- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #80.101
Oyle deme caniim...Allah beterinden korusun ilac falan varsa al...cok disari da cikma bugunlerde...
Benim beyde bu güne kadar hiç demezdi böyle bir şey.. ayy hadi inşallah eşlerimizin içlerine doğmuştur canım da bu ay olur hayırlısıylaAyy kiz biliyomusun gecen aksam da bana esim aynisini dedi...icimde kuvvetli bi his var...bu ay olucak galiba dedi...hic demezdi...bende insallah...dedim...insallah hayirlisiyla bu ay aliriz guzel haber...
Yedik ictik elhamdülillah dirilişi seyrettik :) bilmem çalışmalar ne olur Acep :) sen napiyosun balli seker :)Selam ballar hayirli geceler napiyosunuz bakiimm:)))
:)))))Nerdesin kız senne işiymiş bu böyle
Benimki de izledi dirilisi ayyy eyyyle bunaldim ki...artik beni de mahkum ediyoYedik ictik elhamdülillah dirilişi seyrettik :) bilmem çalışmalar ne olur Acep :) sen napiyosun balli seker :)
Insallah tatlimBenim beyde bu güne kadar hiç demezdi böyle bir şey.. ayy hadi inşallah eşlerimizin içlerine doğmuştur canım da bu ay olur hayırlısıyla
Offf onu hic sorma...zamaninda sag kulagima ikinci delik yaptirdim...imitasyon kupe kullanmistim cok guzelleri vardi...yara yapti simdi hiiic kupe takamiyorum oraya yaaa cok istiyorum keske gumus taksaydim da olmasaydi...simdi oraya kupe takmaya calissam icine bisey olusuyo boyle findik gibi...ama yine deldircem solu mu olsa acaba???Ya evet de ne çektiğimi ben biliyorum amaöldürmez süründürür derler ya o cins bişey ama çok şükür daha kötüsü de olabilirdi allahtan gelen bişey sonuçta ne diyelim. Aşı yaptırcam çıkınca o da nası oluyo bilmiyorum yaptırmadım daha önce ilaç kullandım hep ama fayda etmiyo hiç. Ömür boyu çekcen bunun bi çaresi yok dedi doktor Bide onun dışında toza tüye karşı alerjim var. Bide metal olan herşeye Demir para varya avcumda tutamam mesela hemen kaşıntı yapar. Saat küpe yüzük bileklik hiçbişey takamam bikaç saat içinde kabarıyo nereye takarsam. Sadece gümüş ve altın. Doktor dediki sen çok pahalı bi kızsın
Ablamin uykusu gelir simdi sonra yatak odasina hoooop telefon cekmez bu durum enisteye yarar offf offfYedik ictik elhamdülillah dirilişi seyrettik :) bilmem çalışmalar ne olur Acep :) sen napiyosun balli seker :)
Canim bende iciyorum ama 15gunden fazla demiyolar...bi bak istersen??kızlar nabıosunuz dün soğan kurune basladım bakalım gunde 1kere yatmadan içiyorum yararı olur dımı ya.?21gun ıcıcem 1 hafta ara werıcem.bi tandık bu sekıl yaparak ıkı ay duzenlı adet gormus 3.ay bı bakmıs adet yok.oda ne :)meger hamıle kalmıs....
Canim bende iciyorum ama 15gunden fazla demiyolar...bi bak istersen??
Be
BenIm kanamam kırmızı leke ydi ama karın agrısı cekmıorum
Ben aksam yada sabah iciyorum gunde 1 kez yapabiliyorum ya midem kotu oluyo...bugun 9.gunumdeyim bitiyo insallah ama ben pko dan dolayi iciyorum adet icin bisey diyemicem???yok tatlım ya soğan bısı yapmaz zaten belirtı werır bızde keserız nabalım.sen nası ıcıyosun gunde kac defa?içiosun
Ben aksam yada sabah iciyorum gunde 1 kez yapabiliyorum ya midem kotu oluyo...bugun 9.gunumdeyim bitiyo insallah ama ben pko dan dolayi iciyorum adet icin bisey diyemicem???
Hayirli geceler kızlar bi kaç gündür misafirler im vardi ondan giremedim cok msj birikmiş okuyamadim inşallah hepiniz iyisindir adetimde geldi artik birde ovulasyon testi alcam bide onu deniycem siz neler ypionuz
Yok ben alisigim canim...kotu gelmiyo...9gundur akintim artti...aynen bende gece yatarken ıcıom ama ardından hemenn bısı yıyom yada ıcıom tadı bras kotu..bende pkodan dolayı ıcıom kuzum.adetımde duzensız.sende neler oldu 9 gundur?
Yok ben alisigim canim...kotu gelmiyo...9gundur akintim artti...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?