- 10 Aralık 2014
- 8.631
- 6.441
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #79.961
Inan bana en iyisini yaptin canim beklemekle. Allahin izniyle haftya gittiginde kalp atuslarinida duyarsin, keseyi de gorursub insallah bitanemAllah yardım etsin canım :)) bakalım ay sat a göre ben 6+2 yim yaaa bu kadar dayandım doktor günü çok ileri oldu ama olsun napalım:))
insallah rabbim sag saglm kucagmzı almayı nasp etsn canım :) bakarsn aynı gun dogm yaparzDegstirdimmm canimm... Iyi hadii kizz ayni haftalari yasiyoruzzz. Yaa ne guzell
Biliyorumm canimm. Suan ne hssetgini. Nedusundugunu.. Mevlam neylerse guzel eyler.. Hic yok degil yaa bunada sukur.. Kafandan biraz atmaya calis kuzum olurmuİNŞALLAH cano engelimiz hareketsizlik ama yinede bebek sahibi olanlar var dua et bana o kadar ihtiyacım var ki şu an anlatamam duyguların en tavan yaptığı zamandayız etrafımda herkesin var herkesin bi an önce olur İNŞALLAH...
Oldu canm bk aklnda bulunsn bdaki salı nsp olrsa 9.haftamza gircz ya o zmnda kndilgnden 10.hfta gözükck..Evett. Ayniyizz degstirdim yaa oldumuu acepp
saol cano duanı eksiz etmeBiliyorumm canimm. Suan ne hssetgini. Nedusundugunu.. Mevlam neylerse guzel eyler.. Hic yok degil yaa bunada sukur.. Kafandan biraz atmaya calis kuzum olurmu
Canım naslsn napıosnsaol cano duanı eksiz etme
Zamaninda bndee oylee dyodumda bak nasip etti mevlamm.. Sanada nasip eylicekk.. Sende yapcan bak bu hesaplari... Goz acip kapayıncaya. Kadar gecip gidecek insallh bu gunler... Yumurtada onemlii o olmasa neyle olcak bu minnaklar.. Oyle dusun birde...başıma gelmediğinden bilmiyorum gelsede bnd öğrensem bu hesaplamaları anca adet yumırtaa hesabı yapa yapa prof oldum
Canm senin nrmalde son adet tarihn neDegstirdimmm canimm... Iyi hadii kizz ayni haftalari yasiyoruzzz. Yaa ne guzell
Insallahhh gulumm.. Bu hesaplarr dgru giderde bi aksilik cikmazsa insallah o gunkeri gormek nasip olurr ins... En son ne zamn gttin srn doktoraainsallah rabbim sag saglm kucagmzı almayı nasp etsn canım :) bakarsn aynı gun dogm yaparz
Dgruu evet bndee 8 dyip duruyoo bi cikamadim 8 dyeee ilahii ben yanii hesabi yapamisimmm dedin iyi olduuOldu canm bk aklnda bulunsn bdaki salı nsp olrsa 9.haftamza gircz ya o zmnda kndilgnden 10.hfta gözükck..
ayyy evet inşallah canlarım:))Inan bana en iyisini yaptin canim beklemekle. Allahin izniyle haftya gittiginde kalp atuslarinida duyarsin, keseyi de gorursub insallah bitanem
24 subat canimm..sat gore 10 haftanin icnde olcamm o zamn..Canm senin nrmalde son adet tarihn ne
Gecn hfta gttm bn cnm salı gnu artk mayısın 22sinde kontrlm sen ne zmn gttn pkiInsallahhh gulumm.. Bu hesaplarr dgru giderde bi aksilik cikmazsa insallah o gunkeri gormek nasip olurr ins... En son ne zamn gttin srn doktoraa
Bnmde 17aslnda bnde sata göre 11olmam gerekio ama 2hfta geriden gelıo24 subat canimm..sat gore 10 haftanin icnde olcamm o zamn..
Olsun tatlim goreceksin hersey guzel olacak insallahayyy evet inşallah canlarım:))
gün sayıyorum resmen takvimlerle boğuştum yaaa 20 sinde öğrendim 9 gün oldu daha 12 gün bekleyecem:))
inşallah bebeğim teşekkür ederim:))Olsun tatlim goreceksin hersey guzel olacak insallah
Insallah:))))malum...icim rahat etmiyo yaaa!...Dün olmadiysa bu gün olur tatlım
Bnde gecen hafta pazartesi gtmistim.. Canimm kndi doktorum yoplantiya gdnce baska dktora gosterdim oda bebek gorunmemis bi ay snra gel demisti.. Ctl olcumu yapilan bebek nasil gorunmedi diyo sasrdimm yani.. Bnde maysn 9 u 10 nu gbi gtmeyi düşünüyorumGecn hfta gttm bn cnm salı gnu artk mayısın 22sinde kontrlm sen ne zmn gttn pki
Heee gec dollenmee olmuss o zaman sendee bnmki bi hafta oluyoo oda nasil oluyoo anlamis degilimmBnmde 17aslnda bnde sata göre 11olmam gerekio ama 2hfta geriden gelıo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?