- 10 Mart 2015
- 1.500
- 1.628
- 133
- 37
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #79.821
Bizim burda bi arkadaş var ankarada hemşirelik ypmş. Bi denk gelirse ona soraym ttlmbitanem evet sanırım öyle şimdi doktor araştırmaya başladım ankarada özel hastaneleri fiyat ve doğum paketlerine bakıyorum strese girdim yani:))
tamam teşekkür ederim canım :)Bizim burda bi arkadaş var ankarada hemşirelik ypmş. Bi denk gelirse ona soraym ttlm
canım ustune adet goruyor olabılırsın...eger damla damla yada leke kanaman olduysa bır test yaptır..ınsallah ıyı sonuc verırsın bıseSlm arkadaşlar ben yeni katıldım ben 7 yıllık evliyim ama her şeyi denemenize karşılık hamile kalamıyorum her ay hayal kırıklığı yaşıyorum ilk defa bu ay yumurtlama dönemimde kalamam oldu ilk gün sadece damla şeklinde geliyordu kahverengi bir leke ara ara ağrım oluyordu ikinci gün ağrımda kesilmedi kanamadan biraz fazla gelmeye başladı ne olduğunu bilen varmı
Hmmm su an dusunmedim canim...ama koydugun isme de uyumlu olabilir diye dusunuyorum???
Bi hatirlayann sensinn ablacimm.. Yaa.. Eskisigbi gremiyorumm kaynanm gldi. Felan.. Arada kontrol etmeye calsiyorum okuyorum yazilari ama pek uzun muddet kalamiyorum.. Hersey yolunda sanirim.. Yuregi guzel ablam.. Optummmkız bebişim yok bende sizi takip ediyorum tabiki bazılarınız hakkında bilgim olsun yani.hatta birkaçı ben yazmıyorum diye unuttum falan sanıyordur ama unutmadım yani.mesela
aysima00 ayran içtik ayrımı düştük kuzum hiç sesin soluğun çıkmıyor
@emikra senin köşeden köşeden bakıp okuduğuna eminim yazmıyosun hiç hani o güzel dualarını göremiyoruz topiğimizde.
@accounter oda zor günler geçirdi ama Allah yardım edecektir.belki bebişini kaybettin ama bizler varız burda sizlerin durumunu paylaşmak için
@bebeem zaten burda değilse muhakkak bir işi gücü vardır müsait olunca gelir o
@RUKAYYE44 bugün sabah ses verdi zaten
@tm26 geldi gezmelerden içtimasını verdi
esoes1919 her an ortaya çıkma ihtimali çok yüksek :)
@ebrar09 buralarda
@yaren92 tekmil verdi akşama doğum ziyaretine gidecek
@uslutuba ağrısı var az biraz
ftsch soğan kürünü unuttu telafi edecekti
zeynepsibel buralarda
aysima nasılsın canım hoşgeldin:) nasıl gidiyor ne kadar oldunuz bakimBi hatirlayann sensinn ablacimm.. Yaa.. Eskisigbi gremiyorumm kaynanm gldi. Felan.. Arada kontrol etmeye calsiyorum okuyorum yazilari ama pek uzun muddet kalamiyorum.. Hersey yolunda sanirim.. Yuregi guzel ablam.. Optummm
azı karar çoğu zarar orta halde gitmek en iyisi :))))Ya güzel şey canm tabiki benmde hoşuma gidiyo fakat benmki felaketti yaa çok zorlamaya başlamıştı herkesten kıskanırdı ama aklına gelebilecek herkesten. Çok şükür ki aştık hâlâ var fakat öyle bu anlattıklarım gibi değil :))
azı karar çoğu zarar orta halde gitmek en iyisi :))))
hayr var kendi sitesi bn daha önce aradım sorunumuzu söyledim 1 .kür için 350 lira dedi kesin karar verirsen kredi kartına taksit ve senden bütün testlerini istiyolar aşama aşama kürleri yapıyosun daha da sonuca ulaşılmazsa saraçoğluyla görüştürüyorlarmış tabi bu kürleri o hazırlıyomuş adını yaz kendi sitesi çıkıyıoİyi ama bu adam her defasinda benim sitem yok internette diyor tvde
yaşamadım ama tahminen içinde bi canlı var doğal yani bunların olması canokızlar napıyorsunuz bakimm:))
benim sol kasığım elimi dokununca acıyor yaaaaa. acıma neden sizce????
bide batıyor gibi sanki yarılıyor gibi yaaa. varmı yaşıyan
bebeğim nasılsın .yaşamadım ama tahminen içinde bi canlı var doğal yani bunların olması cano
ayy hayırlısı olsun cano ALLAHIM darda koymasınAşilamadan cok farkli canm 15 e yakin igne kullaniyosun ilaclarm 1 milyar tuttu tup bebek 4700 olcak muayene parasi vs derken 7 bini bulcak
iyi olmaya çalışıyorum bende tam yumurtlama dönemimdeyim işte bakalım ne olacak bu ay cano fazla kendini dinleme oram buram derken strese giriyosun daha dur neler olacak kolaymı vücut ikinci cana hazırlanıyo kendini daha neler olur nelerbebeğim nasılsın .
evet dünkü ağrı geçti sayılır arada gösteriyor kendini. teşekkür ederim canım benim
beslenmene dikkat et yat dinlen daha da yükselir İNŞALLAHgünaydın güzel kızlarbu sabah erkenciyim:)) uykum kaçtı eşim işe gitmeden dün ki kan testime baktık veeeeeeeeeeeeee sonuç en son 96,89 olan sonucum 1035.00 olmuşşş:))) sanırım normal gebeliktir dimi diye düşündürttü bu sonuc beni acayip yükselmemişmi canlar 6 gün geçmişti üstündenen son yapılandan. adet günümüde 4 gün geçmiş oldu .
canım benim sende her gün çalış yumurtlamadasın madem boş geçme sakın. rabbim yüzünü güldürsün inşallah:)iyi olmaya çalışıyorum bende tam yumurtlama dönemimdeyim işte bakalım ne olacak bu ay cano fazla kendini dinleme oram buram derken strese giriyosun daha dur neler olacak kolaymı vücut ikinci cana hazırlanıyo kendini daha neler olur neler
inşallah sağol bebeğim:))beslenmene dikkat et yat dinlen daha da yükselir İNŞALLAH
aaaa benim de aklımdasın cano bnd fazla girmiyorum kenardayım bu aralarBi hatirlayann sensinn ablacimm.. Yaa.. Eskisigbi gremiyorumm kaynanm gldi. Felan.. Arada kontrol etmeye calsiyorum okuyorum yazilari ama pek uzun muddet kalamiyorum.. Hersey yolunda sanirim.. Yuregi guzel ablam.. Optummm
her gün çalışmak iyi değil kalitesi düşüyo işte gün aşırı devam bakalım alıştık artık kadercanım benim sende her gün çalış yumurtlamadasın madem boş geçme sakın. rabbim yüzünü güldürsün inşallah:)
Sayfalari yeni bitirdim sana yazacktimm bende... Cok sukur degerlerin iyi yukselmis.. Bebisn seninlee hadi insallah saglikla buyurler... Iyi olmaya calisiyorum bu ara biraz midem fena bas donmelerim oluyo.. Idare etmeye calisiyorum.. 8 haftaligiz canim... Bu haftalarida bi tutturamadik hesapta ama.. 8 +1 bugun...aysima nasılsın canım hoşgeldin:) nasıl gidiyor ne kadar oldunuz bakim
7her gün çalışmak iyi değil kalitesi düşüyo işte gün aşırı devam bakalım alıştık artık kader
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?