- 25 Ağustos 2013
- 2.283
- 1.925
- 448
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #79.941
Cnm sen 9. Hafta içine grmedn miBakj benimde agustosda 3 bitecekti... Esim de deli gbi istiyordu. Ayriyetten laf soz bilirsin bu evrede ne denilirse dokunur insana.. Cokzor gunler gecirdim.. Dusun esimin agladgi bile oldu bahsrtmistim burdada.. Ama bakk zeyno rabbim ummadim anda nasipeyledi.. Aklimda fkrmde yokken.. Sende su sralat benim evrelerimden geciyosun.. Inaniyorum sonunda benm gbi anszin olack... Inanamicaksin bile.
ahh keşke olsa cano eşimde öyle ağladığı oldu hani ben üzüntümü falan dile getiriyorum ama eşim getirmiyor içine atıyo söylesem sende üzülürsün dyp herşeyi içine atıyo bide kendinden dolayı olmuyo yaa nasıl üzülüyor gerçekten ocaktan beri hem alıştık hem alışmadık aslında içten içe mahvediyoBakj benimde agustosda 3 bitecekti... Esim de deli gbi istiyordu. Ayriyetten laf soz bilirsin bu evrede ne denilirse dokunur insana.. Cokzor gunler gecirdim.. Dusun esimin agladgi bile oldu bahsrtmistim burdada.. Ama bakk zeyno rabbim ummadim anda nasipeyledi.. Aklimda fkrmde yokken.. Sende su sralat benim evrelerimden geciyosun.. Inaniyorum sonunda benm gbi anszin olack... Inanamicaksin bile.
Ayyy canimm.. Hesabi tutturamadim bi turlu... Gec3n hafta 7 di.. Sali gunu 8 oldu.. Yani duan 8 icindeyim ben yahu.. Bi hesabi tutturamadikCnm sen 9. Hafta içine grmedn mi
Bnde ck degstrdm canım :) Sonunda tuttrdM. Smdi gun olark kaç senin kç hfta kç gunAyyy canimm.. Hesabi tutturamadim bi turlu... Gec3n hafta 7 di.. Sali gunu 8 oldu.. Yani duan 8 icindeyim ben yahu.. Bi hesabi tutturamadik
O zmn yanlş.yapmşn yne canm bnmde salı gunu 8 oldu 8e grnce 9hftayı föstrmsi lazm senin suan 7haftalk gözüküoAyyy canimm.. Hesabi tutturamadim bi turlu... Gec3n hafta 7 di.. Sali gunu 8 oldu.. Yani duan 8 icindeyim ben yahu.. Bi hesabi tutturamadik
Esinin yanstmamasi cok iyi biliyomusun yaa yanstsaydi sana... Napacktin o zamnnsuan uzuntunun iki misli. Olackti huznun.. Ben esimin yansttigi gunkeride hatrliyorumdaa zeyno daha bi kotudu.. Zordu.. Hastane koseleri... Katni butnunda hamileler. Bebekler drenmeye calismk bi yandanda... Elinde posetler igne ilac bkler dururdum doktor kapisionunde. Yutkunurdum iste icimee atardimm rabbim oylesine kydret sahbiki.. Nasip etti. Ve biliyorum sende bu huznun arkasnda sevnce dönüşcksnahh keşke olsa cano eşimde öyle ağladığı oldu hani ben üzüntümü falan dile getiriyorum ama eşim getirmiyor içine atıyo söylesem sende üzülürsün dyp herşeyi içine atıyo bide kendinden dolayı olmuyo yaa nasıl üzülüyor gerçekten ocaktan beri hem alıştık hem alışmadık aslında içten içe mahvediyo
Canimm.. Suan 8+1 carsamba dimi bugun salidan saliya haftam doluyo.. Benimm.Bnde ck degstrdm canım :) Sonunda tuttrdM. Smdi gun olark kaç senin kç hfta kç gun
anaaammmm ne çabuk geçti kız:))Tatlim 1 hafta sonra bende 4 aylik olucam insallah
Bak ayni hafta icndeyizz seninleee.. Benimdesalidan saliya tuturamadim bi turluuO zmn yanlş.yapmşn yne canm bnmde salı gunu 8 oldu 8e grnce 9hftayı föstrmsi lazm senin suan 7haftalk gözüküo
aynen o yüzden kaç aydır doktora gitmiyorum her gün yolda kaç tane hamile gördüm onu sayıyorum düşün yani zaten eşim her derdini yansıtmaz söylemez bide sorun kendinde ya daha da üzülüyor eşime iş yerinde yemek ne yedin desem demez yemek işte der sırf bnm canım çekmesin dye bi dert olsa söylemez bn üzülmeyeyim diye işte öyle biriEsinin yanstmamasi cok iyi biliyomusun yaa yanstsaydi sana... Napacktin o zamnnsuan uzuntunun iki misli. Olackti huznun.. Ben esimin yansttigi gunkeride hatrliyorumdaa zeyno daha bi kotudu.. Zordu.. Hastane koseleri... Katni butnunda hamileler. Bebekler drenmeye calismk bi yandanda... Elinde posetler igne ilac bkler dururdum doktor kapisionunde. Yutkunurdum iste icimee atardimm rabbim oylesine kydret sahbiki.. Nasip etti. Ve biliyorum sende bu huznun arkasnda sevnce dönüşcksn
Tmm işte 9.hfta içnde olman lazm canım 8i 1gun gecnce takvimn 9u göstrmesi lazm hamilelk takvimndeki yazıya göre 7+1gözüküo. Bnle aynısn sen bnmde 8+1Canimm.. Suan 8+1 carsamba dimi bugun salidan saliya haftam doluyo.. Benimm.
Ahh canim sen gel birde bana sor benim icin gunler cok yavaş geciyoanaaammmm ne çabuk geçti kız:))
Evt aynıyz canm. Ama sen yanlş ypmşn degstr istrsn. Son adet tarihini 2mart yazaran düzelioBak ayni hafta icndeyizz seninleee.. Benimdesalidan saliya tuturamadim bi turluu
Bakk seni dusunuyoo.. Bilioo anliyo ya seni buda yeterr ki herseye.. En yakin zamanda evinizin meyveside geleck... O huzunler mutluluga brakck insallh.. Hep aklmdasinn.. Vallahi.. Kndime bnzetiyorumm bu yonlerini.. O bekleyis evresndeki duygularini.. Kolay degill hc degil ama sukurki engel yok.. Rabbim ol dyeck ve hersey olcakyeterki sen saglikli ol..aynen o yüzden kaç aydır doktora gitmiyorum her gün yolda kaç tane hamile gördüm onu sayıyorum düşün yani zaten eşim her derdini yansıtmaz söylemez bide sorun kendinde ya daha da üzülüyor eşime iş yerinde yemek ne yedin desem demez yemek işte der sırf bnm canım çekmesin dye bi dert olsa söylemez bn üzülmeyeyim diye işte öyle biri
Allah yardım etsin canım :)) bakalım ay sat a göre ben 6+2 yim yaaa bu kadar dayandım doktor günü çok ileri oldu ama olsun napalım:))Ahh canim sen gel birde bana sor benim icin gunler cok yavaş geciyo
Evett. Ayniyizz degstirdim yaa oldumuu aceppTmm işte 9.hfta içnde olman lazm canım 8i 1gun gecnce takvimn 9u göstrmesi lazm hamilelk takvimndeki yazıya göre 7+1gözüküo. Bnle aynısn sen bnmde 8+1
Degstirdimmm canimm... Iyi hadii kizz ayni haftalari yasiyoruzzz. Yaa ne guzellEvt aynıyz canm. Ama sen yanlş ypmşn degstr istrsn. Son adet tarihini 2mart yazaran düzelio
İNŞALLAH cano engelimiz hareketsizlik ama yinede bebek sahibi olanlar var dua et bana o kadar ihtiyacım var ki şu an anlatamam duyguların en tavan yaptığı zamandayız etrafımda herkesin var herkesin bi an önce olur İNŞALLAH...Bakk seni dusunuyoo.. Bilioo anliyo ya seni buda yeterr ki herseye.. En yakin zamanda evinizin meyveside geleck... O huzunler mutluluga brakck insallh.. Hep aklmdasinn.. Vallahi.. Kndime bnzetiyorumm bu yonlerini.. O bekleyis evresndeki duygularini.. Kolay degill hc degil ama sukurki engel yok.. Rabbim ol dyeck ve hersey olcakyeterki sen saglikli ol..
başıma gelmediğinden bilmiyorum gelsede bnd öğrensem bu hesaplamaları anca adet yumırtaa hesabı yapa yapa prof oldumDegstirdimmm canimm... Iyi hadii kizz ayni haftalari yasiyoruzzz. Yaa ne guzell
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?