Gebe kalamayanlar buraya.....

Onlarida yaptir tedavi suan neyi gerektiriyorsa... Ve bundan sonra saglikla tutunacak minigin gelir tekrar yeterki sen guclu ve umutlu ol...

Cnm sen 9. Hafta içine grmedn mi

ahh keşke olsa cano eşimde öyle ağladığı oldu hani ben üzüntümü falan dile getiriyorum ama eşim getirmiyor içine atıyo söylesem sende üzülürsün dyp herşeyi içine atıyo bide kendinden dolayı olmuyo yaa nasıl üzülüyor gerçekten ocaktan beri hem alıştık hem alışmadık aslında içten içe mahvediyo

Esinin yanstmamasi cok iyi biliyomusun yaa yanstsaydi sana... Napacktin o zamnnsuan uzuntunun iki misli. Olackti huznun.. Ben esimin yansttigi gunkeride hatrliyorumdaa zeyno daha bi kotudu.. Zordu.. Hastane koseleri... Katni butnunda hamileler. Bebekler drenmeye calismk bi yandanda... Elinde posetler igne ilac bkler dururdum doktor kapisionunde. Yutkunurdum iste icimee atardimm rabbim oylesine kydret sahbiki.. Nasip etti. Ve biliyorum sende bu huznun arkasnda sevnce dönüşcksn

aynen o yüzden kaç aydır doktora gitmiyorum her gün yolda kaç tane hamile gördüm onu sayıyorum düşün yani zaten eşim her derdini yansıtmaz söylemez bide sorun kendinde ya daha da üzülüyor eşime iş yerinde yemek ne yedin desem demez yemek işte der sırf bnm canım çekmesin dye bi dert olsa söylemez bn üzülmeyeyim diye işte öyle biri

Bakk seni dusunuyoo.. Bilioo anliyo ya seni buda yeterr ki herseye.. En yakin zamanda evinizin meyveside geleck... O huzunler mutluluga brakck insallh.. Hep aklmdasinn.. Vallahi.. Kndime bnzetiyorumm bu yonlerini.. O bekleyis evresndeki duygularini.. Kolay degill hc degil ama sukurki engel yok.. Rabbim ol dyeck ve hersey olcakyeterki sen saglikli ol..

İNŞALLAH cano engelimiz hareketsizlik ama yinede bebek sahibi olanlar var dua et bana o kadar ihtiyacım var ki şu an anlatamam duyguların en tavan yaptığı zamandayız etrafımda herkesin var herkesin bi an önce olur İNŞALLAH...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…