- 11 Ocak 2015
- 6.804
- 6.955
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #79.801
Neden olustugunu bilmiyorum ama eskiden kurtaj yontemiyle alinirmis o zaman tekrarlam durumu olurmus cunku kokunden alinmadigi icin ama histereskopi daha garantili yine olusma sebebi vardir elbet ama kurtaja nazaran daha az riskli..pekı neden olusuyor sebebını bılıyor musunuz
ayy hadi İNŞALLAH cano ne kadara patlıyo fiyat olarak aşılama yapılanlar la bu aynı ilaçlar süreç mi
Aa iki isimmi dusunuyosunuz?ben tektir diye ikincisi benden dediydim...insallah kuzu bu smileyi daha cok kullanirsin...bebisin olunca...
Ne kadarda bir oluyo mesela?
Hmmm su an dusunmedim canim...ama koydugun isme de uyumlu olabilir diye dusunuyorum???Ya biz bitane düşündük daha doğrusu eşim söyledi ama kayınvalidem annesinin adı olsun istiyo belli etmese de :)) ondan yani. Sen ne koycan olursa teyzesiii
As canimselam canlar
Aynenn canim ya bende okonu aklimda persembe gunune hastaneye gidecem bende ama adetimin dorduncu gunune denk gelcek cunku sadece ilk gun lekelenme olduArkadaşlar adetin 3. Günü istenen test için ilk günü lekelenme başladığı günümü kabul etmeliyim?
Bugün benimde kahverengi lekeler çok az gelmeye başladı bugünü 1.gün kabul ediyimmi?Aynenn canim ya bende okonu aklimda persembe gunune hastaneye gidecem bende ama adetimin dorduncu gunune denk gelcek cunku sadece ilk gun lekelenme oldu
adetin 2. günüde yaptırabilrisin canım sorun olmazAynenn canim ya bende okonu aklimda persembe gunune hastaneye gidecem bende ama adetimin dorduncu gunune denk gelcek cunku sadece ilk gun lekelenme oldu
Ttlm soğandan havuç incir ve keçiboynuzuna hızlı bi geçiş yaptm. Eşim bu gün gidiyo. Dun ona da içirdm kendm de içtm dedim gol oldu, oldu. Olmadı hazirana kaldk haberin olsun dedimftsch kuzum icitnmi sogani?
Maşallah cnm gayet de iyi yükselmiş.günaydın güzel kızlarbu sabah erkenciyim:)) uykum kaçtı eşim işe gitmeden dün ki kan testime baktık veeeeeeeeeeeeee sonuç en son 96,89 olan sonucum 1035.00 olmuşşş:))) sanırım normal gebeliktir dimi diye düşündürttü bu sonuc beni acayip yükselmemişmi canlar 6 gün geçmişti üstündenen son yapılandan. adet günümüde 4 gün geçmiş oldu .
Doktora gittinz mi bu süre zarfndaSlm arkadaşlar ben yeni katıldım ben 7 yıllık evliyim ama her şeyi denemenize karşılık hamile kalamıyorum her ay hayal kırıklığı yaşıyorum ilk defa bu ay yumurtlama dönemimde kalamam oldu ilk gün sadece damla şeklinde geliyordu kahverengi bir leke ara ara ağrım oluyordu ikinci gün ağrımda kesilmedi kanamadan biraz fazla gelmeye başladı ne olduğunu bilen varmı
bitanem evet sanırım öyle şimdi doktor araştırmaya başladım ankarada özel hastaneleri fiyat ve doğum paketlerine bakıyorum strese girdim yani:))Maşallah cnm gayet de iyi yükselmiş.
teşekkür ederim canım benim:))Maşallah cnm gayet de iyi yükselmiş.
şimdi gelip diyeceksin kiiii :)) duramadın dimi baktırdın yineTakipteyim guzellerimi cansiniz siz can
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?