- 11 Ocak 2015
- 6.804
- 6.955
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #79.621
Canim hepsini bitirmedim 3 yudum ictim...arada kullaniyorum...ozellkle beraber olmadan once...faydasi olur insallah...Ben zemzem bulamam cnm ya. Yaz tatilinde memlekette sorarım artık
Bencede...Aaa olabilir vala allahın işine karışılmaz bakarsın öyle olur gerçekten ayy hayali bile güzel yaaa
ne içiyon kız banada söleCanim hepsini bitirmedim 3 yudum ictim...arada kullaniyorum...ozellkle beraber olmadan once...faydasi olur insallah...
eşin gelince gidersin sende.yoksa geçmi gelecek eşin.ay kendini terkedilmiş kedi gibi hissetmiş kıyamam ben sana be :)Ahh abla izin versende evdeyim . ayy kendimi cami avlusuna bırakılmış kedi gibi hissediyorum . aksamdan kuzenler beraber gideriz gel dediler aradım gitmişler. Tek de gitmek istemiyorum .
Zemzemin icinde meryem suresi ayetleri ve yasin suresi ayetleri yazan kagit var...onu iciyorum...ne içiyon kız banada söle
inş şifa olur canımZemzemin icinde meryem suresi ayetleri ve yasin suresi ayetleri yazan kagit var...onu iciyorum...
eşin gelince gidersin sende.yoksa geçmi gelecek eşin.ay kendini terkedilmiş kedi gibi hissetmiş kıyamam ben sana be :)
yok kız benimki öyle değil.biliyo hafiye gibi cadı gibi karısı var araştırır bulur kimin kim olduğunu anlar diye karışmıyor.benimki sadece şeye çok gülüyor.en son yatak odasına geçiyorum yatağa giriyorum size bakıcam çekmiyor telefon.eşimde diyorki nasılda biliyor çekmeyeceği yeri :) o gülüyor ben sinir oluyorum :)Bu erkeklerin hepsi boyle anlaşılan . aslında pek haksiz sayilmiyolar haberlerde neler görüyoruz . amann bizde ileride buluşma kararı alırsak kalabalık ortamlarda buluşur üzerimizde GPS takariz
Insallah canimm..inş şifa olur canım
Zıkkm işe yarıyo deseler bulup içcez artk ya
ayyy inşaallah rabbim bizi sevdiklerimize sevdiklerimizide bize bağışlasın aminHe o mu :) 'Seni zamanın sonuna kadar seveceğim' demek ablacım
Tadı çok kötü onun yaa
ağlama partisine döndük he :) bak işten yorgun gelip seni yinede götürecekmiş can parçası bunlar yaAksam 10 da geliyor. Aradı az önce ayy tutamadım kendimi başladım ağlamaya. Yerli yersiz çok ağlıyorum. Aksam beraber gideriz dedi.
yok kız benimki öyle değil.biliyo hafiye gibi cadı gibi karısı var araştırır bulur kimin kim olduğunu anlar diye karışmıyor.benimki sadece şeye çok gülüyor.en son yatak odasına geçiyorum yatağa giriyorum size bakıcam çekmiyor telefon.eşimde diyorki nasılda biliyor çekmeyeceği yeri :) o gülüyor ben sinir oluyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?