Gebe kalamayanlar buraya.....

Allah yardım etsin canım :)) bakalım ay sat a göre ben 6+2 yim yaaa bu kadar dayandım doktor günü çok ileri oldu ama olsun napalım:))
Inan bana en iyisini yaptin canim beklemekle. Allahin izniyle haftya gittiginde kalp atuslarinida duyarsin, keseyi de gorursub insallah bitanem

Biliyorumm canimm. Suan ne hssetgini. Nedusundugunu.. Mevlam neylerse guzel eyler.. Hic yok degil yaa bunada sukur.. Kafandan biraz atmaya calis kuzum olurmu

başıma gelmediğinden bilmiyorum gelsede bnd öğrensem bu hesaplamaları anca adet yumırtaa hesabı yapa yapa prof oldum
Zamaninda bndee oylee dyodumda bak nasip etti mevlamm.. Sanada nasip eylicekk.. Sende yapcan bak bu hesaplari... Goz acip kapayıncaya. Kadar gecip gidecek insallh bu gunler... Yumurtada onemlii o olmasa neyle olcak bu minnaklar.. Oyle dusun birde...

Gecn hfta gttm bn cnm salı gnu artk mayısın 22sinde kontrlm sen ne zmn gttn pki
Bnde gecen hafta pazartesi gtmistim.. Canimm kndi doktorum yoplantiya gdnce baska dktora gosterdim oda bebek gorunmemis bi ay snra gel demisti.. Ctl olcumu yapilan bebek nasil gorunmedi diyo sasrdimm yani.. Bnde maysn 9 u 10 nu gbi gtmeyi düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…