- 17 Nisan 2014
- 654
- 413
- 53
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #80.021
Ooof offff 6 ay ne kadar uzun geldi bi an okuyuncaartk olsun istiyorum yaa çok üzgünüm..
As hg bcmselam kızlarr
aynı kaderi paylaşıyoz canım bende de kist varkaç yıllık evlisin ve kaç yıldır korunmuyosunuz tatlım? biz seninle aynı kaderi paylaşıyoruz galiba bende artık olsun istiyorum ve normal denemekten vazgeçtim bu kistte ortaya çıkınca direk aşılama olmazsada tüp bebek yaptırıcam yaş geçiyor yani daha ne kadar gitcek bu böyle..
hb canımAs hg bcm
aaa düştü mü canımm çok geçmiş olsunBendede war miyom cocugumu dun dusurdum
Sagol cnm benım kan pıhtılasması sanırım benınaaa düştü mü canımm çok geçmiş olsun
RABBİM YARDIMCIMIZ OLSUN CANIMSagol cnm benım kan pıhtılasması sanırım benın
Sagol cnm cumlemızınkınıde ınsRABBİM YARDIMCIMIZ OLSUN CANIM
bence cok kısa cünkü 6 ay gebelik şansı yüzde 25 artıyo ttlm eğer film temiz çıkarsa. İlla 6 ay bekleyeceksin diye bi şey yok istersen daha erkn de gidersin.
kaç yıllık evlisin ve kaç yıldır korunmuyosunuz tatlım? biz seninle aynı kaderi paylaşıyoruz galiba bende artık olsun istiyorum ve normal denemekten vazgeçtim bu kistte ortaya çıkınca direk aşılama olmazsada tüp bebek yaptırıcam yaş geçiyor yani daha ne kadar gitcek bu böyle..
Demem cunku simdi tam zamanki bak ne güzel oldu :) hayirlisiyla keseyi görmenin kalp atislarinida duymani bekliyorum saglikla canim benim bu arada değerin çok güzel yuppiiiişimdi gelip diyeceksin kiiii :)) duramadın dimi baktırdın yineDDDD
Genetik diye biliyorum ama farklı nedenleri de vr cnm.Kan pıhtılaşmasi neden oluyor bilen warmı arkadaslar
normalde 28günde 1 olurum hep cnm düzenli evet. yanlış zamanda çektirdim onuda biliyorum ama mecburen acıbadamde bi profa gitmiştim ve o çektirip hemen bana getir dedi ve bende istanbulda yaşamadığım için hemen halletmek istedim. iyikide hamile falan değilmişim yani o arada bugün regl oldum işte :d
bende dermoid kist var cnm ve 2 yıl önce kontrollerde çıkmamıştı en son böbrek taşı düşürdüm 20 gün önce falan orda çekilen tomografide ortaya çıktı büyümüş sanırım :s
ayrıca dr bana da yumurtalıkların pko gibi duruyo ama değil sanırım dedi bide o çıkarsa napcam bilmem ama adetim düzenli yani normalde inşallah pko da değilimdir kistlerle başım belada bu aralar göğsümde de birsürü fibrokistik kistlerden çıktı
Slm kizlar yarin hadtaneye gitcem kontrol icin dua edinde bisi cikmasin hersey nirmal olsun offff cok stersliyimm nolur duaniza benide katin
Aminnnnn cumlemizin insallahhhhhhhh canimmmCanm ismin gibi hakkında hayırlısı olsun :)) sağ salim güzel haberlerle git gel inşaallah allah gönlüne göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?