- 17 Nisan 2014
- 654
- 413
- 53
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #80.041
Tatlım bana doktor hiçbişeyin yok der gibi konuştu o zaman içim çok rahatlamıştı ama hâlâ tık yok. 2 yıllık evliyim hiç korunmadık işte. Ama doktora Kasım 2014te gitmiştim. 2 kez klomen+çatlatma iğnesi tedavisi oldum olumlu sonuç alamadık malesef. Işte Şubat'tan beri de gitmiyorum çünkü eşim yanımda değil şehir dışında çalışıyo bu aralar. Hattâ çatlatma iğnesini vurduğum gün gitmişti eşim, ilkinde de yanlış günde vurulmuştu. Ben diyorum acaba bu yüzden mi tutmadıof yaa kederlendim gene
Aaa o göğüste benmde kist vardı biliyo musun? Ama ne kaldı Ne bitti bilmiyorum. Bi daha mı gitsem acaba arada aklıma gelmiyo desem yalan olur vala. Aman Yarabbim yaa ne hale gelmişiz böyle yok yok maşaallahçok geçmiş olsun canm aynı benmde böyle işte durumlar. Bide prolaktinim yüksek benm ooof oofffff napsam nerelerden atsam kendimi çok sıkıldım artk
dermoid kist mi seninki de cnm? ne dedi drlar ameliyatmı önerdiler?aynı kaderi paylaşıyoz canım bende de kist var
o yüzden tutmamıştır o zaman cnm ya ben 5 yıllık evliyim 3 yıl biz istemedik son 2 yıldır korunmuyorum bende işte ama pek öyle dikkat etmedim yumurtlama günlerine açıkçası 2 ay ettiysem 3. ay sıkıldım bıraktım falan belkide benimde o yüzden tutmadı. şimdi bende işte klomene başlayıp aşılama yaptırcam sanırım daha fazla uğraşmak istemiyorum bıktım her ay negatifi görmekten. benim kuzenimde 2 yıllık evli ve onlarda hiç korunmadılar cnm daha yeni 4 aylık hamile seninde olur yakın zamanda inşallah.
benimde göğüsteki kistler için 6 ayda bir kontrole gel dedi daha 6 ay olmadı gidicem onada yine . aynen canım ya herşeyimiz var valla nolcak bu halimiz bilmem Allah şifalarımızı bebişlerimizi versin sonumuzu hayır etsin inşallah
kan tetkiklerimin hepsini yaptırıyorum idrar a da bakıldı enfeksiyon vs varmı dıye sorun yok şükür tek ultrason kaldı gitmedim canım
Parca geldi cnm dusurdum yani hemde degerler 220 sen 79 dusmus sagolsun nasip degilmis napalım birde mıyomdan dıyolar halbuki ıdrarımdan kan kurumu bana temizlemek orayı cocuk sahıbı olamazsın dedı daha doktor dedı
Tsk cnm bnm uzulmuyom cunku olmus cnm elımızden gelen bısey yok yarın tek korktuğum sey kurtaj oldugum nasıl olacagımCanim benim çok geçmiş olsun basin sağolsun.cennette iki meleginmi oldu senin.Rabbim omur vermemiş ben üzüldüm ama senin canin yaniyor elbet.dilerim hayirlisiyla saglikli gebeliğin olur bundan sonra tatlim
Amin tatlm allah razı olsun senin de olur inşaallah en kısa zamanda. Napalım bizimde kaderimiz böyleymiş. Benm ablamda benden 20 gün sonra falan evlendi bikaç ay sonra hamile kaldı düşürdü ardından tekrar hamile kaldı doğurdu kızı 10 aylıkken kazara korunduğu halde tekrar hamile kaldı onu da düşürdü yaa görüyo musun :) nasip kısmet işte :)
Sen.12 mayisa kadar dayanican.Aferin derim sana ben bile catlardim :)kızlarr şimdi randevumu ayarladım 12 mayıs salı günü akşam a randevum var:)) inşallah o zaman a büyümüş olur:) bu hafta zaten bitti haftaya istediğim adam doluymuş işte salıya kaldı diğer hafta:))
İdrarda kan kurumasini nazil anladiki canim tedavisi nasilmisGordum elimdeydi yine parca kan gibi parca halindeki annem doktora gosterecektı gerek yok dedi parcayı dusuruyor dedı yarında kan kuruması war dedı doktor ıdrarımda onu temızlıycek yoksa cocuk sahıbı olamassıb dedi
E="yaramaz_kiz, post: 40741110, member: 675973"]Tsk cnm bnm uzulmuyom cunku olmus cnm elımızden gelen bısey yok yarın tek korktuğum sey kurtaj oldugum nasıl olacagım
İdrarda kan kurumasini nazil anladiki canim tedavisi nasilmis
Basin sagolsun canimmkurtaji anesteziyle yapiyorlarmis inş kolay geçer sonrasında birazcık agrin olur belki ins allah kolaylıkla atlstirsin benim durumum da karisik
Oyle sacma sey mi olur ya. Ne demek bi daha cocuğun olmaz. Her kurtaj olanın cocuğu olmuyo mu. Gercekten bunu dediyse bi doktor değiştir derim.Alttan baktılar cnm benım bilgisayardan baktılar ordan gorduler ama kendınden temızlenırse yapmıycsklar cunku dediler cocuk sahibi olamassın baska dedı
Canim.cok büyük gecmis olsunTsk cnm bnm uzulmuyom cunku olmus cnm elımızden gelen bısey yok yarın tek korktuğum sey kurtaj oldugum nasıl olacagım
Haketti tbi canım ki bnm dha sinrli halimi görmedi bnncıktm gttm dısarı kavga etmemek içn karsmaym uymayaym dedm baktm esime enin karın seni dolduruo dn dedi yne tuttm en sonunda o bebegi karın öldurdü demzm sen ne diosn die yurudm üzerne kayınpedermle esm tuttu brksalardı parcalaycktm bna o gun el kdr yavrmn üzerne yemn ettrdi o minnck gunahsz yavrumuda karstrdı ya hakkım helal deil ve insallah öbür tarfta ilk o yavrm hesap sorsn ona sen bnm anneme nsl iftira atrsn die bnmde iki elm 2yakasnda. Kayınpederm ble sen haklısn dedi bna karısını azarlams o senle kavga etmyckti cktı dısarı sen cocugu karıstrnca grdi kavgaya onun içi yanmadımı sen ndn cocugu karstryn demş. Smdi bna süt yumrta fln gndryo yesn die hamileym ya. Mevldmz vardı gecnde ufk tefk laf attı bnde agzımn ucuyla cvp verdm buyklk bnde kalsn bu tarafn dier tarafıda.varCanm allah ıslah etsin yaa inşaallah düzelir daha fazla alçalmadanhakediyo aslında haklısın yani. En büyük günahlardan birini işlemiş hemde sana karşı allah görüyo aynen de boşver allaha havale et kuzum bebiş var bak sıkma canını sakın onun için
Anestezi nasil makasta gordum kafayı yefım[/QUOTE]Bayıltıracam kendimi dun yapacaktıda yaptırmadım rahat durmadım cnm senin neyin warkı
Anestezi nasil makasta gordum kafayı yefım[/QUOTE]Bayıltıracam kendimi dun yapacaktıda yaptırmadım rahat durmadım cnm senin neyin warkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?