- 11 Ocak 2015
- 6.804
- 6.955
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #79.861
Allah rahmet eylesin canim...meleginle cennette gorusursunuz ins.Rabbim sana yeniden saglikli hayrli evlat nasip etsin...BasımSagol olsun bebegımı kaybettım
nasıll gerçektenmi değerlerinden mi bildin ccanım attı mı dışarı kanla(
uffffff bak moralim bozuldu benim yaaaaaaaa bebeğim Rabbim sabır versin( Allah bir daha yaşatmasın
Rabbim sağlıkla bebekler vericektir inşallah canımmmmmmmmmartık 2 seneyi geçti umutsuz değilim bi gün olucak diye inanıyorum ama içten içede korkuyorum her ay aynı şey yorulduk bi an önce mutlu haberi almak istiyoruz bide bz çocukları deli gibi seviyoruz belkide bundan dayanamıyoruz
ayyy hadi bakalımamin inşallah bakalım bizde cok calıştık tutar inşallah bu ay üstelik mayısta evlilik yıldönümüm tutarsa herkese süpriz olur :)
Kese gorunur canim.. Insallah... Doktora gttin mi hicmaşallah canım benim:))
şimdi benim dünki değerim 1035.00 di hemen iki gün sonra iki ye katlanırsa eğer 4 gün sonra 4000 olur o zaman dimi hesaplama böyle oluyor???? o zaman 5 güne benim görünür herşey dimi canım:??
inşallah bakalım bu seer eşim bile benden daha çok istiyor :)ayyy hadi bakalımD
bebeğin için dua et nolurrr yeniden bebek sahibi olursun inşallahParca geldi cnm dusurdum yani hemde degerler 220 sen 79 dusmus sagolsun nasip degilmis napalım birde mıyomdan dıyolar halbuki ıdrarımdan kan kurumu bana temizlemek orayı cocuk sahıbı olamazsın dedı daha doktor dedı
Takip ediyordumm seni canim.. Uzulme desemde yuregine soz gecmeyecek.. Ama guclu ol.. Gebeligin olusuyo sonucta degilmi.. Dua edelim ki insallah rabbim bundan sonrasinda guldurur yuzunu.. Hersey allahtan o neyi uygun gorduse onlari yaşıyoruzBasımSagol olsun bebegımı kaybettım
kan tetkiklerimin hepsini yaptırıyorum idrar a da bakıldı enfeksiyon vs varmı dıye sorun yok şükür tek ultrason kaldı gitmedim canımKese gorunur canim.. Insallah... Doktora gttin mi hic
inşallahhhhh:))inşallah bakalım bu seer eşim bile benden daha çok istiyor :)
TsK cnm bende o yuzden cok mutluyum once rahımı yarın ıyıce bir temızletmem lazımmış ki cocugum olsun dusuksuzAllah rahmet eylesin canim...meleginle cennette gorusursunuz ins.Rabbim sana yeniden saglikli hayrli evlat nasip etsin...
dua edin cano İNŞALLAH tez zamandaRabbim sağlıkla bebekler vericektir inşallah canımmmmmmmmm
Cok iyi anliyorum seni.. Bende gectim o evrelerden.. Ama inaniyorum ki.. Yakindir senin mujdenn icime oyle geliyo. Nedense.. Tedbir eldenn takdir allahtan gulumyoruldum artık cano bu ay çok şey üst üste geldi kaldıramıyorum sanırım da ALLAHIM sabır versin bilmem öyle içimden bişey yapmak gelmiyo
Hayirlisi olsun hakkinda...insallah bi daha boyle bisey yasamazsin...kucagina alirsin...TsK cnm bende o yuzden cok mutluyum once rahımı yarın ıyıce bir temızletmem lazımmış ki cocugum olsun dusuksuz
Ediyorum ztn cnm o benim melegim yine allahım 2 sınıde cennet etsın ordabebeğin için dua et nolurrr yeniden bebek sahibi olursun inşallah
Tamam cano
Bi dort gun sonra gidersin canimm o zamann kese gorunur insallah...kan tetkiklerimin hepsini yaptırıyorum idrar a da bakıldı enfeksiyon vs varmı dıye sorun yok şükür tek ultrason kaldı gitmedim canım
saol cano arkadaşımda geçen aydan beri öyle diyo içimden geliyor sen 3 aya kadar kalıcan hemde kız olacak öyle hissediyorum diyo bakalım RABBİM bi an önce versin artık o kadar ihtiyacım varki temmuzda 3 sene oluyo evleneli yalnızlıktan yoruldum hep başkasının çocuklarını sevmekten içten içe üzülmekten hüzünlü gözlerle bakmaktan içimin yanmasından ikimizde deli gibi çocuk seviyoruz nerde görsekCok iyi anliyorum seni.. Bende gectim o evrelerden.. Ama inaniyorum ki.. Yakindir senin mujdenn icime oyle geliyo. Nedense.. Tedbir eldenn takdir allahtan gulum
Isyana dusmeyelimm bol duaa bol tevekkul
TesekkurlerProfil yazın da hayırlı olsun canmne demekmiş o öyle yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?