Gebe kalamayanlar buraya.....

bende paulaşımda bulunayım. bende 41 tane şeker yada çikolataya 40 kişi ayrı ayrı o şekere meryem süresini okucak. sonra 41.inci şekeride sen okuyup tek tek onları yicen şifa niyetine

Ahh abla izin versende evdeyim . ayy kendimi cami avlusuna bırakılmış kedi gibi hissediyorum . aksamdan kuzenler beraber gideriz gel dediler aradım gitmişler. Tek de gitmek istemiyorum .
eşin gelince gidersin sende.yoksa geçmi gelecek eşin.ay kendini terkedilmiş kedi gibi hissetmiş kıyamam ben sana be :)

Bu erkeklerin hepsi boyle anlaşılan . aslında pek haksiz sayilmiyolar haberlerde neler görüyoruz . amann bizde ileride buluşma kararı alırsak kalabalık ortamlarda buluşur üzerimizde GPS takariz
yok kız benimki öyle değil.biliyo hafiye gibi cadı gibi karısı var araştırır bulur kimin kim olduğunu anlar diye karışmıyor.benimki sadece şeye çok gülüyor.en son yatak odasına geçiyorum yatağa giriyorum size bakıcam çekmiyor telefon.eşimde diyorki nasılda biliyor çekmeyeceği yeri :) o gülüyor ben sinir oluyorum :)

Hakli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…