Gebe kalamayanlar buraya.....

Tabiki aşkımız herşeyimiz bebeklerimiz Ama abarttıkları da bi gerçek yani
Erkek iste...ama emin ol dis dunyayi en iyi onlar biliyo canim...askiniz daim olsun Rabbim sknti dert vermesin...bol bol evlat versin...ama bana oyle geliyo senin ilk bebisin kiz olcak suslu suslu...

Tabiki aşkımız herşeyimiz bebeklerimiz Ama abarttıkları da bi gerçek yani
benimki daha abartmadı ama bnd eskiden kıskanmıyomu acaba derdim bazende yok siteye bile ayamda eşofmanla çıkarmıyor renkli renkli ya sadece akşam yürüyüşlerinde giyiyorum geçen bni aldı iş yerinden tam çıkışta yanda çalışan oğlan var onla selam verdi bana bnd görüşürüz demiş bulundum normalde demem kafa sallar geçerdim 1 ay oldu daha eşim demek görüşürüz bn snl görüşürüm diyip sinirlenip duruyo ama hoşumada gitmiyor değil yaneee

Soğan şimdilik beklemede cnm. Cnkü bu ay için son şansımızı deneyecez yarn eşim gidecek ya tutarsa diye arkadaşm soğan düşük yapabiliyo dedi. Normalde yumurtlama tarihim de değil ama iste netcen umut dünyası. Bi kaç gün de incir yapcam bu günden başlamak üzere. Bakam artk ksmet

Erkek iste...ama emin ol dis dunyayi en iyi onlar biliyo canim...askiniz daim olsun Rabbim sknti dert vermesin...bol bol evlat versin...ama bana oyle geliyo senin ilk bebisin kiz olcak suslu suslu...

Ayy tubiş yapma yaaa heyecanlanıyorum kızııım Amin canm benm hepimizin daim olsun inşaallah hep çok mutlu olalım allahın izniyle. Bide o konuda kesinlikle ama kesinlikle haklısın çünkü bugüne kadar eşim bana şu şöyle bak bunu yapma böyle olur yoksa dediğinde hep o dediği olmuştur. Bide ne zaman ona haber vermeden dışarı çıksam dediği şeyler başıma geliyo yaa sonra da vicdan azabı duyuyorum kız hislerin kuvvetli midir bana da erkek olcak gibi geliyo ama bilemedim

kızlar ben internetten ovülasyon testi getirtmek istiyorum internetten alan varmı varsa güvenilir bi site söyleyebilir misiniz aciillll

Ya güzel şey canm tabiki benmde hoşuma gidiyo fakat benmki felaketti yaa çok zorlamaya başlamıştı herkesten kıskanırdı ama aklına gelebilecek herkesten. Çok şükür ki aştık hâlâ var fakat öyle bu anlattıklarım gibi değil :))

Amin canim...insallah...ama hep sana Allah evlat versin derken kizin olur insallah saglikli hayirli diyesim geliyo mesaji geri siliyorum...bilmiuorum bazen kuvvetlidir cikar bazen cikmaz...ama icimden oyle geciyo...saglikli hayirli versin Rabbim...

Evet aynen...bende onu kirsam gittigim yerden aglayarak uzulerek geri geliyorum ama ona demiyom simdi havalanir diye...ama kavgamiz oraya gitme kavgasi olmuyo baska biseyden kalbini kiriyorum o gun muhakkak uzuluyorum....ask ask ask yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…