- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #79.721
Amin canim...insallah...ama hep sana Allah evlat versin derken kizin olur insallah saglikli hayirli diyesim geliyo mesaji geri siliyorum...bilmiuorum bazen kuvvetlidir cikar bazen cikmaz...ama icimden oyle geciyo...saglikli hayirli versin Rabbim...
Gitti gidiyordan laboquik aldim bi de ovula ikiside iyi canim
Allah sana tatli mi tali suslu mu suslu citlemmbbbikkk saglikli hayirli bi kiz evlat versin canoooook!...aha da yazdim valaAmin yaa vala sevindirik oldum heeeşim de bende çok istiyoruz koz olmasını. Hatta kayınvalidem aman da babaannesinin oğluşuu diye olmayan bebeği seviyo kociş de bağırıyo hemen anneeeeee oğlan deyip durmasana diye :) bişeyi 40 defa söylesen olurmuş kız silme yaz yaz
Gittim ztn sonuclar dustu benım 3 gun sonra gıdecem yine kan tahlili yaptıracam ultrasyona girecem ztn yine kanamam basladi adet sancısı gıbı agrı vurdu karnıma 4 hafttalıktıne kadarlık hamilesin ki?kanama gebelikte zararlı ama dr a git
Bence de sende al en yakin zamanda canim en azindan yumurtlama zamnini cozmus olursun simdiden...Senin attığın linki attım bende onabakmıştım dün alayım diye de
kız bebişim yok bende sizi takip ediyorum tabiki bazılarınız hakkında bilgim olsun yani.hatta birkaçı ben yazmıyorum diye unuttum falan sanıyordur ama unutmadım yani.mesela
@aysima00 ayran içtik ayrımı düştük kuzum hiç sesin soluğun çıkmıyor
@emikra senin köşeden köşeden bakıp okuduğuna eminim yazmıyosun hiç hani o güzel dualarını göremiyoruz topiğimizde.
@accounter oda zor günler geçirdi ama Allah yardım edecektir.belki bebişini kaybettin ama bizler varız burda sizlerin durumunu paylaşmak için
@bebeem zaten burda değilse muhakkak bir işi gücü vardır müsait olunca gelir o
@RUKAYYE44 bugün sabah ses verdi zaten
@tm26 geldi gezmelerden içtimasını verdi
esoes1919 her an ortaya çıkma ihtimali çok yüksek :)
@ebrar09 buralarda
@yaren92 tekmil verdi akşama doğum ziyaretine gidecek
nurun_ala_nur ağrısı var az biraz
@ftsch soğan kürünü unuttu telafi edecekti
@zeynepsibel buralarda
Canim acile gtsene biseylwer yaparlar...Uff kananam yine basladı Karnım adet sancısı gıbı agrıyor ya(
Sibel ablamm..sen bi saracoglunu arayip sorsana klomenle beraber kullanabilir miyim diye bakalim ne dicekler?
Evet aynen...bende onu kirsam gittigim yerden aglayarak uzulerek geri geliyorum ama ona demiyom simdi havalanir diye...ama kavgamiz oraya gitme kavgasi olmuyo baska biseyden kalbini kiriyorum o gun muhakkak uzuluyorum....ask ask ask yaaaa
Direkt gorusturmuyolr tabi ama orda siparis hemde soru hatti oldugu icin yardimci oluyolar abla kendi internet sitesinde numarasi var...Nerden aricam kiz adami :)
Durma git neyi bekliyosun?cagir taksiyi yurumeden git...Gıdecemde birazda daha duruyum dedim bebegım beni bıraktı
Saka gibisin kiz sen zaten sana cevabimin içinden yazdim ya :) sana mesaj yazdim alta onlari siraladim kuzum benim :) seninle online idik o anda :)E bak işte gene beni yazmamışsııın
Boslugumada wurdu agrı ole yapcam ztn Ogle gorunuyorDurma git neyi bekliyosun?cagir taksiyi yurumeden git...
Hakkında hayirlisiyla olsun inşaallah tatlimmmAmin kizlar sagolun bi goz optiginde yeni sube aciyolarmis orada calisicam nasipse
Allah sana tatli mi tali suslu mu suslu citlemmbbbikkk saglikli hayirli bi kiz evlat versin canoooook!...aha da yazdim vala
Saka gibisin kiz sen zaten sana cevabimin içinden yazdim ya :) sana mesaj yazdim alta onlari siraladim kuzum benim :) seninle online idik o anda :)
İyi ama bu adam her defasinda benim sitem yok internette diyor tvdeDirekt gorusturmuyolr tabi ama orda siparis hemde soru hatti oldugu icin yardimci oluyolar abla kendi internet sitesinde numarasi var...
Nasil yok aaa resmi sitesi var siparis icin...yaz bak!...İyi ama bu adam her defasinda benim sitem yok internette diyor tvde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?