Gebe kalamayanlar buraya.....

Anaaaa jet kür yani?ben ictim dun akssm...incir yapamamki ben prolaktin yukselir diye endisem var...keci boynuzu var evde iciririm de...incir olmaz yaa...yollarimiz ayriliyo cano
Koca gidiyo diye ne yapaçağımı şasrdım ya gelecek ay tekrarlarm soğanı cnm. Bi umut işte ya deneyem dedim 3 gün kalıyo diye vücutta. Benm tarih de bir mays. O güne kadar incir yapcam 3 gün o kdr. Ondan sonra olursa olur, olmazsa kısmet. Utanmasam arkasndan gidecem yani

Canm parça geldiyse düşürdün o zaman sen
Eet dusurdum olsun zamanı degıl demekkı allah ne zaman uygun gorurse o zaman werır benım oluyorum onu bıliyim birde hıc olmuyanları dusunelım
aminnn canım benim . Rabbim sanada nasip edecek canını sıkma dua et
allah buyuk cnm sukrredıyomda daha kotusu olmadi allah buyuktur 3 4 ay sonra yine dewam ederım allah uygun gorurse o zamanı verir ztn cnm cukurda ha 8 aylık evlıyım

doğru diyorsun en azından bebeğin oluyor çok şükür. yeni evlisin daha hem

Tabiki canm benm çok şükür daha kötü şeyler de olabilirdi allahım beterinden korusun. Inşaallah daha iyi daha sağlıklı bebişlerin olur em kısa zamanda üzülme olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…