- 11 Ocak 2015
- 6.804
- 6.955
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #79.741
Adini ben koyacammm:))))Oyyyyyy kızlar amin deyin noluuurÇok mutlu oldum gene bak Amiiin çok amiiiiiiin bitaneeeem
Adini ben koyacammm:))))
Merhaba arkadaşlar, pkoluyum.
2012 yılında evlendim.
Bebeğim gelmiyor..
Şeker ilacı glucophage kullandım 9 ay ama adeti düzenlemedi..
kızlar napıyorsunuz bakimm:))
benim sol kasığım elimi dokununca acıyor yaaaaa. acıma neden sizce????
bide batıyor gibi sanki yarılıyor gibi yaaa. varmı yaşıyan
gerçektenmi bitanem yaaaa. ne bileyim acıyor batıyor gibi yani yırtılıyor gibi offffBebiş yer açıyomuş kendine kuzum merak etme
Merhaba canm bende pko luyum 2 yıllık evliyim ama benmde olmuyo bebişimbakalım bekliyoruz umutla..
gerçektenmi bitanem yaaaa. ne bileyim acıyor batıyor gibi yani yırtılıyor gibi offff
Umarım en yakın zamanda gelir bebişlerimiz ..
Bu ay gecikme yaşadım bebeğim benimle sandım ama değilmiş..
Nasip.. Diyorum hep.. Umudum benimle ama bebeğim... ?(
Tamam canım benim icime dert olduda yırtılma gibi hissedinceEvet tatlım korkma bişey yok yaniçok fazla düşünme takıntı yapma kendine canm benm :))
Tamam canım benim icime dert olduda yırtılma gibi hissedince
Evet canım..
merhaba arkadaşlar, ben vajinismus hastasıydım belki bazılarınız duymuş bazılarınız duymamıştır. bu yüzden 2.5 senedir çoçuk denemesi bile yapamamıştık. çok şükür şubat ortasında yendim bu rahatsızlığı ve bu ay hamile olduğumu öğrenmiştim. bugün 5hafta 1 günlük olacaktı ama pazar günü 2880 lerde olan bhcg değerim 2600 e düşmüş hastaneden nasıl çıktım bilmiyorum yolda ağlamamak için yutkunmaktan damarlarım şişti hemen eşimle doktora koştuk toplantıya yetişecekmiş yarın ayrıntılı bakacak ama düşük yapıyorsun demekki bebekte bir anomali varmış dedi. bu durum hakkında bir bilgisi olan var mı hiç ağrım da yok hiç kanamam da yok ama doktor değerin sıfıra düşünce bunlar olur dedi, ağlamaktan nefes alamıyorum
Canm çok üzüldüm yaa allahım hayırlısı neyse hakkında onu nasip etsin. Tam da seninle tıpatıp aynı bi arkadaşımız var burda
Merhaba güzelim hosgeldin .öncelikle geçmiş olsun.ben 5 haftalıkken değerlerin düşmeye baslamisti.bana kürtaj denediler adetinle aticaksin dedi doktor.1 hafta içinde atarsin demişti.bende kesede görünmedi.sende gordulermi nedeni bilmiyorum.büyük ihtimal 2 günde bir kandan değerlerin düşüşüne bakacaklar.aglaman en dogali ama kendini mahcup hissedeceğim bir durum yok kendine haksizlik edip üzme kendini.bebegin için aglamana anlam veriyorum ama mahcup olmakta neymiş.rahim gebelikte bir sikinti varsa onu atarmis.Allah korusun anomali dedikleri olusmasi gereken bebekte sorun demek oluyor saatlik veya bunun gibi.yani gebelik saglikli değil.rahim bunu defalarca test ediyormuş ve uygun değilse düşüşe geçiyor izin vermiyor ilerlemesine.o yüzden Rabbim saglikli hayirli gebeliklerde nasip etsin cumlemize.üzülme desem yalan ama henüz bi kontrollerin devam etsin bakalim.Rabbim ol der olur belki dua et canimAllah razı olsun canım hepimiz için hayırlısını versin Rabbim kim canım acaba ona da sorayım o kadar soru işareti var ki kafamda şimdi ne yapacağım benbir de çalıştığım yerdeki arkadaşlara da söylemiştim eşim de birkaç arkadaşına bahsetmiş bir heyecanla şu anda çok mahcup hissediyorum kendimi ben ne zaman adet olurum ve ne zaman deneyebilrim ki bir daha?
Cnm yine de kanaman başlamadan hemen bu kadar ümitsiz olma. Aynı yerde mi yaptrdn kan testinimerhaba arkadaşlar, ben vajinismus hastasıydım belki bazılarınız duymuş bazılarınız duymamıştır. bu yüzden 2.5 senedir çoçuk denemesi bile yapamamıştık. çok şükür şubat ortasında yendim bu rahatsızlığı ve bu ay hamile olduğumu öğrenmiştim. bugün 5hafta 1 günlük olacaktı ama pazar günü 2880 lerde olan bhcg değerim 2600 e düşmüş hastaneden nasıl çıktım bilmiyorum yolda ağlamamak için yutkunmaktan damarlarım şişti hemen eşimle doktora koştuk toplantıya yetişecekmiş yarın ayrıntılı bakacak ama düşük yapıyorsun demekki bebekte bir anomali varmış dedi. bu durum hakkında bir bilgisi olan var mı hiç ağrım da yok hiç kanamam da yok ama doktor değerin sıfıra düşünce bunlar olur dedi, ağlamaktan nefes alamıyorum
Allah razı olsun canım hepimiz için hayırlısını versin Rabbim kim canım acaba ona da sorayım o kadar soru işareti var ki kafamda şimdi ne yapacağım benbir de çalıştığım yerdeki arkadaşlara da söylemiştim eşim de birkaç arkadaşına bahsetmiş bir heyecanla şu anda çok mahcup hissediyorum kendimi ben ne zaman adet olurum ve ne zaman deneyebilrim ki bir daha?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?