- 10 Mart 2015
- 3.211
- 2.563
- 83
- 40
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #79.901
hoşgeldin canım:)) sen nasılsın çok şükür halimize. arkadaşımız bebeğini kaybetti üzgünüz o konuda ama Allah ona yardım edicek inşallahGünaydın kizlar herkese, bugun nasılsınız hersey yolundadir insallah
Allah sag salim sana bagıslar cnm bnm allah yuzunu guldursunkızlarr şimdi randevumu ayarladım 12 mayıs salı günü akşam a randevum var:)) inşallah o zaman a büyümüş olur:) bu hafta zaten bitti haftaya istediğim adam doluymuş işte salıya kaldı diğer hafta:))
O parcada hastanede lavaboya gıttım cok kan geliyor rahatsız etti beni acarım bakarım parca dustu benden ama neden olduu bilinmiyor yarın belli olacaklar idrarımı temızlıycek mıyomdan sanmıyolar dedıler kucukmus mıyomlarım
Koca gidiyo diye ne yapaçağımı şasrdım yaAnaaaa jet kür yani?ben ictim dun akssm...incir yapamamki ben prolaktin yukselir diye endisem var...keci boynuzu var evde iciririm de...incir olmaz yaa...yollarimiz ayriliyo cano
aminnn canım benim . Rabbim sanada nasip edecek canını sıkma dua etAllah sag salim sana bagıslar cnm bnm allah yuzunu guldursun
Canim nasilsin? Doktora gittinmi ?Gunaydın hg cnm
Eet dusurdum olsun zamanı degıl demekkı allah ne zaman uygun gorurse o zaman werır benım oluyorum onu bıliyim birde hıc olmuyanları dusunelımCanm parça geldiyse düşürdün o zaman sen
allah buyuk cnm sukrredıyomda daha kotusu olmadi allah buyuktur 3 4 ay sonra yine dewam ederım allah uygun gorurse o zamanı verir ztn cnm cukurda ha 8 aylık evlıyımaminnn canım benim . Rabbim sanada nasip edecek canını sıkma dua et
Canim kim kaybetti bebegini ben kacirdimhoşgeldin canım:)) sen nasılsın çok şükür halimize. arkadaşımız bebeğini kaybetti üzgünüz o konuda ama Allah ona yardım edicek inşallah
doğru diyorsun en azından bebeğin oluyor çok şükür. yeni evlisin daha hemEet dusurdum olsun zamanı degıl demekkı allah ne zaman uygun gorurse o zaman werır benım oluyorum onu bıliyim birde hıc olmuyanları dusunelım
allah buyuk cnm sukrredıyomda daha kotusu olmadi allah buyuktur 3 4 ay sonra yine dewam ederım allah uygun gorurse o zamanı verir ztn cnm cukurda ha 8 aylık evlıyım
Eet dusurdum olsun zamanı degıl demekkı allah ne zaman uygun gorurse o zaman werır benım oluyorum onu bıliyim birde hıc olmuyanları dusunelım
allah buyuk cnm sukrredıyomda daha kotusu olmadi allah buyuktur 3 4 ay sonra yine dewam ederım allah uygun gorurse o zamanı verir daha8 aylık evlıyım
yaramaz kız bebeğini kaybettiCanim kim kaybetti bebegini ben kacirdim
Eet dusurdum olsun zamanı degıl demekkı allah ne zaman uygun gorurse o zaman werır benım oluyorum onu bıliyim birde hıc olmuyanları dusunelım
allah buyuk cnm sukrredıyomda daha kotusu olmadi allah buyuktur 3 4 ay sonra yine dewam ederım allah uygun gorurse o zamanı verir ztn cnm cukurda ha 8 aylık evlıyım
Iyım cnm cok s gıttım cnm dustu bebekCanim nasilsin? Doktora gittinmi ?
günaydın cano iyi olmaya çalışıyorum işte napalımmm sn nasılsınGünaydın kizlar herkese, bugun nasılsınız hersey yolundadir insallah
Canm ck gecmş olsn.. rabbim tez zamnda saglıklı evlatlr nasp etsn insallahIyım cnm cok s gıttım cnm dustu bebek
Olsun hıc uzulmedım olmadı olmadı hersey nasip isi nasip olursa olur sen nasılsın cnm senin bebıs nasıl
Yoo uzulmuyorum ki bolesı daha ıyımıs demekkı o gunu beklıycem hamile kalabiliyor bunu bıliyom ya ytr cnm bnmTabiki canm benm çok şükür daha kötü şeyler de olabilirdi allahım beterinden korusun. Inşaallah daha iyi daha sağlıklı bebişlerin olur em kısa zamanda üzülme olurmu
Canm ck gecmş olsn.. rabbim tez zamnda saglıklı evlatlr nasp etsn insallah[/QUOT
Tsk ederım Cnm benım amın cumlemızınkınınde ıns
Cnm parçayı gordün müBasımSagol olsun bebegımı kaybettım
Bcm uzulme olsun ben uzulmuyom cunku allah bole ıstemıs ama 3 cuyuallahın izniyle cok saglikli olacak buyuycekyaramaz kız bebeğini kaybetti(
Hadi yaayaramaz kız bebeğini kaybetti(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?