Gebe kalamayanlar buraya.....

Yareın kaderımızde ne warsa onu yasıycagız cnm bende aglıyom ama agla Sak geri geleceklermı bir taraftan da sewınıyom bılıyonmu cunku onlar artık melek cenetteler

Amann tanrım ddidim zormus seker senin ki. Benim ki sadece bana soyle diyor. Pek karışmıyor . vayy be GPS takip he iyiymis

slmlar herkese ben de geldim. tamamlanmamış bir kimyasalım var son olarak bu üçüncü kaybım oluyor. 3 gebelik ve elde var sıfır.

Aboooovvvv!...gps iyi fikir ben de bizimkine uyguliiim bunuseviyo askiiii ondan bunlar hep...

evet canım takipteyim seni.. elim kolum bağlı bekliyorum ben de işte. bu kimyasal çok acaip oldu değerim 100 den ancak 54 e düşmüş ve 16 gündür kanama devam ediyor..

Yavaş düşüyor değerin. Benim adet günümde 15 çıkmıştı 2 gün olmadan lekelenmem gelip kanda 2e düştüydu . senin ki uzun sürmüş

Amann tanrım ddidim zormus seker senin ki. Benim ki sadece bana soyle diyor. Pek karışmıyor . vayy be GPS takip he iyiymis

Vala kuzum sorma yaa belki de ağlamaktan düştüm 39 kiloya ama şimdi öyle değil yani çok şükür ki. Şimdi ben istemediğim halde kuzenlerimi arıyo benm karımı da alın dışarı çıkarın sıkılıyo evde diyo :)) yanımda değil ya ondan. Çokta düşünceli ince fikirlidir aynı zamanda. Allah'a şükür hiç bugüne kadar ne beni ezdirdi beni birine ne başka bişey yaptı. Eksik bişey yapsam ben öyle dedim ondan öyle yaptı veya o an düşünemeyip söylemediğim halde dedi oda sordu falan gibi şeyler deyip iyi gösterir beni dışarıya. Ama işte herkesin bi kusuru var napcan kuzum

Ama seviyoruz iste

Maşaallah herkesi de biliyon ablacım yaa
kız bebişim yok bende sizi takip ediyorum tabiki bazılarınız hakkında bilgim olsun yani.hatta birkaçı ben yazmıyorum diye unuttum falan sanıyordur ama unutmadım yani.mesela

aysima00 ayran içtik ayrımı düştük kuzum hiç sesin soluğun çıkmıyor
@emikra senin köşeden köşeden bakıp okuduğuna eminim yazmıyosun hiç hani o güzel dualarını göremiyoruz topiğimizde.
accounter oda zor günler geçirdi ama Allah yardım edecektir.belki bebişini kaybettin ama bizler varız burda sizlerin durumunu paylaşmak için
bebeem zaten burda değilse muhakkak bir işi gücü vardır müsait olunca gelir o
@RUKAYYE44 bugün sabah ses verdi zaten
tm26 geldi gezmelerden içtimasını verdi
esoes1919 her an ortaya çıkma ihtimali çok yüksek :)
@ebrar09 buralarda
yaren92 tekmil verdi akşama doğum ziyaretine gidecek
nurun_ala_nur ağrısı var az biraz
ftsch soğan kürünü unuttu telafi edecekti
zeynepsibel buralarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…