Gebe kalamayanlar buraya.....

O kadar iyisiniz ve o kadar güzel kalplisiniz ki iyi ki yazmışım buraya acımı hafiflettiniz.. çok haklısın canım benim şimdi düşünüyorum da yavrumu doğğursaydım ve engelli olsaydı ister istemez yüreğim parçalanacaktı şimdikinden çok daha fazla üzülecektim belki.. Rabbim herşeyin en iyisini bilir, hem sizin gibi güzel yürekli insanlar hem de ben inşallah kavuşuruz yavrularımıza en kısa zamanda.. Normalde keseyi görmek için yarına gün vermişti bugün toplantıya yetişecekmiş yarın bakacak ama neden kanamam ya da ağrım yok acaba dış gebelik mi ne yapacağım şimdi hiç bilmiyorum?

bilmiyorum ki canım sanki hemen heveslenmişim gibi oldu ama ne yalan söyliyim 3 senelik evliliğimde llk kez evlat sahibi olmaya bu kadar yakın oldum gerçekten heveslenmiştim.. hakkımızda hayırlısı...

evet canım aynı yerde ve iki gün arayla
Cnm allahtan ümit kesilmez bi dur bakalm. Eğer düşmeye devam ederse ya kimyasaldr ya da dış gebeliktr büyük ihtimalle. Kimyasalda ben adetle attım ama eğer kanaman başlarsa, parça düştü mü diye kontrol et boyle beyaz bi şeydi benden gelen mercimek kadr. Ama gelmezse dış gebelik olabilir o zaman müdahele etmeleri lazım kendiliğinden atmıyo vücut onu diye biliyorum. İnşallah ikisi de değildir bebişin seninle kalr ama gitse de üzülme demicem çok üzülüyo insan. Sadece sağlksz olduğu için vücut atıyor. Onu aklına getir her zaman

cnm benmde kan degerm düştü normal yolla atamadım kürtaj oldum...normal düşüktü

hamile kalmak ve sütü artırmak için
Kuru İncir
Kür 1: Kan yapıcı

Yarım litre kaynamakta olan klorsuz suya sekiz-dokuz adet kuru inciri ilave ediniz ve yedi dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız. Yedi dakika tamamlandıktan sonra ılımasını bekleyiniz. Ilıdıktan sonra süzülür. Üçe veya ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karına içilir.

2x21U+7A
21 gün uygulama+7gün ara+21 gün uygulama

toplam 42 günlük uygulama
şeklindedir. Bu formülün anlamı şudur: İki defa yirmibir gün uygulanır ve her yirmibir gün tamamlandığında yedi gün ara verilecektir. Toplam uygulama süresi kırkiki gündür. Uygulama sürelerine yedi günlük aralar dahil değildir. Her defasında günlük hazırlanması gerekir. Kuru incirleri bir kere koparıp veya bıçakla bir kez kestikten sonra kaynamakta olan suya ilave ediniz. Kuru incirlerin dışında beyaz pudrası varsa, soğuk su altında önce yıkayıp sonra ilave ediniz.

Kür 2: Yumurta çatlatıcı ve hamile kalmayı kolaylaştırıcı

Bir litre kaynamakta olan klorsuz suya onbeş-onaltı adet kuru inciri ilave ediniz ve yirmi dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız. Yirmi dakika tamamlandıktan sonra ılımasını bekleyiniz. Ilıdıktan sonra süzülür. Üçe veya ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karnına içilir.
2x25U+7A
25 gün uygulama+7 gün ara+25 gün uygulama
toplam 50 günlük uygulama

şeklindedir. Bu formülün anlamı, iki defa yirmibeş gün uygulanır ve her yirmibeş gün tamamlandığında yedi gün ara verilecektir. Toplam uygulama süresi elli gündür. Uygulama sürelerine yedi günlük aralar dahil değildir. Her defasında günlük hazırlanması gerekir. Kuru incirleri bir kere koparıp veya bıçakla bir kez kestikten sonra kaynamakta olan suya ilave ediniz. Kuru incirlerin dışında beyaz pudrası varsa soğuk su altında önce yıkayıp sonra ilave ediniz.

Dikkat: Prolaktin yüksekliği olan kişilere kürümüzün kullanımı önerilmemektedir.

Not:Hekiminizin önerdiği ilaçlar varsa, mutlaka kullanınız. Bu bitkiye karşı alerjiniz olup olmadığını öğreniniz. Bu kitaptaki tüm bitkisel uygulamalar ancak ve ancak yetişkinler içindir. Burada okuduğunuz bilgilerin, yardımcı ve destekleyici olduğunu gözardı etmeyiniz. Hekiminize danışmadan buradaki bilgilerle kendi kendinize kesinlikle teşhis koymayınız ve uygulamayınız. Unutmayınız ki, hastalık yoktur, hasta vardır. Her hastalığın seyri insandan insana değişir. Teşhisi koyacak olan ancak, bir hekimdir

cnm benmde kan degerm düştü normal yolla atamadım kürtaj oldum...normal düşüktü
İste parça geldi mi diye kontrol etmek lazm cnm sürekli. 2 günde gelmezse ve kan hala düşmeye devam ediyosa o zaman müdahele ediyolar ama ne yapıyolar bilmiyorum. Ben kendim attm. Gideceği zaten belliydi o kanama o sancı kalması imkanszdı. O evrede de sadece gözlerim doldu. Bizim mercimek gidiyo dedim hatta. Ta ki çamasrmda görene kadar. Minicik ufack bi şey. Hayata tutunamayan bir bebek. Hep sessiz ağlayan biriyimdir hayatımda ilk defa hıçkırıklara boğuldum. Acayip bi durum gerçekten.

valla güldürdün abla nasılda biliyor hepimizi :)))

tüp bebek mıydı senn kı

canım benim Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun benim de psikolojim bozuldu galiba bir an oluyor üzüntüm hafifliyor gibi hissediyorum bir an oluyor ağlamamı tutmaktan ağzımın içi ağrıyor resmen. Allah büyütüp bir yaşa kadar getirip çoçuğunu kaybedenlere sabır versin bu bu kadar zorsa o nasıl zordur kimbilir... peki canım kanamamın ne zaman olması lazım son adet tarihim 23 marttı, bugün 5 hafta 1 günlüktü yani

Benim 27 aralktı canım o gün idrarda baktm silikti. 31 aralkta kan testi yaptrdm 8.47 çkti. 31 aralkta lekelenmem oldu cok azdı yerleşme kanamasıdr dedim. Bir ocakta kanama başladı. İki ocak ki kandil akşamıydı parçayı gördüm. kanamam hemen hemen 10 gün sürdü ki normal adetim beş gün gelir. Son 3 günü resmen çamur gibi gelmeye başladi. 3 ocakta doktr muaynesine gttim parça yok içerde dedi. Bi dha kan tahlili yaptı 8.03 çktı.

Ben b
Ben bahsetmemeye calistim 5 haftalikti değerler düşüşe geçtiğinde dediğim gibi adetinle atarsin dedi.ama öyle olmadi.anlamamis diş gebeligimi sağ tüpüm patladi ve aldilar ameliyatla.sen üzülme şimdi kafana takma diye ustu kapali nedeni gordulermi diye sordum canim.ama sen bilinclisin demekki ihtimali aklina getirdin.benim değerlerim seninki kadar yoktu.diş gebeliktir diye bi durum yok benim öyleydi.sen kaybedeceksem bile vardır bir hayir dedikten sonra yüreğinin gücüyle eminim Rabbim daha hayirlisini sana lutfedecektir.güzel temennilerin için teşekkürler senin gönül gözün bize güzel bakmis tatlim.cumlemize hayirli saglikli salih saliha evlatlar nasip etsin Rabbim insaallah

Ben bagira bagira aglamistim sen yazinca gözlerim doldu tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…