Gebe kalamayanlar buraya.....

Ay kız hâlâ diyo bak yaaa güldürdün beni yaa o da iyiymiş ama
Bende inat gibi kaynanoşu koymuşum profile yaaa
Senin kaynan istisna canm herks öle kaynanaya denk gelse ohh miss bzmki idamlık kadında işte bu tarafn öbr tarafıda vr artk orda hesaplasırz diorm bn attıgı iftiratı dha untmadm

Senin kaynan istisna canm herks öle kaynanaya denk gelse ohh miss bzmki idamlık kadında işte bu tarafn öbr tarafıda vr artk orda hesaplasırz diorm bn attıgı iftiratı dha untmadm

Canm allah ıslah etsin yaa inşaallah düzelir daha fazla alçalmadan hakediyo aslında haklısın yani. En büyük günahlardan birini işlemiş hemde sana karşı allah görüyo aynen de boşver allaha havale et kuzum bebiş var bak sıkma canını sakın onun için

canım test yapmama gerek kalmadan dün reglim çok az geldi bugünde söküldü yarın dra gidicem 3. gününde ve tekrar testlerimi yaptırıcam sanırım bu ay aşılama yaptırabiliriz.

Ve aşılamayı hiç daha önce yaptırmadım ve bi bilgim yok bilgisi olanlar bana yardımcı olur mu acaba bende klomen mi kullanıcam yoksa iğneyle falanda oluyormu direk?

Amin canm inşaallah. Bende mi aşılama yaptırsam yaa kafam karman çorman napsam bilmiyorum ama en önce hsg çektirmem gerek tabi

ben çektirdim cnm 10 gün önce falan korkulcak bişi değil hiç git çektir ama ben reglime yakın çektirdiğim için sanırım 1 hafta geciktirdi reglimi daha yeni oldum valla bakalım yarın dr ne diycek. normal denemek istemiyorum bende artık kistte var çünkü ameliyat olmamak için bir an önce hamile kalmamı önerdi bi önceki gittiğim prof. onu dinliycem ve bir an önce hamile kalmam gerek artık inşallah aşılama yapar ve oda tutar..

Inşaallah canm. Düzenli midir reglin? Gecikmen ondan olabilir fakat yanlış zamanda çektirmiş olmuyo musun? Hani regl bittikten sonraki gün çekilmesi gerek diye biliyorum ben. Bu kisti var canm sende? Ben pkoluyum da

Demi yaa o da var yapacaklarım arasında çoban otu var bide bak nası karışmasın kafam şu aşılama ne zamandır aklımda da bilemiyorum tutma oranı benm üzerimde yüzde kaç olur..
Bn yptrmadm cnm ama hsg yi cektir derim. Hsg den sonraki altı ay gebelik şansı artıyor. Ondan sonra aşılama denersin.

Inşaallah canm. Düzenli midir reglin? Gecikmen ondan olabilir fakat yanlış zamanda çektirmiş olmuyo musun? Hani regl bittikten sonraki gün çekilmesi gerek diye biliyorum ben. Bu kisti var canm sende? Ben pkoluyum da

normalde 28günde 1 olurum hep cnm düzenli evet. yanlış zamanda çektirdim onuda biliyorum ama mecburen acıbadamde bi profa gitmiştim ve o çektirip hemen bana getir dedi ve bende istanbulda yaşamadığım için hemen halletmek istedim. iyikide hamile falan değilmişim yani o arada bugün regl oldum işte :d
bende dermoid kist var cnm ve 2 yıl önce kontrollerde çıkmamıştı en son böbrek taşı düşürdüm 20 gün önce falan orda çekilen tomografide ortaya çıktı büyümüş sanırım :s
ayrıca dr bana da yumurtalıkların pko gibi duruyo ama değil sanırım dedi bide o çıkarsa napcam bilmem ama adetim düzenli yani normalde inşallah pko da değilimdir kistlerle başım belada bu aralar göğsümde de birsürü fibrokistik kistlerden çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…