Gebe kalamayanlar buraya.....

Benimde 1074 den 220 ye dustu doktor cagırdımı senı
yok canım ben sağlık ocağında verdim testi cumartesi gideceğim kadın doğuma bakalım ne dicek. geçen sefer kürtajdan sonra parça kalmıştı metiler vermişti doktor kalanı atması için. benim tahminim yine o ilacı kullanacağım

Ay yapma erkekler daha çabuk bıkar kuzum çekemezler bizim gibi hemen zoru görünce kaçarlar
Sevmese yapmaz zaten evet ama mahvetti beni de işte
Haklisin canim da...herkes bir olmuyo iste...ben mesela simdi tek basima sahile cikip yuruyus yapamiyorum madem yuruyus yapcan dedi eve bant aldi...yengemlerle gidiyim diyorum...etraftakileri bilmiyosun diyo onca kisi var ne yani tek benmiyim ama yok iste dinletemiyosun...olsun yine de onlar bizim askimiz diiimi ama

Bende 3 gun sonra gidecem bana daha kurtaj werMedi 3 gun sonra gel bir daha bakalım kanına dedı kurtaj a gerek yok dedi benimki kucuktu cunku

Ayyy çook tatlı olmuş yaa ne güzel düşünüyon abla yaa

Uslutuba eksik yazmissin abla...agrisi var ama calismaya devam ediyo lutfeennn ama sonra firca yiyom bi dahaki ay calismadan durma diyeeeee

Uslutuba eksik yazmissin abla...agrisi var ama calismaya devam ediyo lutfeennn ama sonra firca yiyom bi dahaki ay calismadan durma diyeeeee
he şimdi oldu işte ben kardeşlerime çalışma yaptınızmı diyemiyorum utanıyorum ama bak kendin söyledin şükür çalış işçisin sen işçi kal anne ol

he şimdi oldu işte ben kardeşlerime çalışma yaptınızmı diyemiyorum utanıyorum ama bak kendin söyledin şükür çalış işçisin sen işçi kal anne ol
Ahahahah ben sucumu itiraf ettim iste...biz tedbir aldik takdir Rabbimdeeeeeennnnn!...ahhh bi olsaaa bi olsaa bu sayfaya nasil gelirim acep???

ne zaman içmem lazım adetin 12.günü bugün ama yumurtlama döngümdeyim.15 mayısta da adet olursam klomen başlıcak 10 gün hangi ara kullanayım ben bunu :)
İşte buna diyecek sözüm yok. Normalde adet bitimnden iki gün sonra ama klomenle kullanmak doğru mu bilmiyom.

Kizlar sizlerin dualarina ihtiyacim var eltim bir is ayarlamis bana 7de is gorusmesine gidicem insallah olur dua edin kizlar
Hayirlisi olsun canim...Allah hakkinda hayirlisini versin...eger huzurun bu iste olucaksa Rabbim sana nasip etsin ...

Tabiki aşkımız herşeyimiz bebeklerimiz Ama abarttıkları da bi gerçek yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…