- 29 Temmuz 2013
- 3.993
- 4.225
- 208
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #80.081
Selam ballar hayirli geceler napiyosunuz bakiimm:)))
Hb canimAs hg cnm bnım
Ayy kuzum yazik yaa!...dinlen biraz bende napam yemek yedik oturuyoruz...Ayyy ben geldim anneme çook yorgunum anlatamam yaa bacaklarım error veriyo artksen napan
Ayy kuzum yazik yaa!...dinlen biraz bende napam yemek yedik oturuyoruz...
Bılıom da cnm baklım sabah olsun bklmCocuk olmayacak diye bi sey yok. Onu rabbim bilir sadece. Bakma sen ona
Çok sağol canimmm inşallah kesenin içinde yavrumu da görürüm. Doktor çok çelişkili konuştu kese göründüğünde gore dis gebelik yok değil mi dedim %90 yok ama ikisi bir arada da olabilir dedi sonra da gayet seyrinde bir gebelik dedi benim bulantim filan yok sadece çok hafif göğüslerinde hassasiyet var dedim o zaman kötüye gidebilir gebelik dedi kan sonucunu sormak için aradığım dada ssonuçlar beklediğimiz gibi bi sorun yok haftaya gelsinler artik demiş bir yandan da bos gebelik olabilir gibi düşünmüştü ben neye inanacgmi hangi doktora gidecgmi sasirdimBana gore düşük değil değerin.kese göründüyse diş gebelik değil canim şükürler olsun.simdi sanirim bu bir haftayi kese içi doluysa kalp atisi duymak içindir.simdi duamiz kesenin dolu ve saglikli olması içindir.Allah nasip etsin inşaallah canim hayirlisiyla
Gelir insallah o gunlerde...senin alerjin mi var polene karsi?Benmde kociş gelse de bizde otursak şöyle tv başındadikeyim şöyle bi ayaklarımı da kan dolaşımı olsun. Bugün çook fena oldum yaa ah şu polenler anamdan emdiğim sütü burnumdan getiriyo
Evet cnm benim de is arkadasim kurtajdan bir iki ay sonra hamile kaldı hamileliği sağlıklı ilerliyor su anda korkutmaylm kendimiziyaramaz_kiz .!.:Bılıom da cnm baklım sabah olsun bklm
Ttlm soganı unutma tamam mı. Herkese iyi gecelerrrAyy kuzum yazik yaa!...dinlen biraz bende napam yemek yedik oturuyoruz...
Ayy kiz biliyomusun gecen aksam da bana esim aynisini dedi...icimde kuvvetli bi his var...bu ay olucak galiba dedi...hic demezdi...bende insallah...dedim...insallah hayirlisiyla bu ay aliriz guzel haber...Hayırlı akşamlar kızlar ne var ne yok giremedim bugün KV'deydim.. Bugün yine beni hamile sananlar oldu hayır dedikce anlamıyolar yaEşime söyledim bilmiyorum ama bu ay içimde tuhaf birşey var olacak gibi diyor..
ayy inşallah dedim..
Unutmam canim yapicam birazdan...uyuyomusun?canin sklmazdi takilsaydin burda...Ttlm soganı unutma tamam mı. Herkese iyi gecelerrr
Yrn okul var seker. Arti yazılı da var. Yorucu bi gün olacak benim için. Yrn takılırm.Unutmam canim yapicam birazdan...uyuyomusun?canin sklmazdi takilsaydin burda...
Tamam canooo hayrli geceler...tatli ruyalar....Yrn okul var seker. Arti yazılı da var. Yorucu bi gün olacak benim için. Yrn takılırm.
Gelir insallah o gunlerde...senin alerjin mi var polene karsi?
Kizlarr çok isim vardı bakamadım ne var ne yok?
Oyle deme caniim...Allah beterinden korusun ilac falan varsa al...cok disari da cikma bugunlerde...Inşaallah tatlım. Sorma çok fena hemde yaa anlatamam allah başka dert vermesin ama inanki bıktım artk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?