Gebe kalamayanlar buraya.....

ağlama partisine döndük he :) bak işten yorgun gelip seni yinede götürecekmiş can parçası bunlar ya

O gitmeden durmaz ki zaten. Çok düşkün amcasına. Yarin ki planı hazır bebeğe kıyafet alışverişi yapicak nasıl heyecanlı çok güzel şeyler alacağız diye .. Çok duygusalim ben ya içimden geliyor ağlamak . .

Gerçekten insan merak ediyor ben misafirliğe gidince mobilden girip okuyorum eve gelince okuması olmasın diye

ağlamakta bazen güzel sık sık kendini insan hasta oluyor.bende 2 gün önce bi ağlama seansı yaşadım bebişim aklıma gelince.sonra bi rahatladım bisüre idare eder artık :)

Mrb kızlar gruba yeni katıldım 11 aylık evliyim ruyalardan her ay kirmizi kart görmekten yoruldum duadayim bu ayda olmazsa doktor yolu göründü adetim yarından sonra ins.olmam son anda bi mucize olur

ağlamakta bazen güzel sık sık kendini insan hasta oluyor.bende 2 gün önce bi ağlama seansı yaşadım bebişim aklıma gelince.sonra bi rahatladım bisüre idare eder artık :)

Evlat kaybedince boyle oluyor galiba. Bazen bende bütün gece ağlıyorum ama iyi geliyor. Dun akşamda eşimin kuzeninin bebeğini gördük 9 aylikmis aklıma kızım geldi o da yaşına girecekti bu ay. Ben bugün aglayayim aksama rahatlarim artik

ağla ağla akşama hastanede bebeği görünce ağlamada alıştık gizli saklı ağlamalara.napalım rabbim birgün bizide güldürür inşaallah evlat bakımından

Bu erkeklerin hepsi boyle anlaşılan . aslında pek haksiz sayilmiyolar haberlerde neler görüyoruz . amann bizde ileride buluşma kararı alırsak kalabalık ortamlarda buluşur üzerimizde GPS takariz

Ay yareeeen sizin gene iyi kızım benmki deliydi o telefondaki CPS ten takip ediyodu napıyon carrefoursa da diyodu. Dayının evine şu kadar mesafe kaldı hadi çabuk git diyodu aaah ahh ben neler çektim bi bilsen. Beyaz giyemezsin diyodu dikkat çeken renkler giyemezsin dekolte asla olamaz diyodu gelinliğimi bile göstermedim taa kuaförde gördü o zaman bile kızdı düşün. Hattâ fotoların çoğunda üzerimde şal var taa nikah saloluna girince çıkarabildim oda görümcem kızdı eşime öylelikle. Kınadan bikaç gün önce saçım boyanıyodu kv ayarlamış herşeyi kuaförü falan ama erkek olduğunu söylememiş bizde görümcemle gitmiştik saçım boyanıyo aradı bi bağırıyo bana kalk eve git diyo ya deli misin sen damalı inek gibi olcam nası kalkayım dedim siz benle dalga mı geçiyonuz da bilmem ne de bi sürü laf etti bende hemen verdim görümceme konuştu sakinleştirdi sanki ben ayrlamışım ama işte o zamanda diyo biliyodun gördün neden çıkmadın manyak yaa gözümün yaşı kurumuyodu şimdi daha iyiyiz atlattık oda farketti çünkü beni sıktığını bi süre sonra..

Mrb kızlar gruba yeni katıldım 11 aylık evliyim ruyalardan her ay kirmizi kart görmekten yoruldum duadayim bu ayda olmazsa doktor yolu göründü adetim yarından sonra ins.olmam son anda bi mucize olur

Allah buyuk yeri ve zamanını beklıyor belkı cnm hg aramıza allah demekkı daha zamanı degıl dıyor demekki cnm dua et umidıno yıtırme

ağla ağla akşama hastanede bebeği görünce ağlamada alıştık gizli saklı ağlamalara.napalım rabbim birgün bizide güldürür inşaallah evlat bakımından

Dun aksam yengemin annesi darısı sana dedi içimden amin dedim ama duymamazlıktan geldim . inşallah ablam Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Nasip etmiyorsa vardır elbet bi hayır .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…