- 28 Kasım 2014
- 4.118
- 3.152
- 168
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #79.701
ne işiymiş hayırlısı olsun canoKizlar sizlerin dualarina ihtiyacim var eltim bir is ayarlamis bana 7de is gorusmesine gidicem insallah olur dua edin kizlar
he şimdi oldu işte ben kardeşlerime çalışma yaptınızmı diyemiyorum utanıyorum ama bak kendin söyledin şükür çalış işçisin sen işçi kal anne ol
Erkek iste...ama emin ol dis dunyayi en iyi onlar biliyo canim...askiniz daim olsun Rabbim sknti dert vermesin...bol bol evlat versin...ama bana oyle geliyo senin ilk bebisin kiz olcak suslu suslu...Tabiki aşkımız herşeyimiz bebeklerimizAma abarttıkları da bi gerçek yani
benimki daha abartmadı ama bnd eskiden kıskanmıyomu acaba derdim bazende yok siteye bile ayamda eşofmanla çıkarmıyor renkli renkli ya sadece akşam yürüyüşlerinde giyiyorum geçen bni aldı iş yerinden tam çıkışta yanda çalışan oğlan var onla selam verdi bana bnd görüşürüz demiş bulundum normalde demem kafa sallar geçerdim 1 ay oldu daha eşim demek görüşürüz bn snl görüşürüm diyip sinirlenip duruyo ama hoşumada gitmiyor değil yaneeeTabiki aşkımız herşeyimiz bebeklerimizAma abarttıkları da bi gerçek yani
Kizlar sizlerin dualarina ihtiyacim var eltim bir is ayarlamis bana 7de is gorusmesine gidicem insallah olur dua edin kizlar
Hayirlisi olsun canim...Allah hakkinda hayirlisini versin...eger huzurun bu iste olucaksa Rabbim sana nasip etsin ...
Hakkında hayırlısı olsun canım .
Amin kizlar sagolun bi goz optiginde yeni sube aciyolarmis orada calisicam nasipsene işiymiş hayırlısı olsun cano
iyiymiş hadi hayırlısıAmin kizlar sagolun bi goz optiginde yeni sube aciyolarmis orada calisicam nasipse
Soğan şimdilik beklemede cnm. Cnkü bu ay için son şansımızı deneyecez yarn eşim gidecek ya tutarsa diyekız bebişim yok bende sizi takip ediyorum tabiki bazılarınız hakkında bilgim olsun yani.hatta birkaçı ben yazmıyorum diye unuttum falan sanıyordur ama unutmadım yani.mesela
@aysima00 ayran içtik ayrımı düştük kuzum hiç sesin soluğun çıkmıyor
@emikra senin köşeden köşeden bakıp okuduğuna eminim yazmıyosun hiç hani o güzel dualarını göremiyoruz topiğimizde.
@accounter oda zor günler geçirdi ama Allah yardım edecektir.belki bebişini kaybettin ama bizler varız burda sizlerin durumunu paylaşmak için
@bebeem zaten burda değilse muhakkak bir işi gücü vardır müsait olunca gelir o
@RUKAYYE44 bugün sabah ses verdi zaten
@tm26 geldi gezmelerden içtimasını verdi
@esoes1919 her an ortaya çıkma ihtimali çok yüksek :)
Eylulll09 buralarda
@yaren92 tekmil verdi akşama doğum ziyaretine gidecek
nurun_ala_nur ağrısı var az biraz
ftsch soğan kürünü unuttu telafi edecekti
zeynepsibel buralarda
Insallah canim benim :)Hayırlı haberlerle gel canm inşaallah olur :))
Erkek iste...ama emin ol dis dunyayi en iyi onlar biliyo canim...askiniz daim olsun Rabbim sknti dert vermesin...bol bol evlat versin...ama bana oyle geliyo senin ilk bebisin kiz olcak suslu suslu...
Hakknda hayırlısı ne ise o olsun cnmAmin kizlar sagolun bi goz optiginde yeni sube aciyolarmis orada calisicam nasipse
Saol canim iyi olacak insallahiyiymiş hadi hayırlısı
Amin sagolun kizlar desteginiz icin :)Hakknda hayırlısı ne ise o olsun cnm
benimki daha abartmadı ama bnd eskiden kıskanmıyomu acaba derdim bazende yok siteye bile ayamda eşofmanla çıkarmıyor renkli renkli ya sadece akşam yürüyüşlerinde giyiyorum geçen bni aldı iş yerinden tam çıkışta yanda çalışan oğlan var onla selam verdi bana bnd görüşürüz demiş bulundum normalde demem kafa sallar geçerdim 1 ay oldu daha eşim demek görüşürüz bn snl görüşürüm diyip sinirlenip duruyo ama hoşumada gitmiyor değil yaneee
Ben n11den almştm cnm bi bak istersenkızlar ben internetten ovülasyon testi getirtmek istiyorum internetten alan varmı varsa güvenilir bi site söyleyebilir misiniz aciillll
kızlar ben internetten ovülasyon testi getirtmek istiyorum internetten alan varmı varsa güvenilir bi site söyleyebilir misiniz aciillll
Amin canim...insallah...ama hep sana Allah evlat versin derken kizin olur insallah saglikli hayirli diyesim geliyo mesaji geri siliyorum...bilmiuorum bazen kuvvetlidir cikar bazen cikmaz...ama icimden oyle geciyo...saglikli hayirli versin Rabbim...Ayy tubiş yapma yaaa heyecanlanıyorum kızııımAmin canm benm hepimizin daim olsun inşaallah hep çok mutlu olalım allahın izniyle. Bide o konuda kesinlikle ama kesinlikle haklısın çünkü bugüne kadar eşim bana şu şöyle bak bunu yapma böyle olur yoksa dediğinde hep o dediği olmuştur. Bide ne zaman ona haber vermeden dışarı çıksam dediği şeyler başıma geliyo yaa sonra da vicdan azabı duyuyorum kız hislerin kuvvetli midir bana da erkek olcak gibi geliyo ama bilemedim
Evet aynen...bende onu kirsam gittigim yerden aglayarak uzulerek geri geliyorum ama ona demiyom simdi havalanir diye...ama kavgamiz oraya gitme kavgasi olmuyo baska biseyden kalbini kiriyorum o gun muhakkak uzuluyorum....ask ask ask yaaaaAyy tubiş yapma yaaa heyecanlanıyorum kızııımAmin canm benm hepimizin daim olsun inşaallah hep çok mutlu olalım allahın izniyle. Bide o konuda kesinlikle ama kesinlikle haklısın çünkü bugüne kadar eşim bana şu şöyle bak bunu yapma böyle olur yoksa dediğinde hep o dediği olmuştur. Bide ne zaman ona haber vermeden dışarı çıksam dediği şeyler başıma geliyo yaa sonra da vicdan azabı duyuyorum kız hislerin kuvvetli midir bana da erkek olcak gibi geliyo ama bilemedim
Gitti gidiyordan laboquik aldim bi de ovula ikiside iyi canimkızlar ben internetten ovülasyon testi getirtmek istiyorum internetten alan varmı varsa güvenilir bi site söyleyebilir misiniz aciillll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?