Gebe kalamayanlar buraya.....

Ooof offff 6 ay ne kadar uzun geldi bi an okuyunca artk olsun istiyorum yaa çok üzgünüm..

kaç yıllık evlisin ve kaç yıldır korunmuyosunuz tatlım? biz seninle aynı kaderi paylaşıyoruz galiba bende artık olsun istiyorum ve normal denemekten vazgeçtim bu kistte ortaya çıkınca direk aşılama olmazsada tüp bebek yaptırıcam yaş geçiyor yani daha ne kadar gitcek bu böyle..

aynı kaderi paylaşıyoz canım bende de kist var

bence cok kısa cünkü 6 ay gebelik şansı yüzde 25 artıyo ttlm eğer film temiz çıkarsa. İlla 6 ay bekleyeceksin diye bi şey yok istersen daha erkn de gidersin.

Tabiki öyle de artk nasıl bi şeyin içine düştüysem olumlu bişey düşünemez oldum zaten bişey yaptığım yok artk. Eşim de yanımda olmadığı için üstüne düşemiyorum dinlenmeye çekildim. Gerçi muayenede doktor tüplerin açık gibi duruyo demişti ama tabi çektirmem lazım

Tatlım bana doktor hiçbişeyin yok der gibi konuştu o zaman içim çok rahatlamıştı ama hâlâ tık yok. 2 yıllık evliyim hiç korunmadık işte. Ama doktora Kasım 2014te gitmiştim. 2 kez klomen+çatlatma iğnesi tedavisi oldum olumlu sonuç alamadık malesef. Işte Şubat'tan beri de gitmiyorum çünkü eşim yanımda değil şehir dışında çalışıyo bu aralar. Hattâ çatlatma iğnesini vurduğum gün gitmişti eşim, ilkinde de yanlış günde vurulmuştu. Ben diyorum acaba bu yüzden mi tutmadı of yaa kederlendim gene

Aaa o göğüste benmde kist vardı biliyo musun? Ama ne kaldı Ne bitti bilmiyorum. Bi daha mı gitsem acaba arada aklıma gelmiyo desem yalan olur vala. Aman Yarabbim yaa ne hale gelmişiz böyle yok yok maşaallah çok geçmiş olsun canm aynı benmde böyle işte durumlar. Bide prolaktinim yüksek benm ooof oofffff napsam nerelerden atsam kendimi çok sıkıldım artk

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…