- 24 Şubat 2014
- 12.532
- 23.228
- 348
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #79.681
yok canım ben sağlık ocağında verdim testi cumartesi gideceğim kadın doğuma bakalım ne dicek. geçen sefer kürtajdan sonra parça kalmıştı metiler vermişti doktor kalanı atması için. benim tahminim yine o ilacı kullanacağımBenimde 1074 den 220 ye dustu doktor cagırdımı senı
Ama seviyoruz iste
Haklisin canim da...herkes bir olmuyo iste...ben mesela simdi tek basima sahile cikip yuruyus yapamiyorum madem yuruyus yapcan dedi eve bant aldi...yengemlerle gidiyim diyorum...etraftakileri bilmiyosun diyo onca kisi var ne yani tek benmiyim ama yok iste dinletemiyosun...olsun yine de onlar bizim askimiz diiimi amaAy yapma erkekler daha çabuk bıkar kuzum çekemezler bizim gibi hemen zoru görünce kaçarlar
Sevmese yapmaz zaten evet ama mahvetti beni de işte
Bende 3 gun sonra gidecem bana daha kurtaj werMedi 3 gun sonra gel bir daha bakalım kanına dedı kurtaj a gerek yok dedi benimki kucuktu cunkuyok canım ben sağlık ocağında verdim testi cumartesi gideceğim kadın doğuma bakalım ne dicek. geçen sefer kürtajdan sonra parça kalmıştı metiler vermişti doktor kalanı atması için. benim tahminim yine o ilacı kullanacağım
kız bebişim yok bende sizi takip ediyorum tabiki bazılarınız hakkında bilgim olsun yani.hatta birkaçı ben yazmıyorum diye unuttum falan sanıyordur ama unutmadım yani.mesela
@aysima00 ayran içtik ayrımı düştük kuzum hiç sesin soluğun çıkmıyor
@emikra senin köşeden köşeden bakıp okuduğuna eminim yazmıyosun hiç hani o güzel dualarını göremiyoruz topiğimizde.
@accounter oda zor günler geçirdi ama Allah yardım edecektir.belki bebişini kaybettin ama bizler varız burda sizlerin durumunu paylaşmak için
@bebeem zaten burda değilse muhakkak bir işi gücü vardır müsait olunca gelir o
@RUKAYYE44 bugün sabah ses verdi zaten
@tm26 geldi gezmelerden içtimasını verdi
@esoes1919 her an ortaya çıkma ihtimali çok yüksek :)
Eylulll09 buralarda
yaren92 tekmil verdi akşama doğum ziyaretine gidecek
nurun_ala_nur ağrısı var az biraz
ftsch soğan kürünü unuttu telafi edecekti
@zeynepsibel buralarda
kız bebişim yok bende sizi takip ediyorum tabiki bazılarınız hakkında bilgim olsun yani.hatta birkaçı ben yazmıyorum diye unuttum falan sanıyordur ama unutmadım yani.mesela
@emikra senin köşeden köşeden bakıp okuduğuna eminim yazmıyosun hiç hani o güzel dualarını göremiyoruz topiğimizde.
@accounter oda zor günler geçirdi ama Allah yardım edecektir.belki bebişini kaybettin ama bizler varız burda sizlerin durumunu paylaşmak için
Eylulll09 buralarda
@zeynepsibel buralarda
Uslutuba eksik yazmissin abla...agrisi var ama calismaya devam ediyo lutfeennn ama sonra firca yiyom bi dahaki ay calismadan durma diyeeeeekız bebişim yok bende sizi takip ediyorum tabiki bazılarınız hakkında bilgim olsun yani.hatta birkaçı ben yazmıyorum diye unuttum falan sanıyordur ama unutmadım yani.mesela
Eylulll09 buralarda
@zeynepsibel buralarda
Ay zati koca yok. Bi soğanla kalacam ben bu ay. Bakam artk hayrlısı
Uslutuba eksik yazmissin abla...agrisi var ama calismaya devam ediyo lutfeennn ama sonra firca yiyom bi dahaki ay calismadan durma diyeeeee
Ahahahah ben sucumu itiraf ettim iste...biz tedbir aldik takdir Rabbimdeeeeeennnnn!...ahhh bi olsaaa bi olsaa bu sayfaya nasil gelirim acep???he şimdi oldu işte ben kardeşlerime çalışma yaptınızmı diyemiyorum utanıyorum ama bak kendin söyledin şükür çalış işçisin sen işçi kal anne ol
İşte buna diyecek sözüm yok. Normalde adet bitimnden iki gün sonra ama klomenle kullanmak doğru mu bilmiyom.ne zaman içmem lazım adetin 12.günü bugün ama yumurtlama döngümdeyim.15 mayısta da adet olursam klomen başlıcak 10 gün hangi ara kullanayım ben bunu :)
Ennneeeem ben icmedim aksama iceyim bari...bitmiyo yaahu 15 gun gecmiyo bi turluuuAy zati koca yok. Bi soğanla kalacam ben bu ay. Bakam artk hayrlısı
he şimdi oldu işte ben kardeşlerime çalışma yaptınızmı diyemiyorum utanıyorum ama bak kendin söyledin şükür çalış işçisin sen işçi kal anne ol
Hayirlisi olsun canim...Allah hakkinda hayirlisini versin...eger huzurun bu iste olucaksa Rabbim sana nasip etsin ...Kizlar sizlerin dualarina ihtiyacim var eltim bir is ayarlamis bana 7de is gorusmesine gidicem insallah olur dua edin kizlar
o kadar çok şeyi aynı andan deniyoruz ki çaresizlik bu olsa gerekCanim hepsini bitirmedim 3 yudum ictim...arada kullaniyorum...ozellkle beraber olmadan once...faydasi olur insallah...
Kizlar sizlerin dualarina ihtiyacim var eltim bir is ayarlamis bana 7de is gorusmesine gidicem insallah olur dua edin kizlar
Evet dedigin dogru iste zikkim iyi geliyo gebelik icin deseler nerde bulabiliriz diye arastrmaya baslariz...
o kadar çok şeyi aynı andan deniyoruz ki çaresizlik bu olsa gerek
Haklisin canim da...herkes bir olmuyo iste...ben mesela simdi tek basima sahile cikip yuruyus yapamiyorum madem yuruyus yapcan dedi eve bant aldi...yengemlerle gidiyim diyorum...etraftakileri bilmiyosun diyo onca kisi var ne yani tek benmiyim ama yok iste dinletemiyosun...olsun yine de onlar bizim askimiz diiimi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?