Gebe kalamayanlar buraya.....

Iyım cnm cok s gıttım cnm dustu bebek

Olsun hıc uzulmedım olmadı olmadı hersey nasip isi nasip olursa olur sen nasılsın cnm senin bebıs nasıl
Canim benim üzüldüm ben yaa Rabbim hakkinda hayirlisini nasip etsin en yakin zamanda saglikli hayirli bir evlat versin insallah. Nasipten otesi yok gercekten

Çok gecmiş olsun cnm ama sana tavsiyem bu ikinci düşüğün. Bi gen tarama testi ve kan pıhtılaşma testi yaptr. Allah nasib etsin en kısa zamanda tekrar. Bunları yaptırrsan en azından 3.de ne yapıp ne yapmaman gerektiği bilirsiniz. Ona göre önlem alırsınz

Hayirlisi olsun cano ins bu bi kac gun ictiginin de faydasi olmustur...yeni yaptigin kurlerinde...neyin ne zaman olacagi belli degil...Rabbim saglikla versin insalllah..kendne sknti yapma o zaman stresten de olmaz...dun calisma olmadi garibim uyudu...ben vicdan azabi duydum ama sonra dedim kendmi ne bunaltiyorum amaaaaan!...olacagi varsa olur zaten...

Canim benim üzüldüm ben yaa Rabbim hakkinda hayirlisini nasip etsin en yakin zamanda saglikli hayirli bir evlat versin insallah. Nasipten otesi yok gercekten
Ben uzulmedım allah

Allah daha kotu lerinde korudu allah buyuktur 3 cu bakarsin daha iyi olur uzulme sonucta hamile kalabılıyom cnm cok tsk ederım

Dün olmadiysa bu gün olur tatlım

Bana ztn mıyomdan dediler doktor dedı mıyomların cok kucuk ondan olacağımızınsanmıyom
2 sey onerdı bana ya kurun gelmiyor yada knda ılgişi bısey demıstı bana unuttum

Ya suyun gelmesi yada kan pıhtılaşması danIR dedı

Bana ztn mıyomdan dediler doktor dedı mıyomların cok kucuk ondan olacağımızınsanmıyom
2 sey onerdı bana ya kurun gelmiyor yada knda ılgişi bısey demıstı bana unuttum
Pıhtı atıyo olabilirsn. Testi nasıl nerde yapılır bilmiyom ama bi araştr yaptr bence. Çnkü değerlrrin çok yüksekten aşağıya düştü. Gen testini 3. Düşükte yapıyolar diye biliyorum ama özelde belki 2de de yapabilirler. Biraz araştr derim cnm

Bakj benimde agustosda 3 bitecekti... Esim de deli gbi istiyordu. Ayriyetten laf soz bilirsin bu evrede ne denilirse dokunur insana.. Cokzor gunler gecirdim.. Dusun esimin agladgi bile oldu bahsrtmistim burdada.. Ama bakk zeyno rabbim ummadim anda nasipeyledi.. Aklimda fkrmde yokken.. Sende su sralat benim evrelerimden geciyosun.. Inaniyorum sonunda benm gbi anszin olack... Inanamicaksin bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…