Gebe kalamayanlar buraya.....

pekı neden olusuyor sebebını bılıyor musunuz
Neden olustugunu bilmiyorum ama eskiden kurtaj yontemiyle alinirmis o zaman tekrarlam durumu olurmus cunku kokunden alinmadigi icin ama histereskopi daha garantili yine olusma sebebi vardir elbet ama kurtaja nazaran daha az riskli..

Arkadaşlar adetin 3. Günü istenen test için ilk günü lekelenme başladığı günümü kabul etmeliyim?

Aa iki isimmi dusunuyosunuz?ben tektir diye ikincisi benden dediydim...insallah kuzu bu smileyi daha cok kullanirsin...bebisin olunca...

Ya biz bitane düşündük daha doğrusu eşim söyledi ama kayınvalidem annesinin adı olsun istiyo belli etmese de :)) ondan yani. Sen ne koycan olursa teyzesiii

Slm arkadaşlar ben yeni katıldım ben 7 yıllık evliyim ama her şeyi denemenize karşılık hamile kalamıyorum her ay hayal kırıklığı yaşıyorum ilk defa bu ay yumurtlama dönemimde kalamam oldu ilk gün sadece damla şeklinde geliyordu kahverengi bir leke ara ara ağrım oluyordu ikinci gün ağrımda kesilmedi kanamadan biraz fazla gelmeye başladı ne olduğunu bilen varmı

günaydın güzel kızlar bu sabah erkenciyim:)) uykum kaçtı eşim işe gitmeden dün ki kan testime baktık veeeeeeeeeeeeee sonuç en son 96,89 olan sonucum 1035.00 olmuşşş:))) sanırım normal gebeliktir dimi diye düşündürttü bu sonuc beni acayip yükselmemişmi canlar 6 gün geçmişti üstündenen son yapılandan. adet günümüde 4 gün geçmiş oldu .

ftsch kuzum icitnmi sogani?
Ttlm soğandan havuç incir ve keçiboynuzuna hızlı bi geçiş yaptm. Eşim bu gün gidiyo. Dun ona da içirdm kendm de içtm dedim gol oldu, oldu. Olmadı hazirana kaldk haberin olsun dedim son kozumuzu oynadk yani. Artk hayrlısı ya. Rabbim isterse incir mincir hikaye zaten de işte gene de yaptk şifa niyetine diyip içtik.

Maşallah cnm gayet de iyi yükselmiş.

Doktora gittinz mi bu süre zarfnda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…