Gebe kalamayanlar buraya.....

Selamünaleyküm arkadaşlar.. Hala adet olmadım..
Kanda negatif çıktı.. Geç döllenme olabilir mi diye düşünüyorum.
Kahverengi akıntım oldu 3 gün sürdü. Bi' umut işte.. İnsan bekliyo..

Allah allah nasl gözkmz ya. 7haftalk bebek. baska domtra gt canm veya kndi doktrna gt tekrar. bazı geri zekalı doktrlr bi halttan anlamıolr

Allah allah nasl gözkmz ya. 7haftalk bebek. baska domtra gt canm veya kndi doktrna gt tekrar. bazı geri zekalı doktrlr bi halttan anlamıolr
ayrıntlı ult. kağıdın var mı canım.. yollasan bi... crl normalde baş popo ölçümü yapılmış benimkinde.. ama manyak doktor görünmemiş dedi. o yüzden mayısda gidicem tekrar

İNŞALLAH bnd öğrenirim cano dua edin İNŞALLAH

Kız unutrmym bn seni canm bnm :) takp ediorm msjlrnı napim hayatm ya yatıorm uykm vr uyumamak içn kndmi zor tutuorm. ne vr ne yk bakalm naptn grsmyli :)
bildiğin gibi cano bu aralar kafam çok dağınık toparlamaya çalışıyrm bakalım ...ohh yat büyüt totoyuuuu yaa ne güzel

DAHA BELLI DEGIL YARIN SOLUYCEK AMA KAN PRILTISI NE DIYSELER ONDAN OLUR DEDI YADA SUYUN GELMESİ DEDI BIRDE BENIM MİYOMLAR COK KUCUK OLDUGU ICIN SANMIYOM ONDANDIR DEDI DOKTOR BENIM DEDIKLERIMDENDIR DEDI

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…