- 29 Temmuz 2013
- 3.993
- 4.225
- 208
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #79.641
ne sordun tatlım kesin gözden kaçırmışımdır sor bakalımzumrutanka sana bişey sordum ama cevap alamadım
yazmışın canım ya ben görmemişim :)ne sordun tatlım kesin gözden kaçırmışımdır sor bakalım
sorun değil tatlım :)ciftsariliyumurta mesajın cevabını yeni gördüm kusura bakma
ağlama partisine döndük he :) bak işten yorgun gelip seni yinede götürecekmiş can parçası bunlar ya
napimmmmmmmmm haklı ama aklımda sizde kalıyo yazamasam bile okumak istiyorum sonra sabaha çok birikiyor
napimmmmmmmmm haklı ama aklımda sizde kalıyo yazamasam bile okumak istiyorum sonra sabaha çok birikiyorbide alıştı artık elimde teli görse kızlara mı bakıyon diyo yooo annemi arıcam ondan cebi elime aldım diyorum o derece yani :)))
ağlamakta bazen güzel sık sık kendini insan hasta oluyor.bende 2 gün önce bi ağlama seansı yaşadım bebişim aklıma gelince.sonra bi rahatladım bisüre idare eder artık :)O gitmeden durmaz ki zaten. Çok düşkün amcasına. Yarin ki planı hazır bebeğe kıyafet alışverişi yapicak nasıl heyecanlı çok güzel şeyler alacağız diye .. Çok duygusalim ben ya içimden geliyor ağlamak . .
belki ben daha burdayım anne diyodur sanaBenim sanki birden basım dondu gıbı he
ağlamakta bazen güzel sık sık kendini insan hasta oluyor.bende 2 gün önce bi ağlama seansı yaşadım bebişim aklıma gelince.sonra bi rahatladım bisüre idare eder artık :)
hoşgeldin canım inşaallah kırmızın gelmezde dilediğin gibi olurMrb kızlar gruba yeni katıldım 11 aylık evliyim ruyalardan her ay kirmizi kart görmekten yoruldum duadayim bu ayda olmazsa doktor yolu göründü adetim yarından sonra ins.olmam son anda bi mucize olur
BenIm ıcınde bir his war sanki degerler yükselecek 3 gun sonra sankıbelki ben daha burdayım anne diyodur sana
ağla ağla akşama hastanede bebeği görünce ağlamada alıştık gizli saklı ağlamalara.napalım rabbim birgün bizide güldürür inşaallah evlat bakımındanEvlat kaybedince boyle oluyor galiba. Bazen bende bütün gece ağlıyorum ama iyi geliyor. Dun akşamda eşimin kuzeninin bebeğini gördük 9 aylikmis aklıma kızım geldi o da yaşına girecekti bu ay. Ben bugün aglayayim aksama rahatlarim artik
Bu erkeklerin hepsi boyle anlaşılan . aslında pek haksiz sayilmiyolar haberlerde neler görüyoruz . amann bizde ileride buluşma kararı alırsak kalabalık ortamlarda buluşur üzerimizde GPS takariz
Mrb kızlar gruba yeni katıldım 11 aylık evliyim ruyalardan her ay kirmizi kart görmekten yoruldum duadayim bu ayda olmazsa doktor yolu göründü adetim yarından sonra ins.olmam son anda bi mucize olur
ağla ağla akşama hastanede bebeği görünce ağlamada alıştık gizli saklı ağlamalara.napalım rabbim birgün bizide güldürür inşaallah evlat bakımından
Parmaklarin ince diye demistir ocit cit citlemmmbiķkkk
Teşekkür ederim:). İncir kürü de yapiyo olmalisiniz.Canm @smyyeeumitt söylemişti gebe kalabilmek için işte yumurtlama sorununa yardımcı olan bi ot. Ama daha çok erkeklere faydalıymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?