Gebe kalamayanlar buraya.....

Sigarayi birakiyor cok gergin sinirli
buarada sanki kasiklarim agriyor yumurtlama testine cuma baslayacagim umarim gec olmaz.

O bende de oluyo canm. Işte şişiyo sonra da yara oluyo dışı demek ki senin de alerjin var solu deldir kız benmde solda 4 tane var

Günaydın kızlar soğan kürünü uygulamaya başladım adet olmadan 3 gün önce internetten araştırdım adetken içmenin bi sakıncası yokmuş ve çok faydasını gördüm diyebilirim şimdiden benim adetim düzenliydi fakat kanamam çok az geliyodu adetimi söktürdü tavsiye edebilirim adet olamayanlar için şimdi sıra bebiş de bakalım nolcak :)

Ay bende başlamak istiyorum artk bi an öncee

Günaydın ,
Soğa kürünü adet söktürücü olarak mı tavsiye ediyorsunuz yoksa hamile kalmak için faydası mı varmış?Şükür ben hamileyim ama bir arkadaşım 5 yıldır bebek hasreti çekiyor onun için araştırıyorum

Sökülmeye yardımcı oluyo ve kist varsa onları eritmeye. Sonra da nasipte varsa gebelik oluyo içini temizliyo ya ondan

Kaynananla kavga et işe yarıo kesnlkle cnm :)
yok kız bu aralar sık gidip geliyoruz havalar ısındı günler uzadı ya artık sürekli gideriz bahçeli onların evi RABBİM kimseyle kötü olmadan versin dün akşamda eltilerimle beraberdik kocalar akşam çalışıyo bu hafta hepsinin çocuğu var bi bnm yok işte bi an önce olsa keşke

Slm bugun doktora gıttık kan testi werdı duserse sonuclarim gerek yok daha kurtaja

Ama 6 ay verdi bna ılıskı ıcın

Allah allah 6 ay çok değil mi yaw Benm ablam düşük yaptı 2 ay sonra tekrar hamile kaldı doğurdu çok şükür. Tamam vücudunun toparlanması gerek fakat uzun geldi bana ne bileyim belki de öylesi doğrudur bilemedim

günaydın canım ilk günü sana geçmiş olsun yazmıştım görmedin heralde cvp yazmadın bnd üstelemedim yine haline şükret gebe kalabildiğini öğrendin zor günler ama geçer İNŞALLAH

Cnm bnm tlfn um donuyodu gormedim sanirim girsem yazmammı cnm kusura bakma eet onada sukredıom ztn cnm

Bılmıyom bende sasırdım cunku ilk defa bole rastladım dıgerınde de dusuk yaptim ama 6 werMedi ler doktor bana ıstedıgın zaman yaparsın demıstı sorun yok demistı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…