Gebe kalamayanlar buraya.....

nasıll gerçektenmi değerlerinden mi bildin ccanım attı mı dışarı kanla (
uffffff bak moralim bozuldu benim yaaaaaaaa bebeğim Rabbim sabır versin( Allah bir daha yaşatmasın

Parca geldi cnm dusurdum yani hemde degerler 220 sen 79 dusmus sagolsun nasip degilmis napalım birde mıyomdan dıyolar halbuki ıdrarımdan kan kurumu bana temizlemek orayı cocuk sahıbı olamazsın dedı daha doktor dedı

Rabbim sağlıkla bebekler vericektir inşallah canımmmmmmmmm

Kese gorunur canim.. Insallah... Doktora gttin mi hic

Parca geldi cnm dusurdum yani hemde degerler 220 sen 79 dusmus sagolsun nasip degilmis napalım birde mıyomdan dıyolar halbuki ıdrarımdan kan kurumu bana temizlemek orayı cocuk sahıbı olamazsın dedı daha doktor dedı
bebeğin için dua et nolurrr yeniden bebek sahibi olursun inşallah

BasımSagol olsun bebegımı kaybettım
Takip ediyordumm seni canim.. Uzulme desemde yuregine soz gecmeyecek.. Ama guclu ol.. Gebeligin olusuyo sonucta degilmi.. Dua edelim ki insallah rabbim bundan sonrasinda guldurur yuzunu.. Hersey allahtan o neyi uygun gorduse onlari yaşıyoruz

yoruldum artık cano bu ay çok şey üst üste geldi kaldıramıyorum sanırım da ALLAHIM sabır versin bilmem öyle içimden bişey yapmak gelmiyo
Cok iyi anliyorum seni.. Bende gectim o evrelerden.. Ama inaniyorum ki.. Yakindir senin mujdenn icime oyle geliyo. Nedense.. Tedbir eldenn takdir allahtan gulum

Isyana dusmeyelimm bol duaa bol tevekkul

Cok iyi anliyorum seni.. Bende gectim o evrelerden.. Ama inaniyorum ki.. Yakindir senin mujdenn icime oyle geliyo. Nedense.. Tedbir eldenn takdir allahtan gulum

Isyana dusmeyelimm bol duaa bol tevekkul
saol cano arkadaşımda geçen aydan beri öyle diyo içimden geliyor sen 3 aya kadar kalıcan hemde kız olacak öyle hissediyorum diyo bakalım RABBİM bi an önce versin artık o kadar ihtiyacım varki temmuzda 3 sene oluyo evleneli yalnızlıktan yoruldum hep başkasının çocuklarını sevmekten içten içe üzülmekten hüzünlü gözlerle bakmaktan içimin yanmasından ikimizde deli gibi çocuk seviyoruz nerde görsek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…