Gebe kalamayanlar buraya.....

Anestezi nasil makasta gordum kafayı yefım
Canım benim de düşmüştü beta degerim doktor düşük yapıyorsun bebekte anomali olabilir demişti ama ne kanamam var ne agrim diye sordum değer sıfıra düşünce olur onlar dedi bugün baska bi hastanede kese görüldü degerim yine yükselmiş biraz anlamadım hiçbirşey doktor bebek oluşur mu bilmem dedi ben de bos gebelikten korkuyorum onda da kürtaj yaşıyorlarmış o yüzden araştırdım biraz bayıltarak yapınca uyanınca biraz agrin ve kanaman oluyormuş sadece[/QUOTE]
Normaldır cnm cunku ondan doktor dedı sen bunlara dayanamasın dedi korkuyom ama ameliyatta yapcak bayiltacaklar cunku bebek olsun onun icin acıya katlanırım

Oyle sacma sey mi olur ya. Ne demek bi daha cocuğun olmaz. Her kurtaj olanın cocuğu olmuyo mu. Gercekten bunu dediyse bi doktor değiştir derim.

Bılmıyom ama bızımkıler ınanmıyor hele esım kimseye guvenmem diyor doktor ne dıyosa onu yap diyor kurtajı dedim bırısı daha yaptırmıs cocugu olmuyomus

Inşaallah canm. Düzenli midir reglin? Gecikmen ondan olabilir fakat yanlış zamanda çektirmiş olmuyo musun? Hani regl bittikten sonraki gün çekilmesi gerek diye biliyorum ben. Bu kisti var canm sende? Ben pkoluyum da
Reglinin 9.günü en geç 10.günü çekiliyordu canim unutma sakin çünkü 10.günden sonra yumurtlama dönemine giren kadınlar var riskli bebek varsa diye.en son 10.gun

Bılmıyom ama bızımkıler ınanmıyor hele esım kimseye guvenmem diyor doktor ne dıyosa onu yap diyor kurtajı dedim bırısı daha yaptırmıs cocugu olmuyomus
Kürtajı hemen yapmıyolar bi kac gün bekliyolar ama kürtajdan sonra cocuk olmaz diye nasıl der bi doktor. Cok aptalca. Geç olur sadece. 6 ay ara ver diyolar o kdr. Bi komşumun ikiz bebeginin kalbi durdu karnında. Kürtajla aldılar. Simdi hamile. İki haftaya doğum yapacak. O doktorun kafası güzel galiba. Olmaz diye bi mantk nasıl olabilir ki bi kürtajla

Bcm benimki kurtaj sayılmaz ki benımkının kurumus kanı alacaklar araştırdımbana kurtaj olanların eski adeti olmuycakmıs duzensız adet olacakmıs ztn düzensiz adet olursa cocugu olmaz ama bnımkı 5 dakkalık is kırmızı kanı temızlıycekler eğer kendılıgınden giderse o kan gerek olmuycak amelıyatada

Tsk cnm bnm uzulmuyom cunku olmus cnm elımızden gelen bısey yok yarın tek korktuğum sey kurtaj oldugum nasıl olacagım
Olursun tatlim sikma tatil canini bak temizlicekler boylece bebegin yatagida mis gibi olucak Allah'in izniyle canim.maşallah teşekkülüne.helal olsun kiz benden daha metanetlisin

Olursun tatlim sikma tatil canini bak temizlicekler boylece bebegin yatagida mis gibi olucak Allah'in izniyle canim.maşallah teşekkülüne.helal olsun kiz benden daha metanetlisin

Yok kız olurmu ben ole alıştım eksik etmem cnm benım ole deme herkes oledır ben bazen onu bile unuturum yanı benım isim 5 dakikalık ztn ama cocugum olmasın onlar yuzunden ısım war ama allah buyuk belkıde daha iyisi olacak belki ucuncu canı yanmıycaktir daha iyi sekılde dünyaya gkcektır

Bana gore düşük değil değerin.kese göründüyse diş gebelik değil canim şükürler olsun.simdi sanirim bu bir haftayi kese içi doluysa kalp atisi duymak içindir.simdi duamiz kesenin dolu ve saglikli olması içindir.Allah nasip etsin inşaallah canim hayirlisiyla

Bence de degıl normal bndende fazla bıle cıkmıstı benım kanama oldugu ıcın benim dustu normalde 335.5 den 1074de cıkmısti bana dis gebe dediler ama sonra yine kan testi yaptılar bıseyim yokmuş yanlıs teshıs etmistıler

Dis gebe ıyı bısey mı ben onun neoldugunu duyunca korkttum allah kımsemin başına vermesin dusmanımında

Cocuk olmayacak diye bi sey yok. Onu rabbim bilir sadece. Bakma sen ona

Olmuyo ki canimyaaa bi sebep lazim bi de benim kv tartismaz peki der oyle yani...o yuzden tadi olmaz
Ahh sen gel benmkyle tarts inadına knsp insanı delrtmwkte üzerine yoktr ama kndne bse dense gelr gecr arkndan da demedgni brkmz yk söle dedi böle dedi die snrada kndi kndne küser noldgnu anlamzsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…