- 20 Nisan 2015
- 525
- 335
- 18
- 41
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #80.121
Iyi geceler bende uyuyamadim benim esimde sigara birakiyor
Offf onu hic sorma...zamaninda sag kulagima ikinci delik yaptirdim...imitasyon kupe kullanmistim cok guzelleri vardi...yara yapti simdi hiiic kupe takamiyorum oraya yaaa cok istiyorum keske gumus taksaydim da olmasaydi...simdi oraya kupe takmaya calissam icine bisey olusuyo boyle findik gibi...ama yine deldircem solu mu olsa acaba???
Günaydın kızlar soğan kürünü uygulamaya başladım adet olmadan 3 gün önce internetten araştırdım adetken içmenin bi sakıncası yokmuş ve çok faydasını gördüm diyebilirim şimdiden benim adetim düzenliydi fakat kanamam çok az geliyodu adetimi söktürdü tavsiye edebilirim adet olamayanlar için şimdi sıra bebiş de bakalım nolcak :)
Günaydın ,Günaydın kızlar soğan kürünü uygulamaya başladım adet olmadan 3 gün önce internetten araştırdım adetken içmenin bi sakıncası yokmuş ve çok faydasını gördüm diyebilirim şimdiden benim adetim düzenliydi fakat kanamam çok az geliyodu adetimi söktürdü tavsiye edebilirim adet olamayanlar için şimdi sıra bebiş de bakalım nolcak :)
Günaydın ,
Soğa kürünü adet söktürücü olarak mı tavsiye ediyorsunuz yoksa hamile kalmak için faydası mı varmış?Şükür ben hamileyim ama bir arkadaşım 5 yıldır bebek hasreti çekiyor onun için araştırıyorum
Anladm canım çok teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese bebek nasip etsinSökülmeye yardımcı oluyo ve kist varsa onları eritmeye. Sonra da nasipte varsa gebelik oluyo içini temizliyo ya ondan
yok kız bu aralar sık gidip geliyoruz havalar ısındı günler uzadı ya artık sürekli gideriz bahçeli onların evi RABBİM kimseyle kötü olmadan versin dün akşamda eltilerimle beraberdik kocalar akşam çalışıyo bu hafta hepsinin çocuğu var bi bnm yok işte bi an önce olsa keşkeKaynananla kavga et işe yarıo kesnlkle cnm :)
Anladm canım çok teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese bebek nasip etsin
günaydın hamişşşş :))))Gunydın canlar..
Gunaydın cnm bnmgünaydın hamişşşş :))))
günaydın canım ilk günü sana geçmiş olsun yazmıştım görmedin heralde cvp yazmadın bnd üstelemedim yine haline şükret gebe kalabildiğini öğrendin zor günler ama geçer İNŞALLAHGunaydın cnm bnm
Slm bugun doktora gıttık kan testi werdı duserse sonuclarim gerek yok daha kurtaja
Ama 6 ay verdi bna ılıskı ıcın
günaydın canım ilk günü sana geçmiş olsun yazmıştım görmedin heralde cvp yazmadın bnd üstelemedim yine haline şükret gebe kalabildiğini öğrendin zor günler ama geçer İNŞALLAH
Bılmıyom bende sasırdım cunku ilk defa bole rastladım dıgerınde de dusuk yaptim ama 6 werMedi ler doktor bana ıstedıgın zaman yaparsın demıstı sorun yok demistıAllah allah 6 ay çok değil mi yawBenm ablam düşük yaptı 2 ay sonra tekrar hamile kaldı doğurdu çok şükür. Tamam vücudunun toparlanması gerek fakat uzun geldi bana ne bileyim belki de öylesi doğrudur bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?