- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #79.921
Yoo uzulmuyorum ki bolesı daha ıyımıs demekkı o gunu beklıycem hamile kalabiliyor bunu bıliyom ya ytr cnm bnm
Canim benim üzüldüm ben yaaIyım cnm cok s gıttım cnm dustu bebek
Olsun hıc uzulmedım olmadı olmadı hersey nasip isi nasip olursa olur sen nasılsın cnm senin bebıs nasıl
Canim bende cok şükür iyiyim surekli yatip dinleniyorumgünaydın cano iyi olmaya çalışıyorum işte napalımmm sn nasılsın
Gordum elimdeydi yine parca kan gibi parca halindeki annem doktora gosterecektı gerek yok dedi parcayı dusuruyor dedı yarında kan kuruması war dedı doktor ıdrarımda onu temızlıycek yoksa cocuk sahıbı olamassıb dediCnm parçayı gordün mü
Çok gecmiş olsun cnm ama sana tavsiyem bu ikinci düşüğün. Bi gen tarama testi ve kan pıhtılaşma testi yaptr. Allah nasib etsin en kısa zamanda tekrar. Bunları yaptırrsan en azından 3.de ne yapıp ne yapmaman gerektiği bilirsiniz. Ona göre önlem alırsınzGordum elimdeydi yine parca kan gibi parca halindeki annem doktora gosterecektı gerek yok dedi parcayı dusuruyor dedı yarında kan kuruması war dedı doktor ıdrarımda onu temızlıycek yoksa cocuk sahıbı olamassıb dedi
Hayirlisi olsun cano ins bu bi kac gun ictiginin de faydasi olmustur...yeni yaptigin kurlerinde...neyin ne zaman olacagi belli degil...Rabbim saglikla versin insalllah..kendne sknti yapma o zaman stresten de olmaz...dun calisma olmadi garibim uyudu...ben vicdan azabi duydum ama sonra dedim kendmi ne bunaltiyorum amaaaaan!...olacagi varsa olur zaten...Koca gidiyo diye ne yapaçağımı şasrdım yagelecek ay tekrarlarm soğanı cnm. Bi umut işte ya deneyem dedim 3 gün kalıyo diye vücutta. Benm tarih de bir mays. O güne kadar incir yapcam 3 gün o kdr. Ondan sonra olursa olur, olmazsa kısmet. Utanmasam arkasndan gidecem yani
olsun olsun karpuz bile yata yata büyürmüş seninde büyümen lazım yat dinlen nasıl karnın çıkmaya başladımıCanim bende cok şükür iyiyim surekli yatip dinleniyorum
Ben uzulmedım allahCanim benim üzüldüm ben yaaRabbim hakkinda hayirlisini nasip etsin en yakin zamanda saglikli hayirli bir evlat versin insallah. Nasipten otesi yok gercekten
Hayirlisi olsun cano ins bu bi kac gun ictiginin de faydasi olmustur...yeni yaptigin kurlerinde...neyin ne zaman olacagi belli degil...Rabbim saglikla versin insalllah..kendne sknti yapma o zaman stresten de olmaz...dun calisma olmadi garibim uyudu...ben vicdan azabi duydum ama sonra dedim kendmi ne bunaltiyorum amaaaaan!...olacagi varsa olur zaten...
Evet tatlim karnim hafiften sismis gorenler farkediyo artik :))olsun olsun karpuz bile yata yata büyürmüş seninde büyümen lazım yat dinlen nasıl karnın çıkmaya başladımı
inşallah canımBcm uzulme olsun ben uzulmuyom cunku allah bole ıstemıs ama 3 cuyuallahın izniyle cok saglikli olacak buyuycek
Canim benim yaa insallah 3.cu evladin en yakin zamanda hayirli ve saglikli olur.Ben uzulmedım allah
Allah daha kotu lerinde korudu allah buyuktur 3 cu bakarsin daha iyi olur uzulme sonucta hamile kalabılıyom cnm cok tsk ederım
Dün olmadiysa bu gün olur tatlımHayirlisi olsun cano ins bu bi kac gun ictiginin de faydasi olmustur...yeni yaptigin kurlerinde...neyin ne zaman olacagi belli degil...Rabbim saglikla versin insalllah..kendne sknti yapma o zaman stresten de olmaz...dun calisma olmadi garibim uyudu...ben vicdan azabi duydum ama sonra dedim kendmi ne bunaltiyorum amaaaaan!...olacagi varsa olur zaten...
Çok gecmiş olsun cnm ama sana tavsiyem bu ikinci düşüğün. Bi gen tarama testi ve kan pıhtılaşma testi yaptr. Allah nasib etsin en kısa zamanda tekrar. Bunları yaptırrsan en azından 3.de ne yapıp ne yapmaman gerektiği bilirsiniz. Ona göre önlem alırsınz
ayyy ne güzel severiz onu yaaaEvet tatlim karnim hafiften sismis gorenler farkediyo artik :))
ayy bazılarında hemen şi,şermiş bazılarında 4 aylıkken maşallah sana:)Evet tatlim karnim hafiften sismis gorenler farkediyo artik :))
Ya suyun gelmesi yada kan pıhtılaşması danIR dedıÇok gecmiş olsun cnm ama sana tavsiyem bu ikinci düşüğün. Bi gen tarama testi ve kan pıhtılaşma testi yaptr. Allah nasib etsin en kısa zamanda tekrar. Bunları yaptırrsan en azından 3.de ne yapıp ne yapmaman gerektiği bilirsiniz. Ona göre önlem alırsınz
Tabiki de teyzesiayyy ne güzel severiz onu yaaa
Tatlim 1 hafta sonra bende 4 aylik olucam insallahayy bazılarında hemen şi,şermiş bazılarında 4 aylıkken maşallah sana:)
Pıhtı atıyo olabilirsn. Testi nasıl nerde yapılır bilmiyom ama bi araştr yaptr bence. Çnkü değerlrrin çok yüksekten aşağıya düştü. Gen testini 3. Düşükte yapıyolar diye biliyorum ama özelde belki 2de de yapabilirler. Biraz araştr derim cnmBana ztn mıyomdan dediler doktor dedı mıyomların cok kucuk ondan olacağımızınsanmıyom
2 sey onerdı bana ya kurun gelmiyor yada knda ılgişi bısey demıstı bana unuttum
Bakj benimde agustosda 3 bitecekti... Esim de deli gbi istiyordu. Ayriyetten laf soz bilirsin bu evrede ne denilirse dokunur insana.. Cokzor gunler gecirdim.. Dusun esimin agladgi bile oldu bahsrtmistim burdada.. Ama bakk zeyno rabbim ummadim anda nasipeyledi.. Aklimda fkrmde yokken.. Sende su sralat benim evrelerimden geciyosun.. Inaniyorum sonunda benm gbi anszin olack... Inanamicaksin bile.saol cano arkadaşımda geçen aydan beri öyle diyo içimden geliyor sen 3 aya kadar kalıcan hemde kız olacak öyle hissediyorum diyo bakalım RABBİM bi an önce versin artık o kadar ihtiyacım varki temmuzda 3 sene oluyo evleneli yalnızlıktan yoruldum hep başkasının çocuklarını sevmekten içten içe üzülmekten hüzünlü gözlerle bakmaktan içimin yanmasından ikimizde deli gibi çocuk seviyoruz nerde görsek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?