- 10 Mart 2015
- 3.211
- 2.563
- 83
- 40
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #79.881
aminnn canımEdiyorum ztn cnm o benim melegim yine allahım 2 sınıde cennet etsın orda
evet canım inşallah:))Bi dort gun sonra gidersin canimm o zamann kese gorunur insallah...
ALLAH sizi napsın arka arkaya bebek versin emiiiiTesekkurlerbilmmeeeem citlembigin biri yazmis bende kopya cektim kendi soylesinnnn
Tesekkurlerbilmmeeeem citlembigin biri yazmis bende kopya cektim kendi soylesinnnn
Takip ediyordumm seni canim.. Uzulme desemde yuregine soz gecmeyecek..
Ama guclu ol.. Gebeligin olusu
Uzuldım cnm sonucta benim 2 melegim de cennete gıttı ısrar yollarımı temizleyecekkler temızletmesem bir daha cocuk sahıbı olamıyorum ama temızletırsem cocuklarım yasamaz ole daha kan kuruması war ıdrarımda doktor dedı oda yapabılır
ALLAH sizi napsın arka arkaya bebek versin emiiii
Biliyorum canooo...sen aciklamadan anladim sibel ablam soruyodu ya ne bu biri turkceye cevirsin diyee ondan once yani...Güzel olmuş güzel güle güle kullanBen severim böyle şeyleri seni zamanın sonuna kadar sevicem demek bitanem :))
Aminn...cumlemize insallah...yolunu gozleyenleri bekletmesin arka arkaya burda beraber sevincimizi paylasalim insallah...ALLAH sizi napsın arka arkaya bebek versin emiiii
Biliyorum canooo...sen aciklamadan anladim sibel ablam soruyodu ya ne bu biri turkceye cevirsin diyee ondan once yani...
Hayirlisi olsun hakkinda...insallah bi daha boyle bisey yasamazsin...kucagina alirsin...
Ay bana dediiiiAy ona ne şüphe kuzum senin gibi akıllı adı bile uslu olan bi dost bilmez olur muSen kendi söylesin dedin diye yazdım kuzum benm
Unutmusum kendi soylesin dedigimi hemiiiiAy bana dediiiiyani ingilizcem super diyemem ama cat pat anliyorum...
Tsk ederım amın ıns cnm ıns allah herkesin kucagına nasip etson allah kımseyı bebeksız birakmasin cok zor bebeksız
Ay bana dediiiiyani ingilizcem super diyemem ama cat pat anliyorum...
O parcada hastanede lavaboya gıttım cok kan geliyor rahatsız etti beni acarım bakarım parca dustu benden ama neden olduu bilinmiyor yarın belli olacaklar idrarımı temızlıycek mıyomdan sanmıyolar dedıler kucukmus mıyomlarımCanm noldu düşürdün mü
Gunaydın hg cnmGünaydın kizlar herkese, bugun nasılsınız hersey yolundadir insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?