- 25 Ağustos 2013
- 2.283
- 1.925
- 448
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #79.841
Hee evet pek yoksun okudum gecmiside.. Bu ara biraz yanliz kalmayi tercih ediyo gbisin.. Yasadiklarinin verdiği. Agrlikla sanirimm bende pek yokum. Giremiyorum onceki gbi .aaaa benim de aklımdasın cano bnd fazla girmiyorum kenardayım bu aralar
Anaaaa jet kür yani?ben ictim dun akssm...incir yapamamki ben prolaktin yukselir diye endisem var...keci boynuzu var evde iciririm de...incir olmaz yaa...yollarimiz ayriliyo canoTtlm soğandan havuç incir ve keçiboynuzuna hızlı bi geçiş yaptm. Eşim bu gün gidiyo. Dun ona da içirdm kendm de içtm dedim gol oldu, oldu. Olmadı hazirana kaldk haberin olsun dedimson kozumuzu oynadk yani. Artk hayrlısı ya. Rabbim isterse incir mincir hikaye zaten de işte gene de yaptk şifa niyetine diyip içtik.
ayy evet bebeğim yaa değerim iyice yükselmiş sen kaç değerinde görmüştün üstten ultrasonda keseyi kalp atışını canım benim.Sayfalari yeni bitirdim sana yazacktimm bende... Cok sukur degerlerin iyi yukselmis.. Bebisn seninlee hadi insallah saglikla buyurler... Iyi olmaya calisiyorum bu ara biraz midem fena bas donmelerim oluyo.. Idare etmeye calisiyorum.. 8 haftaligiz canim... Bu haftalarida bi tutturamadik hesapta ama.. 8 +1 bugun...
Tebrikler canoooo...gozun aydin...ne guzel iste massallaah artik bunalmak oylr mi boyle mi demek yokgünaydın güzel kızlarbu sabah erkenciyim:)) uykum kaçtı eşim işe gitmeden dün ki kan testime baktık veeeeeeeeeeeeee sonuç en son 96,89 olan sonucum 1035.00 olmuşşş:))) sanırım normal gebeliktir dimi diye düşündürttü bu sonuc beni acayip yükselmemişmi canlar 6 gün geçmişti üstündenen son yapılandan. adet günümüde 4 gün geçmiş oldu .
evet canım teşekkür ederim:)) bakalım şimdi telaşım yok çok şükürTebrikler canoooo...gozun aydin...ne guzel iste massallaah artik bunalmak oylr mi boyle mi demek yok
Tamam canoTamam bunu bi ara konuşalım seninle
Sata gore bn 9 oluyorum. Ama tam yumurtlama gunumdeki tarih dgru.. Keseyi. 3600 ken gormustum canim.. Kalp atisida 6 haftalikken. Gorulmustu.. Yeni de sayilmaz bas donmem 1 haftadir var. Midemde ara ara yokluyodu ama bu aralar daha siklasti hersey...ayy evet bebeğim yaa değerim iyice yükselmiş sen kaç değerinde görmüştün üstten ultrasonda keseyi kalp atışını canım benim.
ayyy ne güzel büyüsün bebeğin işte:) baş dönmelerin yeni mi başladı canım .
benim sat a göre 7. haftam ama yumurtlamaya göre 5. haftanın içindeyim bence yumurtlama en doğrusu :))
Geçmiş olsun adınıza cok uzuldum bende 8 haftalık bebegımı kaybetmıstım cok acı bısey Allah bıdaha yaşatmasın herşeyde bı hayır vardır
maşallah canım benim:))Sata gore bn 9 oluyorum. Ama tam yumurtlama gunumdeki tarih dgru.. Keseyi. 3600 ken gormustum canim.. Kalp atisida 6 haftalikken. Gorulmustu.. Yeni de sayilmaz bas donmem 1 haftadir var. Midemde ara ara yokluyodu ama bu aralar daha siklasti hersey...
senin ki şans normali gün aşırı olan zaten bzd hareketsizlik var öyle her gün yap olmaz kalitesi düşüyo napalım alıştık artık7
vallahi bilmiyorum bitanem ben yumurtlama günlerinde 3 gün üst üste çalışmıştım nolur nolmaz dıye
nasıll gerçektenmi değerlerinden mi bildin ccanım attı mı dışarı kanlaBasımSagol olsun bebegımı kaybettım
geçmiş olsun canımBasımSagol olsun bebegımı kaybettım
yoruldum artık cano bu ay çok şey üst üste geldi kaldıramıyorum sanırım da ALLAHIM sabır versin bilmem öyle içimden bişey yapmak gelmiyoHee evet pek yoksun okudum gecmiside.. Bu ara biraz yanliz kalmayi tercih ediyo gbisin.. Yasadiklarinin verdiği. Agrlikla sanirimm bende pek yokum. Giremiyorum onceki gbi .
anladım bebeğim. o zaman rabbim tuttursun sağlıkla inşallah .ama sanki senin umudun yokmu yazın bana onu hissettirdi bak ne olur umutlu ol öyle baksenin ki şans normali gün aşırı olan zaten bzd hareketsizlik var öyle her gün yap olmaz kalitesi düşüyo napalım alıştık artık
ayy kuzum yaa ne desek boş yaşa acını ağla sızla naptın doktoramı gittinBasımSagol olsun bebegımı kaybettım
teşekkür ederim bebeğim darısı isteyenlereherkese hayırlı sabahlaresoes1919 hayırlı olsun inşallah canım darısı isteyen herkesin başına (amin)
artık 2 seneyi geçti umutsuz değilim bi gün olucak diye inanıyorum ama içten içede korkuyorum her ay aynı şey yorulduk bi an önce mutlu haberi almak istiyoruz bide bz çocukları deli gibi seviyoruz belkide bundan dayanamıyoruzanladım bebeğim. o zaman rabbim tuttursun sağlıkla inşallah .ama sanki senin umudun yokmu yazın bana onu hissettirdi bak ne olur umutlu ol öyle bak
amin inşallah bakalım bizde cok calıştık tutar inşallah bu ay üstelik mayısta evlilik yıldönümüm tutarsa herkese süpriz olur :)teşekkür ederim bebeğim darısı isteyenlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?