Gebe kalamayanlar buraya.....

o yüzden tutmamıştır o zaman cnm ya ben 5 yıllık evliyim 3 yıl biz istemedik son 2 yıldır korunmuyorum bende işte ama pek öyle dikkat etmedim yumurtlama günlerine açıkçası 2 ay ettiysem 3. ay sıkıldım bıraktım falan belkide benimde o yüzden tutmadı. şimdi bende işte klomene başlayıp aşılama yaptırcam sanırım daha fazla uğraşmak istemiyorum bıktım her ay negatifi görmekten. benim kuzenimde 2 yıllık evli ve onlarda hiç korunmadılar cnm daha yeni 4 aylık hamile seninde olur yakın zamanda inşallah.
benimde göğüsteki kistler için 6 ayda bir kontrole gel dedi daha 6 ay olmadı gidicem onada yine . aynen canım ya herşeyimiz var valla nolcak bu halimiz bilmem Allah şifalarımızı bebişlerimizi versin sonumuzu hayır etsin inşallah

Amin tatlm allah razı olsun senin de olur inşaallah en kısa zamanda. Napalım bizimde kaderimiz böyleymiş. Benm ablamda benden 20 gün sonra falan evlendi bikaç ay sonra hamile kaldı düşürdü ardından tekrar hamile kaldı doğurdu kızı 10 aylıkken kazara korunduğu halde tekrar hamile kaldı onu da düşürdü yaa görüyo musun :) nasip kısmet işte :)

Bak bak onu eksik birakmis tuhhh :) önümüzdeki hafta ultrason zamanin artik zaten hadi bakalim heyecanlı anne :) folik asit kullanmaya basladinmi sen

kan tetkiklerimin hepsini yaptırıyorum idrar a da bakıldı enfeksiyon vs varmı dıye sorun yok şükür tek ultrason kaldı gitmedim canım

Parca geldi cnm dusurdum yani hemde degerler 220 sen 79 dusmus sagolsun nasip degilmis napalım birde mıyomdan dıyolar halbuki ıdrarımdan kan kurumu bana temizlemek orayı cocuk sahıbı olamazsın dedı daha doktor dedı

Canim benim çok geçmiş olsun basin sağolsun.cennette iki meleginmi oldu senin.Rabbim omur vermemiş ben üzüldüm ama senin canin yaniyor elbet.dilerim hayirlisiyla saglikli gebeliğin olur bundan sonra tatlim

Canim benim çok geçmiş olsun basin sağolsun.cennette iki meleginmi oldu senin.Rabbim omur vermemiş ben üzüldüm ama senin canin yaniyor elbet.dilerim hayirlisiyla saglikli gebeliğin olur bundan sonra tatlim
Tsk cnm bnm uzulmuyom cunku olmus cnm elımızden gelen bısey yok yarın tek korktuğum sey kurtaj oldugum nasıl olacagım

herşey nasip kısmet aynen canımm Allah ablanın bebişine uzun ömür sağlık versin inşallah.. :)

Sen.12 mayisa kadar dayanican.Aferin derim sana ben bile catlardim :)

İyi aksamlar arkadaşlar dün buraya yazmıştım sağolsun yardımcı olmustunuz bugün itibariyle 5+2 günlük hamile gorunuyorum pazar günü beta sonucum 2880 çıkmıştı ayni yerde yaptirdigimda salı günü ise 2600 çıkmıştı dokturum ultrasonla bakamadi ama düşük yapıyorsun demişti ve sonuç aglamktn harap olmuş ben ve eşim. Doktorun bu hafta izin almış ve bugün esimle baska bir hastaneye gittik sonuçları soyledigimde kanamam filan da olmadığı için disgebelik olabilir deyip alttan ultrasonla baktı doktor ve rahimde keseyi gördü tekrar beta istedi sonuc 3587 çıktı diğer sonuç yanlış olabilir dedi ama hhafta kesenin içinde bebek oluşacak mi bakacağım dedi içim rahat etmedi yarin baska bir hastaneye daha gideceğim bugünkü değer doğru bile olsa çok az artmamis mi yoksa bos gebelik mi acaba diye de korkuyorum kürtaj yapmaları gerekiyormus öyle bir durumda çok hayaller kurmuştur bebeğim olacak diye esinle birlikte durumum hakkında bir fikri olan var mi arkadaşlar

E="yaramaz_kiz, post: 40741110, member: 675973"]Tsk cnm bnm uzulmuyom cunku olmus cnm elımızden gelen bısey yok yarın tek korktuğum sey kurtaj oldugum nasıl olacagım[/QUOTE]

Basin sagolsun canimm kurtaji anesteziyle yapiyorlarmis inş kolay geçer sonrasında birazcık agrin olur belki ins allah kolaylıkla atlstirsin benim durumum da karisik

E="yaramaz_kiz, post: 40741110, member: 675973"]Tsk cnm bnm uzulmuyom cunku olmus cnm elımızden gelen bısey yok yarın tek korktuğum sey kurtaj oldugum nasıl olacagım

Basin sagolsun canimm kurtaji anesteziyle yapiyorlarmis inş kolay geçer sonrasında birazcık agrin olur belki ins allah kolaylıkla atlstirsin benim durumum da karisik[/QUOTE]

Bayıltıracam kendimi dun yapacaktıda yaptırmadım rahat durmadım cnm senin neyin warkı

Basin sagolsun canimm kurtaji anesteziyle yapiyorlarmis inş kolay geçer sonrasında birazcık agrin olur belki ins allah kolaylıkla atlstirsin benim durumum da karisik

Bayıltıracam kendimi dun yapacaktıda yaptırmadım rahat durmadım cnm senin neyin warkı[/QUOTE]
Anestezi nasil makasta gordum kafayı yefım

Alttan baktılar cnm benım bilgisayardan baktılar ordan gorduler ama kendınden temızlenırse yapmıycsklar cunku dediler cocuk sahibi olamassın baska dedı
Oyle sacma sey mi olur ya. Ne demek bi daha cocuğun olmaz. Her kurtaj olanın cocuğu olmuyo mu. Gercekten bunu dediyse bi doktor değiştir derim.

Haketti tbi canım ki bnm dha sinrli halimi görmedi bnncıktm gttm dısarı kavga etmemek içn karsmaym uymayaym dedm baktm esime enin karın seni dolduruo dn dedi yne tuttm en sonunda o bebegi karın öldurdü demzm sen ne diosn die yurudm üzerne kayınpedermle esm tuttu brksalardı parcalaycktm bna o gun el kdr yavrmn üzerne yemn ettrdi o minnck gunahsz yavrumuda karstrdı ya hakkım helal deil ve insallah öbür tarfta ilk o yavrm hesap sorsn ona sen bnm anneme nsl iftira atrsn die bnmde iki elm 2yakasnda. Kayınpederm ble sen haklısn dedi bna karısını azarlams o senle kavga etmyckti cktı dısarı sen cocugu karıstrnca grdi kavgaya onun içi yanmadımı sen ndn cocugu karstryn demş. Smdi bna süt yumrta fln gndryo yesn die hamileym ya. Mevldmz vardı gecnde ufk tefk laf attı bnde agzımn ucuyla cvp verdm buyklk bnde kalsn bu tarafn dier tarafıda.var

Bayıltıracam kendimi dun yapacaktıda yaptırmadım rahat durmadım cnm senin neyin warkı
Anestezi nasil makasta gordum kafayı yefım[/QUOTE]
Canım benim de düşmüştü beta degerim doktor düşük yapıyorsun bebekte anomali olabilir demişti ama ne kanamam var ne agrim diye sordum değer sıfıra düşünce olur onlar dedi bugün baska bi hastanede kese görüldü degerim yine yükselmiş biraz anlamadım hiçbirşey doktor bebek oluşur mu bilmem dedi ben de bos gebelikten korkuyorum onda da kürtaj yaşıyorlarmış o yüzden araştırdım biraz bayıltarak yapınca uyanınca biraz agrin ve kanaman oluyormuş sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…