Gebe kalamayanlar buraya.....

Amin canim...insallah...ama hep sana Allah evlat versin derken kizin olur insallah saglikli hayirli diyesim geliyo mesaji geri siliyorum...bilmiuorum bazen kuvvetlidir cikar bazen cikmaz...ama icimden oyle geciyo...saglikli hayirli versin Rabbim...

Amin yaa vala sevindirik oldum hee eşim de bende çok istiyoruz koz olmasını. Hatta kayınvalidem aman da babaannesinin oğluşuu diye olmayan bebeği seviyo kociş de bağırıyo hemen anneeeeee oğlan deyip durmasana diye :) bişeyi 40 defa söylesen olurmuş kız silme yaz yaz

Allah sana tatli mi tali suslu mu suslu citlemmbbbikkk saglikli hayirli bi kiz evlat versin canoooook!...aha da yazdim vala

ayy evet ortaya cıktım ama sayfaları okuyamadım bitiremedim du geliyorum:))
haa bu arada kan verdım saglık ocagımı degıstırdım ve cok ılgınlendıler çocugun aşısına kadar konuştular:)) ve dedilerki idrar da ver enfeksıyonun falan varmı bakalım dedıler . ıdrarım cıkmıs sonuclar temız ama kan yarın cıkacak ınşallah

Evet aynen...bende onu kirsam gittigim yerden aglayarak uzulerek geri geliyorum ama ona demiyom simdi havalanir diye...ama kavgamiz oraya gitme kavgasi olmuyo baska biseyden kalbini kiriyorum o gun muhakkak uzuluyorum....ask ask ask yaaaa

Aynen yaa muhakkak tat almıyorum olan biten hiçbişeyden ne varsa aramızda böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…