Gebe kalamayanlar buraya.....

canım ustune adet goruyor olabılırsın...eger damla damla yada leke kanaman olduysa bır test yaptır..ınsallah ıyı sonuc verırsın bıse

Bi hatirlayann sensinn ablacimm.. Yaa.. Eskisigbi gremiyorumm kaynanm gldi. Felan.. Arada kontrol etmeye calsiyorum okuyorum yazilari ama pek uzun muddet kalamiyorum.. Hersey yolunda sanirim.. Yuregi guzel ablam.. Optummm

Bi hatirlayann sensinn ablacimm.. Yaa.. Eskisigbi gremiyorumm kaynanm gldi. Felan.. Arada kontrol etmeye calsiyorum okuyorum yazilari ama pek uzun muddet kalamiyorum.. Hersey yolunda sanirim.. Yuregi guzel ablam.. Optummm
aysima nasılsın canım hoşgeldin:) nasıl gidiyor ne kadar oldunuz bakim

azı karar çoğu zarar orta halde gitmek en iyisi :))))

İyi ama bu adam her defasinda benim sitem yok internette diyor tvde
hayr var kendi sitesi bn daha önce aradım sorunumuzu söyledim 1 .kür için 350 lira dedi kesin karar verirsen kredi kartına taksit ve senden bütün testlerini istiyolar aşama aşama kürleri yapıyosun daha da sonuca ulaşılmazsa saraçoğluyla görüştürüyorlarmış tabi bu kürleri o hazırlıyomuş adını yaz kendi sitesi çıkıyıo

bebeğim nasılsın .
evet dünkü ağrı geçti sayılır arada gösteriyor kendini. teşekkür ederim canım benim
iyi olmaya çalışıyorum bende tam yumurtlama dönemimdeyim işte bakalım ne olacak bu ay cano fazla kendini dinleme oram buram derken strese giriyosun daha dur neler olacak kolaymı vücut ikinci cana hazırlanıyo kendini daha neler olur neler

beslenmene dikkat et yat dinlen daha da yükselir İNŞALLAH

canım benim sende her gün çalış yumurtlamadasın madem boş geçme sakın. rabbim yüzünü güldürsün inşallah:)

aaaa benim de aklımdasın cano bnd fazla girmiyorum kenardayım bu aralar

aysima nasılsın canım hoşgeldin:) nasıl gidiyor ne kadar oldunuz bakim
Sayfalari yeni bitirdim sana yazacktimm bende... Cok sukur degerlerin iyi yukselmis.. Bebisn seninlee hadi insallah saglikla buyurler... Iyi olmaya calisiyorum bu ara biraz midem fena bas donmelerim oluyo.. Idare etmeye calisiyorum.. 8 haftaligiz canim... Bu haftalarida bi tutturamadik hesapta ama.. 8 +1 bugun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…