- 22 Aralık 2014
- 3.694
- 2.756
- 248
- 31
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #80.001
Kz ama öle bn ck streslysm o aynhmde öle böle deil doluydm ck bzm kaynanayla kavga ednce rhtladm o ayda hamile kaldm yaAyy allah seni iyi etsin e mi
Kz ama öle bn ck streslysm o aynhmde öle böle deil doluydm ck bzm kaynanayla kavga ednce rhtladm o ayda hamile kaldm ya
Senin kaynan istisna canm herks öle kaynanaya denk gelse ohh missAy kız hâlâ diyo bak yaaagüldürdün beni yaa o da iyiymiş ama
Bende inat gibi kaynanoşu koymuşum profile yaaa
oo hayırlı olsun canım gözün aydın..oley hamileyim
Ayyy super fikir gidiim sariim bariiiKaynananla kavga et işe yarıo kesnlkle cnm :)
Senin kaynan istisna canm herks öle kaynanaya denk gelse ohh missbzmki idamlık kadında işte bu tarafn öbr tarafıda vr artk orda hesaplasırz diorm bn attıgı iftiratı dha untmadm
oley hamileyim
hayırlı olsun cnm tebrikler Allah isteyen herkese ve banada nasip etsin inşallah :)
Allah hayırlı uğurlu etsin cnmoley hamileyim
Önce soğan önce soğaaannnAmin canm inşaallah. Bende mi aşılama yaptırsam yaa kafam karman çorman napsam bilmiyorum ama en önce hsg çektirmem gerek tabi
Amin canm inşaallah. Bende mi aşılama yaptırsam yaa kafam karman çorman napsam bilmiyorum ama en önce hsg çektirmem gerek tabi
Önce soğan önce soğaaannn
ben çektirdim cnm 10 gün önce falan korkulcak bişi değil hiç git çektir ama ben reglime yakın çektirdiğim için sanırım 1 hafta geciktirdi reglimi daha yeni oldum valla bakalım yarın dr ne diycek. normal denemek istemiyorum bende artık kistte var çünkü ameliyat olmamak için bir an önce hamile kalmamı önerdi bi önceki gittiğim prof. onu dinliycem ve bir an önce hamile kalmam gerek artık inşallah aşılama yapar ve oda tutar..
Bn yptrmadm cnm ama hsg yi cektir derim. Hsg den sonraki altı ay gebelik şansı artıyor. Ondan sonra aşılama denersin.Demi yaa o da var yapacaklarım arasında çoban otu var bide bak nası karışmasın kafamşu aşılama ne zamandır aklımda da bilemiyorum tutma oranı benm üzerimde yüzde kaç olur..
Bn yptrmadm cnm ama hsg yi cektir derim. Hsg den sonraki altı ay gebelik şansı artıyor. Ondan sonra aşılama denersin.
bence cok kısa cünkü 6 ay gebelik şansı yüzde 25 artıyo ttlm eğer film temiz çıkarsa. İlla 6 ay bekleyeceksin diye bi şey yok istersen daha erkn de gidersin.Ooof offff 6 ay ne kadar uzun geldi bi an okuyuncaartk olsun istiyorum yaa çok üzgünüm..
Inşaallah canm. Düzenli midir reglin? Gecikmen ondan olabilir fakat yanlış zamanda çektirmiş olmuyo musun? Hani regl bittikten sonraki gün çekilmesi gerek diye biliyorum ben. Bu kisti var canm sende? Ben pkoluyum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?