Gebe kalamayanlar buraya.....

iyi olmaya çalışıyorum ben ablacım napim nöbeti devretcem :) görümcem geldi babamla annem de beni almaya gelcek bekliyorum işte sen napıyon
Nöbetçi hemşiremiz :) ne yapayim yegenimin okulu tatilmis uç gün.eşim aldi onu geliyorlar yoldalar onlari bekliyorum bi yandanda size bakiyorum bi yandanda filinta seyrediyorum canim :)

Polips et beni olan var mi arkadaşlar hamileliği engel mi

Aminn insaallah bir anlık da olsa isyan ettiysek de Rabbim affetsin. İnce düşünceli olduğun için de çok sağol canımmm ama evet her ihtimal aklımda yarın iyice bir sorup soruşturayım doktorlara..

arkadaslar sorum olacak bılen varsa lutfen yardımcı olur musunuz rahımımde polıps yanı et benı olusmus bu et parcası hamılelıge engel olur mu bole bısı yasayan var mı

Hımm 3 isimli olcak demek ki benm yavrum ne koycan kıız? Bu arada bu bebiş smileyini ilk kez kullanıyorum anaaa :))
Aa iki isimmi dusunuyosunuz?ben tektir diye ikincisi benden dediydim...insallah kuzu bu smileyi daha cok kullanirsin...bebisin olunca...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…