- 29 Temmuz 2013
- 3.993
- 4.225
- 208
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #79.781
Nöbetçi hemşiremiz :) ne yapayim yegenimin okulu tatilmis uç gün.eşim aldi onu geliyorlar yoldalar onlari bekliyorum bi yandanda size bakiyorum bi yandanda filinta seyrediyorum canim :)iyi olmaya çalışıyorum ben ablacım napim nöbeti devretcem :) görümcem geldi babamla annem de beni almaya gelcek bekliyorum işte sen napıyon
bnm tüp bebektı dşk yaptm ..şimdi dedondurulmuş embrıyo transfer edecemNormal gebelikti cnm
Takipteyim guzellerimi cansiniz siz can
merhaba arkadaşlar.
hamile kalamayanlar,burada sorunlarımızı paylaşalım,anlatalım.birsey sorabilir miyim
6 senelik evliyim 5 yaşında kuzucuğum var.ama 4 senedir hamile kalamıyorum.klomen sürekli kullandım,daha sonra çatlatma iğnesi vuruldum yine olmadı.artık gelecek ay aşılama yapılacak.inşallah hamile kalabilirim.ve ayrıca tüm tesler yapıldı ben ve eşim gayet sağlıklıyız.nedeni bilinmeyen kısırlık buna denir sanırım.
hadi gel artık bebeğim
Et beni yani polisi olup ta hamile kalan var mi arkadaşlarsonuç iyidir inşallah.çok streste gebeliğe engelliyormuş.artık hamile kalmak için uğraşıcaz hepimiz.Çok üzgünüm çoook
Polips et beni olan var mi arkadaşlar hamileliği engel mimerhaba arkadaşlar.
hamile kalamayanlar,burada sorunlarımızı paylaşalım,anlatalım.
6 senelik evliyim 5 yaşında kuzucuğum var.ama 4 senedir hamile kalamıyorum.klomen sürekli kullandım,daha sonra çatlatma iğnesi vuruldum yine olmadı.artık gelecek ay aşılama yapılacak.inşallah hamile kalabilirim.ve ayrıca tüm tesler yapıldı ben ve eşim gayet sağlıklıyız.nedeni bilinmeyen kısırlık buna denir sanırım.
hadi gel artık bebeğim
amin ablacım saol.. bu arada gittim görüştük yeni 2 eleman almışlar bir hafta deneyeceklermiş sonra seni ararız dediler..Hakkında hayirlisiyla olsun inşaallah tatlimmm
Aminn insaallah bir anlık da olsa isyan ettiysek de Rabbim affetsin. İnce düşünceli olduğun için de çok sağol canımmm ama evet her ihtimal aklımda yarın iyice bir sorup soruşturayım doktorlara..Ben b
Ben bahsetmemeye calistim 5 haftalikti değerler düşüşe geçtiğinde dediğim gibi adetinle atarsin dedi.ama öyle olmadi.anlamamis diş gebeligimi sağ tüpüm patladi ve aldilar ameliyatla.sen üzülme şimdi kafana takma diye ustu kapali nedeni gordulermi diye sordum canim.ama sen bilinclisin demekki ihtimali aklina getirdin.benim değerlerim seninki kadar yoktu.diş gebeliktir diye bi durum yok benim öyleydi.sen kaybedeceksem bile vardır bir hayir dedikten sonra yüreğinin gücüyle eminim Rabbim daha hayirlisini sana lutfedecektir.güzel temennilerin için teşekkürler senin gönül gözün bize güzel bakmis tatlim.cumlemize hayirli saglikli salih saliha evlatlar nasip etsin Rabbim insaallah
İnşallah hayrlı sonuçlar alırsın ttlm Allah yardımcın olsunbnm tüp bebektı dşk yaptm ..şimdi dedondurulmuş embrıyo transfer edecem
teşekkür ederm cnmİnşallah hayrlı sonuçlar alırsın ttlm Allah yardımcın olsun
Cok zor cnm ya. Sen bi de daha zorunu yasadn. Allah hayırlı vakitte hayırlı evlatlara sahip olmayı nasib etsin. Bize bu sınavımzda yar ve yardımcımz olsunBen bagira bagira aglamistim sen yazinca gözlerim doldu tekrar
merhaba arkadaşlar.
hamile kalamayanlar,burada sorunlarımızı paylaşalım,anlatalım.
arkadaslar rahımınde polıps yanı et benı olupta hamıle kalan var mı yardımcı olur musunuz
Ben oldum...histereskopi yani ameliyatla aldilar...gebelige engel de olabilir oldugunda dusuge sebep de...alinmasinda fayda var...bu polıps et benı nasıl yok edılır
Aa iki isimmi dusunuyosunuz?ben tektir diye ikincisi benden dediydim...insallah kuzu bu smileyi daha cok kullanirsin...bebisin olunca...Hımm 3 isimli olcak demek ki benm yavrumne koycan kıız? Bu arada bu bebiş smileyini ilk kez kullanıyorum anaaa :))
pekı alınınca hamıle kaldınız mı zor oluyor mu alınmasıBen oldum...histereskopi yani ameliyatla aldilar...gebelige engel de olabilir oldugunda dusuge sebep de...alinmasinda fayda var...
Yoo alimi zor degil rahat gecti...anestezi oldum zaten...malesef su an hamile degilim ...baska sebepler var...ama polip onemli...pekı alınınca hamıle kaldınız mı zor oluyor mu alınması
pekı neden olusuyor sebebını bılıyor musunuzYoo alimi zor degil rahat gecti...anestezi oldum zaten...malesef su an hamile degilim ...baska sebepler var...ama polip onemli...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?