nerelerde bu kız diyee ffffffffffffffffff allah ım sen sabır verr onaa ((((

kızzlar nilse banada mesaj etmış , yusuf burcununda mesajını okudum , uzun zamandır nilse girmiyordu , işleri yoğundur yada fırsat bulamıyordur diye düşündüm.

Bende uzun mandır giremiyordum ama gerçekten çok üzüldüm, allahım sabır versin , 4 . 5 ay hamileliğin yarısı demek ama...

Nasıl olur hala anlam veremiyorum

Evet canım bende anlayamıyorum vardır bundada bir hayır Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin...

evet canım bende anlayamıyorum vardır bundada bir hayır allah herşeyin hayırlısını nasip etsin...

canım ya dedim ya ne diyeceğimi bilemiyorum , bu yüzden ne istersek isteyelim hayırlısı kelimesini eksik etmemeiz gerekiyor sanırım. Allahım kimseye göstermesin ,

meçhulim ya , gözlerimden aktı akacak yaşlar

Ya mechuln sen vardın sende Öıktın sanırım ıŞın var , yusuf burcu sen nerdesın hayatım ya . Nılse ıŞ gÖrÜŞmesınden gelmedı hala herlade

Ya mechuln sen vardın sende öıktın sanırım işin var , yusuf burcu sen nerdesin hayatım ya . Nilse iş görüşmesinden gelmedi hala heralde

meçhulim ya , gözlerimden aktı akacak yaşlar
Evet canım bende bir tuhaf oldum ( herşey nasip kısmet işte ne kadar yalvarsak ağlasak boş bazen kavustuk bile dediğimizde elimizden ucup gidebiliyor bende bir bebeğimi kaybettim..Allah iyisini güzelini versin duayı hayatımızdan hiç çıkarmayalım

KESİNLİKLE HAKLISIN BİTANEM :a015:

allahım hayırlısını versinnnnnnn canım arkadaslarımmm yine olur kökü nasıl olsa bizde kendinizi hiç üzmeyin emiiii

allahım hayırlısını versinnnnnnn canım arkadaslarımmm yine olur kökü nasıl olsa bizde kendinizi hiç üzmeyin emiiii
sağol canım benim..Olmazsada Allah tan zaten ,eğer inançlıysak bunu böyle kabul ettiysek dahada kafaya takacak birşey var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…