Gebe kalamayanlar buraya.....

Anaaaa jet kür yani?ben ictim dun akssm...incir yapamamki ben prolaktin yukselir diye endisem var...keci boynuzu var evde iciririm de...incir olmaz yaa...yollarimiz ayriliyo cano

ayy evet bebeğim yaa değerim iyice yükselmiş sen kaç değerinde görmüştün üstten ultrasonda keseyi kalp atışını canım benim.
ayyy ne güzel büyüsün bebeğin işte:) baş dönmelerin yeni mi başladı canım .
benim sat a göre 7. haftam ama yumurtlamaya göre 5. haftanın içindeyim bence yumurtlama en doğrusu :))

Tebrikler canoooo...gozun aydin...ne guzel iste massallaah artik bunalmak oylr mi boyle mi demek yok

Sata gore bn 9 oluyorum. Ama tam yumurtlama gunumdeki tarih dgru.. Keseyi. 3600 ken gormustum canim.. Kalp atisida 6 haftalikken. Gorulmustu.. Yeni de sayilmaz bas donmem 1 haftadir var. Midemde ara ara yokluyodu ama bu aralar daha siklasti hersey...

Sata gore bn 9 oluyorum. Ama tam yumurtlama gunumdeki tarih dgru.. Keseyi. 3600 ken gormustum canim.. Kalp atisida 6 haftalikken. Gorulmustu.. Yeni de sayilmaz bas donmem 1 haftadir var. Midemde ara ara yokluyodu ama bu aralar daha siklasti hersey...
maşallah canım benim:))
şimdi benim dünki değerim 1035.00 di hemen iki gün sonra iki ye katlanırsa eğer 4 gün sonra 4000 olur o zaman dimi hesaplama böyle oluyor???? o zaman 5 güne benim görünür herşey dimi canım:??

Hee evet pek yoksun okudum gecmiside.. Bu ara biraz yanliz kalmayi tercih ediyo gbisin.. Yasadiklarinin verdiği. Agrlikla sanirimm bende pek yokum. Giremiyorum onceki gbi .
yoruldum artık cano bu ay çok şey üst üste geldi kaldıramıyorum sanırım da ALLAHIM sabır versin bilmem öyle içimden bişey yapmak gelmiyo

anladım bebeğim. o zaman rabbim tuttursun sağlıkla inşallah .ama sanki senin umudun yokmu yazın bana onu hissettirdi bak ne olur umutlu ol öyle bak
artık 2 seneyi geçti umutsuz değilim bi gün olucak diye inanıyorum ama içten içede korkuyorum her ay aynı şey yorulduk bi an önce mutlu haberi almak istiyoruz bide bz çocukları deli gibi seviyoruz belkide bundan dayanamıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…