- 29 Temmuz 2013
- 3.993
- 4.225
- 208
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #79.761
Geçmiş olsun adınıza cok uzuldum bende 8 haftalık bebegımı kaybetmıstım cok acı bısey Allah bıdaha yaşatmasın herşeyde bı hayır vardırBen 4 haftalık cocugumu dusuk cıktı cok kotuyum;(
Merhaba güzelim hosgeldin .öncelikle geçmiş olsun.ben 5 haftalıkken değerlerin düşmeye baslamisti.bana kürtaj denediler adetinle aticaksin dedi doktor.1 hafta içinde atarsin demişti.bende kesede görünmedi.sende gordulermi nedeni bilmiyorum.büyük ihtimal 2 günde bir kandan değerlerin düşüşüne bakacaklar.aglaman en dogali ama kendini mahcup hissedeceğim bir durum yok kendine haksizlik edip üzme kendini.bebegin için aglamana anlam veriyorum ama mahcup olmakta neymiş.rahim gebelikte bir sikinti varsa onu atarmis.Allah korusun anomali dedikleri olusmasi gereken bebekte sorun demek oluyor saatlik veya bunun gibi.yani gebelik saglikli değil.rahim bunu defalarca test ediyormuş ve uygun değilse düşüşe geçiyor izin vermiyor ilerlemesine.o yüzden Rabbim saglikli hayirli gebeliklerde nasip etsin cumlemize.üzülme desem yalan ama henüz bi kontrollerin devam etsin bakalim.Rabbim ol der olur belki dua et canim
evet canım aynı yerde ve iki gün araylaCnm yine de kanaman başlamadan hemen bu kadar ümitsiz olma. Aynı yerde mi yaptrdn kan testini
bilmiyorum ki canım sanki hemen heveslenmişim gibi oldu ama ne yalan söyliyim 3 senelik evliliğimde llk kez evlat sahibi olmaya bu kadar yakın oldum gerçekten heveslenmiştim.. hakkımızda hayırlısı...Canm saçmalama lütfen neden kendini mahçup hissedesin olur mu öyle şey üzme kendini bu kadar herşey insanlar için kıyamam yaa dur bakalım biten bişey yok henüz belki düzelir yıpratma kendini böyle@yaramaz_kiz nerde acaba gelince görür zaten senin mesajını yazar hemen o da aynı durumda seninle
Cnm allahtan ümit kesilmez bi dur bakalm. Eğer düşmeye devam ederse ya kimyasaldr ya da dış gebeliktr büyük ihtimalle. Kimyasalda ben adetle attım ama eğer kanaman başlarsa, parça düştü mü diye kontrol et boyle beyaz bi şeydi benden gelen mercimek kadr. Ama gelmezse dış gebelik olabilir o zaman müdahele etmeleri lazım kendiliğinden atmıyo vücut onu diye biliyorum. İnşallah ikisi de değildir bebişin seninle kalr ama gitse de üzülme demicem çok üzülüyo insan. Sadece sağlksz olduğu için vücut atıyor. Onu aklına getir her zamanevet canım aynı yerde ve iki gün arayla
cnm benmde kan degerm düştü normal yolla atamadım kürtaj oldum...normal düşüktüCnm allahtan ümit kesilmez bi dur bakalm. Eğer düşmeye devam ederse ya kimyasaldr ya da dış gebeliktr büyük ihtimalle. Kimyasalda ben adetle attım ama eğer kanaman başlarsa, parça düştü mü diye kontrol et boyle beyaz bi şeydi benden gelen mercimek kadr. Ama gelmezse dış gebelik olabilir o zaman müdahele etmeleri lazım kendiliğinden atmıyo vücut onu diye biliyorum. İnşallah ikisi de değildir bebişin seninle kalr ama gitse de üzülme demicem çok üzülüyo insan. Sadece sağlksz olduğu için vücut atıyor. Onu aklına getir her zaman
İste parça geldi mi diye kontrol etmek lazm cnm sürekli. 2 günde gelmezse ve kan hala düşmeye devam ediyosa o zaman müdahele ediyolar ama ne yapıyolar bilmiyorum. Ben kendim attm. Gideceği zaten belliydi o kanama o sancı kalması imkanszdı. O evrede de sadece gözlerim doldu. Bizim mercimek gidiyo dedim hatta. Ta ki çamasrmda görene kadar. Minicik ufack bi şey. Hayata tutunamayan bir bebek. Hep sessiz ağlayan biriyimdir hayatımda ilk defa hıçkırıklara boğuldum. Acayip bi durum gerçekten.cnm benmde kan degerm düştü normal yolla atamadım kürtaj oldum...normal düşüktü
kız bebişim yok bende sizi takip ediyorum tabiki bazılarınız hakkında bilgim olsun yani.hatta birkaçı ben yazmıyorum diye unuttum falan sanıyordur ama unutmadım yani.mesela
@aysima00 ayran içtik ayrımı düştük kuzum hiç sesin soluğun çıkmıyor
@emikra senin köşeden köşeden bakıp okuduğuna eminim yazmıyosun hiç hani o güzel dualarını göremiyoruz topiğimizde.
@accounter oda zor günler geçirdi ama Allah yardım edecektir.belki bebişini kaybettin ama bizler varız burda sizlerin durumunu paylaşmak için
@bebeem zaten burda değilse muhakkak bir işi gücü vardır müsait olunca gelir o
@RUKAYYE44 bugün sabah ses verdi zaten
tm26 geldi gezmelerden içtimasını verdi
@esoes1919 her an ortaya çıkma ihtimali çok yüksek :)
@ebrar09 buralarda
@yaren92 tekmil verdi akşama doğum ziyaretine gidecek
@uslutuba ağrısı var az biraz
ftsch soğan kürünü unuttu telafi edecekti
@zeynepsibel buralarda
Napiyosunuzzzzz :)
tüp bebek mıydı senn kıİste parça geldi mi diye kontrol etmek lazm cnm sürekli. 2 günde gelmezse ve kan hala düşmeye devam ediyosa o zaman müdahele ediyolar ama ne yapıyolar bilmiyorum. Ben kendim attm. Gideceği zaten belliydi o kanama o sancı kalması imkanszdı. O evrede de sadece gözlerim doldu. Bizim mercimek gidiyo dedim hatta. Ta ki çamasrmda görene kadar. Minicik ufack bi şey. Hayata tutunamayan bir bebek. Hep sessiz ağlayan biriyimdir hayatımda ilk defa hıçkırıklara boğuldum. Acayip bi durum gerçekten.
canım benim Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun benim de psikolojim bozuldu galiba bir an oluyor üzüntüm hafifliyor gibi hissediyorum bir an oluyor ağlamamı tutmaktan ağzımın içi ağrıyor resmen. Allah büyütüp bir yaşa kadar getirip çoçuğunu kaybedenlere sabır versin bu bu kadar zorsa o nasıl zordur kimbilir... peki canım kanamamın ne zaman olması lazım son adet tarihim 23 marttı, bugün 5 hafta 1 günlüktü yaniİste parça geldi mi diye kontrol etmek lazm cnm sürekli. 2 günde gelmezse ve kan hala düşmeye devam ediyosa o zaman müdahele ediyolar ama ne yapıyolar bilmiyorum. Ben kendim attm. Gideceği zaten belliydi o kanama o sancı kalması imkanszdı. O evrede de sadece gözlerim doldu. Bizim mercimek gidiyo dedim hatta. Ta ki çamasrmda görene kadar. Minicik ufack bi şey. Hayata tutunamayan bir bebek. Hep sessiz ağlayan biriyimdir hayatımda ilk defa hıçkırıklara boğuldum. Acayip bi durum gerçekten.
Napiyosunuzzzzz :)
Normal gebelikti cnmtüp bebek mıydı senn kı
Benim 27 aralktı canım o gün idrarda baktm silikti. 31 aralkta kan testi yaptrdm 8.47 çkti. 31 aralkta lekelenmem oldu cok azdı yerleşme kanamasıdr dedim. Bir ocakta kanama başladı. İki ocak ki kandil akşamıydı parçayı gördüm. kanamam hemen hemen 10 gün sürdü ki normal adetim beş gün gelir. Son 3 günü resmen çamur gibi gelmeye başladi. 3 ocakta doktr muaynesine gttim parça yok içerde dedi. Bi dha kan tahlili yaptı 8.03 çktı.canım benim Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun benim de psikolojim bozuldu galiba bir an oluyor üzüntüm hafifliyor gibi hissediyorum bir an oluyor ağlamamı tutmaktan ağzımın içi ağrıyor resmen. Allah büyütüp bir yaşa kadar getirip çoçuğunu kaybedenlere sabır versin bu bu kadar zorsa o nasıl zordur kimbilir... peki canım kanamamın ne zaman olması lazım son adet tarihim 23 marttı, bugün 5 hafta 1 günlüktü yani
Ben bO kadar iyisiniz ve o kadar güzel kalplisiniz ki iyi ki yazmışım buraya acımı hafiflettiniz.. çok haklısın canım benim şimdi düşünüyorum da yavrumu doğğursaydım ve engelli olsaydı ister istemez yüreğim parçalanacaktı şimdikinden çok daha fazla üzülecektim belki.. Rabbim herşeyin en iyisini bilir, hem sizin gibi güzel yürekli insanlar hem de ben inşallah kavuşuruz yavrularımıza en kısa zamanda.. Normalde keseyi görmek için yarına gün vermişti bugün toplantıya yetişecekmiş yarın bakacak ama neden kanamam ya da ağrım yok acaba dış gebelik mi ne yapacağım şimdi hiç bilmiyorum?
Ben bahsetmemeye calistim 5 haftalikti değerler düşüşe geçtiğinde dediğim gibi adetinle atarsin dedi.ama öyle olmadi.anlamamis diş gebeligimi sağ tüpüm patladi ve aldilar ameliyatla.sen üzülme şimdi kafana takma diye ustu kapali nedeni gordulermi diye sordum canim.ama sen bilinclisin demekki ihtimali aklina getirdin.benim değerlerim seninki kadar yoktu.diş gebeliktir diye bi durum yok benim öyleydi.sen kaybedeceksem bile vardır bir hayir dedikten sonra yüreğinin gücüyle eminim Rabbim daha hayirlisini sana lutfedecektir.güzel temennilerin için teşekkürler senin gönül gözün bize güzel bakmis tatlim.cumlemize hayirli saglikli salih saliha evlatlar nasip etsin Rabbim insaallahO kadar iyisiniz ve o kadar güzel kalplisiniz ki iyi ki yazmışım buraya acımı hafiflettiniz.. çok haklısın canım benim şimdi düşünüyorum da yavrumu doğğursaydım ve engelli olsaydı ister istemez yüreğim parçalanacaktı şimdikinden çok daha fazla üzülecektim belki.. Rabbim herşeyin en iyisini bilir, hem sizin gibi güzel yürekli insanlar hem de ben inşallah kavuşuruz yavrularımıza en kısa zamanda.. Normalde keseyi görmek için yarına gün vermişti bugün toplantıya yetişecekmiş yarın bakacak ama neden kanamam ya da ağrım yok acaba dış gebelik mi ne yapacağım şimdi hiç bilmiyorum?
İste parça geldi mi diye kontrol etmek lazm cnm sürekli. 2 günde gelmezse ve kan hala düşmeye devam ediyosa o zaman müdahele ediyolar ama ne yapıyolar bilmiyorum. Ben kendim attm. Gideceği zaten belliydi o kanama o sancı kalması imkanszdı. O evrede de sadece gözlerim doldu. Bizim mercimek gidiyo dedim hatta. Ta ki çamasrmda görene kadar. Minicik ufack bi şey. Hayata tutunamayan bir bebek. Hep sessiz ağlayan biriyimdir hayatımda ilk defa hıçkırıklara boğuldum. Acayip bi durum gerçekten.
Takipteyim guzellerimi cansiniz siz canvalla güldürdün abla nasılda biliyor hepimizi :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?