- 25 Nisan 2015
- 388
- 217
- 18
- 38
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #80.141
Gunaydin cnmkızlar günaydın
Cnm bnm tlfn um donuyodu gormedim sanirim gorsem yazmammı cnm kusura bakma eet onada sukredıom ztn cnm
Bılmıyom bende sasırdım cunku ilk defa bole rastladım dıgerınde de dusuk yaptim ama 6 werMedi ler doktor bana ıstedıgın zaman yaparsın demıstı sorun yok demistı
yok zaten görmemiştir dedim cnm alışıyo insan bi süre sonra ama üzülmeyide bırakamıyor bnm arkadaşta 2 kızı var baya ara vermişti bırakınca hemen oldu dış gebelik dediler sonra korun fln demediler sonra 2 ay sonra tekrar kaldı 2 aylıkken düşürdü ama hem arası çok hemde yaşı 30 oldu ondandır diyrz sana nye 6 ay dediyseCnm bnm tlfn um donuyodu gormedim sanirim girsem yazmammı cnm kusura bakma eet onada sukredıom ztn cnm
Gunaydın cnm bnm hgGunaydin arkadaslar herkese
Bılmıyom ki cnm ya ben kabul etmıyom ben dınlenıyım diye ama 6 ay bana cok 1 ayda olsa kendıme gelırım ben ki 6 ay nasıl verdiler bılmıyom ben uzuldum ama gectı uzuldum faydasını olacak cnmyok zaten görmemiştir dedim cnm alışıyo insan bi süre sonra ama üzülmeyide bırakamıyor bnm arkadaşta 2 kızı var baya ara vermişti bırakınca hemen oldu dış gebelik dediler sonra korun fln demediler sonra 2 ay sonra tekrar kaldı 2 aylıkken düşürdü ama hem arası çok hemde yaşı 30 oldu ondandır diyrz sana nye 6 ay dediyse
Bencede sasırmıs ben kızdımyok zaten görmemiştir dedim cnm alışıyo insan bi süre sonra ama üzülmeyide bırakamıyor bnm arkadaşta 2 kızı var baya ara vermişti bırakınca hemen oldu dış gebelik dediler sonra korun fln demediler sonra 2 ay sonra tekrar kaldı 2 aylıkken düşürdü ama hem arası çok hemde yaşı 30 oldu ondandır diyrz sana nye 6 ay dediyse
Esimin dayisinin dugunu var ceyiz sermeye geldiler onlara yardım ettim yemek yaptim geldiler gittiler falan pazartesiye kadar isim bitmezNerdesin kız senne işiymiş bu böyle
H.b tatlim nasil oldun?Gunaydın cnm bnm hg
Esimin dayisinin dugunu var ceyiz sermeye geldiler onlara yardım ettim yemek yaptim geldiler gittiler falan pazartesiye kadar isim bitmez
Oldu... kimyasal sonrasi korunmaya gerek yokki hatta çoğu doktor bilerek ara verdirmiyorSlm bugun doktora gıttık kan testi werdı duserse sonuclarim gerek yok daha kurtaja
Ama 6 ay verdi bna ılıskı ıcın
Ağır birşey yapmadim da yarin benimki evde cumartesi kina pazar düğün var yorulacagim sanirim :-/Heh görmüşsün bak :)) aman yorma kendini yaa dikkat et vala kuzum bebiş var bak aman diyim
Aynen tatlım zaten azmis testinSanki sol kasigim agriyor ben bugunu degerlendireyim yarinda teste basliyim sabahtan
Bu gun ogleden sonra kan tahlili yaptıracam kurtaj olmuycamH.b tatlim nasil oldun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?