- 25 Nisan 2015
- 388
- 217
- 18
- 38
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #79.661
Evlat kaybedince boyle oluyor galiba. Bazen bende bütün gece ağlıyorum ama iyi geliyor. Dun akşamda eşimin kuzeninin bebeğini gördük 9 aylikmis aklıma kızım geldi o da yaşına girecekti bu ay. Ben bugün aglayayim aksama rahatlarim artik
Ay yareeeensizin gene iyi kızım benmki deliydi o telefondaki CPS ten takip ediyodu napıyon carrefoursa da diyodu. Dayının evine şu kadar mesafe kaldı hadi çabuk git diyodu aaah ahh ben neler çektim bi bilsen. Beyaz giyemezsin diyodu dikkat çeken renkler giyemezsin dekolte asla olamaz diyodu gelinliğimi bile göstermedim taa kuaförde gördü o zaman bile kızdı düşün. Hattâ fotoların çoğunda üzerimde şal var taa nikah saloluna girince çıkarabildim oda görümcem kızdı eşime öylelikle. Kınadan bikaç gün önce saçım boyanıyodu kv ayarlamış herşeyi kuaförü falan ama erkek olduğunu söylememiş bizde görümcemle gitmiştik saçım boyanıyo aradı bi bağırıyo bana kalk eve git diyo ya deli misin sen damalı inek gibi olcam nası kalkayım dedim siz benle dalga mı geçiyonuz da bilmem ne de bi sürü laf etti bende hemen verdim görümceme konuştu sakinleştirdi sanki ben ayrlamışım ama işte o zamanda diyo biliyodun gördün neden çıkmadın manyak yaa gözümün yaşı kurumuyodu şimdi daha iyiyiz atlattık oda farketti çünkü beni sıktığını bi süre sonra..
Yareın kaderımızde ne warsa onu yasıycagız cnm bende aglıyom ama agla Sak geri geleceklermı bir taraftan da sewınıyom bılıyonmu cunku onlar artık melek cenetteler
ağlamak mı hergün kü yemeğimiz suyumuz uykumuz oldu ortağımız oldu napalım kaderağla ağla akşama hastanede bebeği görünce ağlamada alıştık gizli saklı ağlamalara.napalım rabbim birgün bizide güldürür inşaallah evlat bakımından
slmlar herkese ben de geldim. tamamlanmamış bir kimyasalım var son olarak bu üçüncü kaybım oluyor. 3 gebelik ve elde var sıfır.
inşaallah canım dua ediyorum bir bebek müjdemiz daha olsun sayfamızda ne güzel olur senide mutlu mutlu görmekBenIm ıcınde bir his war sanki degerler yükselecek 3 gun sonra sankı
Aboooovvvv!...gps iyi fikir ben de bizimkine uyguliiim bunuAy yareeeensizin gene iyi kızım benmki deliydi o telefondaki CPS ten takip ediyodu napıyon carrefoursa da diyodu. Dayının evine şu kadar mesafe kaldı hadi çabuk git diyodu aaah ahh ben neler çektim bi bilsen. Beyaz giyemezsin diyodu dikkat çeken renkler giyemezsin dekolte asla olamaz diyodu gelinliğimi bile göstermedim taa kuaförde gördü o zaman bile kızdı düşün. Hattâ fotoların çoğunda üzerimde şal var taa nikah saloluna girince çıkarabildim oda görümcem kızdı eşime öylelikle. Kınadan bikaç gün önce saçım boyanıyodu kv ayarlamış herşeyi kuaförü falan ama erkek olduğunu söylememiş bizde görümcemle gitmiştik saçım boyanıyo aradı bi bağırıyo bana kalk eve git diyo ya deli misin sen damalı inek gibi olcam nası kalkayım dedim siz benle dalga mı geçiyonuz da bilmem ne de bi sürü laf etti bende hemen verdim görümceme konuştu sakinleştirdi sanki ben ayrlamışım ama işte o zamanda diyo biliyodun gördün neden çıkmadın manyak yaa gözümün yaşı kurumuyodu şimdi daha iyiyiz atlattık oda farketti çünkü beni sıktığını bi süre sonra..
Teşekkür ederim:). İncir kürü de yapiyo olmalisiniz.
Evet aglasak geri gelmicekler ama insanin elinde olmuyor bi anda yureginden geliyor gözüne yaslar .
evet canım takipteyim seni.. elim kolum bağlı bekliyorum ben de işte. bu kimyasal çok acaip oldu değerim 100 den ancak 54 e düşmüş ve 16 gündür kanama devam ediyor..Hoşgeldin canım. Kan pıhtılaşması sayfasında yazismistik seninle.
evet canım takipteyim seni.. elim kolum bağlı bekliyorum ben de işte. bu kimyasal çok acaip oldu değerim 100 den ancak 54 e düşmüş ve 16 gündür kanama devam ediyor..
evet canım takipteyim seni.. elim kolum bağlı bekliyorum ben de işte. bu kimyasal çok acaip oldu değerim 100 den ancak 54 e düşmüş ve 16 gündür kanama devam ediyor..
Amann tanrım ddidimzormus seker senin ki. Benim ki sadece bana soyle diyor. Pek karışmıyor . vayy be GPS takip he iyiymis
Aboooovvvv!...gps iyi fikir ben de bizimkine uyguliiim bunuseviyo askiiii ondan bunlar hep...
Vala kuzum sorma yaa belki de ağlamaktan düştüm 39 kiloyaama şimdi öyle değil yani çok şükür ki. Şimdi ben istemediğim halde kuzenlerimi arıyo benm karımı da alın dışarı çıkarın sıkılıyo evde diyo :)) yanımda değil ya ondan. Çokta düşünceli ince fikirlidir aynı zamanda. Allah'a şükür hiç bugüne kadar ne beni ezdirdi beni birine ne başka bişey yaptı. Eksik bişey yapsam ben öyle dedim ondan öyle yaptı veya o an düşünemeyip söylemediğim halde dedi oda sordu falan gibi şeyler deyip iyi gösterir beni dışarıya. Ama işte herkesin bi kusuru var napcan kuzum
kız bebişim yok bende sizi takip ediyorum tabiki bazılarınız hakkında bilgim olsun yani.hatta birkaçı ben yazmıyorum diye unuttum falan sanıyordur ama unutmadım yani.meselaMaşaallah herkesi de biliyon ablacım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?