- 10 Mart 2015
- 1.500
- 1.628
- 133
- 37
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #79.981
Vicdan yapıyo insan da arada bi de kafa dinlemekte fayda var bebikInsallah:))))malum...icim rahat etmiyo yaaa!...
Allah allah nasl gözkmz ya. 7haftalk bebek. baska domtra gt canm veya kndi doktrna gt tekrar. bazı geri zekalı doktrlr bi halttan anlamıolrBnde gecen hafta pazartesi gtmistim.. Canimm kndi doktorum yoplantiya gdnce baska dktora gosterdim oda bebek gorunmemis bi ay snra gel demisti.. Ctl olcumu yapilan bebek nasil gorunmedi diyo sasrdimm yani.. Bnde maysn 9 u 10 nu gbi gtmeyi düşünüyorum
Seninde gec döllnme olmştr cnmHeee gec dollenmee olmuss o zaman sendee bnmki bi hafta oluyoo oda nasil oluyoo anlamis degilimm
ooo sn bni unutmadınmı yaa :))) napayım cano bildiğin gibi devam sn napıonCanım naslsn napıosn
ayrıntlı ult. kağıdın var mı canım.. yollasan bi... crl normalde baş popo ölçümü yapılmış benimkinde.. ama manyak doktor görünmemiş dedi. o yüzden mayısda gidicem tekrarAllah allah nasl gözkmz ya. 7haftalk bebek. baska domtra gt canm veya kndi doktrna gt tekrar. bazı geri zekalı doktrlr bi halttan anlamıolr
İNŞALLAH bnd öğrenirim cano dua edin İNŞALLAHZamaninda bndee oylee dyodumda bak nasip etti mevlamm.. Sanada nasip eylicekk.. Sende yapcan bak bu hesaplari... Goz acip kapayıncaya. Kadar gecip gidecek insallh bu gunler... Yumurtada onemlii o olmasa neyle olcak bu minnaklar.. Oyle dusun birde...
dualarımızdasın gülümm.... her zamannnİNŞALLAH bnd öğrenirim cano dua edin İNŞALLAH
dur hayatm özelden atym son cekileniayrıntlı ult. kağıdın var mı canım.. yollasan bi... crl normalde baş popo ölçümü yapılmış benimkinde.. ama manyak doktor görünmemiş dedi. o yüzden mayısda gidicem tekrar
tamamm bitanemm bekliyorum.dur hayatm özelden atym son cekileni
Kız unutrmym bn seni canm bnm :) takp ediorm msjlrnı napim hayatm ya yatıorm uykm vr uyumamak içn kndmi zor tutuorm. ne vr ne yk bakalm naptn grsmyli :)ooo sn bni unutmadınmı yaa :))) napayım cano bildiğin gibi devam sn napıon
slm canım. gelmşken hemen sorum var sana sen de kimyasal geçirmiştin heralde demi? doktorun kimyasal gebeliğin nedenine ne diyor? neden oluyormuş bu acaba?slm arkadslar ben geldımmmmm
bildiğin gibi cano bu aralar kafam çok dağınık toparlamaya çalışıyrm bakalım ...ohh yat büyüt totoyuuuu yaa ne güzelKız unutrmym bn seni canm bnm :) takp ediorm msjlrnı napim hayatm ya yatıorm uykm vr uyumamak içn kndmi zor tutuorm. ne vr ne yk bakalm naptn grsmyli :)
Üzme tatlı canını.. en önmlsi saglk herseyn bası mral Canm bliosnbildiğin gibi cano bu aralar kafam çok dağınık toparlamaya çalışıyrm bakalım ...ohh yat büyüt totoyuuuu yaa ne güzel
kaç gündür de moralsizim tamda yumurtlama dönemime denk geldi stresliyim sinirim bozuk yaa öyle işte toplamaya çalışıyrm kendimi bakalımÜzme tatlı canını.. en önmlsi saglk herseyn bası mral Canm bliosn
Kaynananla kavga et işe yarıo kesnlkle cnm :)kaç gündür de moralsizim tamda yumurtlama dönemime denk geldi stresliyim sinirim bozuk yaa öyle işte toplamaya çalışıyrm kendimi bakalım
Kaynananla kavga et işe yarıo kesnlkle cnm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?