Gebe kalamayanlar buraya.....

Bılmıyom ki cnm ya ben kabul etmıyom ben dınlenıyım diye ama 6 ay bana cok 1 ayda olsa kendıme gelırım ben ki 6 ay nasıl verdiler bılmıyom ben uzuldum ama gectı uzuldum faydasını olacak cnm
bari 3 ay fln bekle ama bu 3 ay içerisinde de bi kere bi git hormonlarına fln baktır iltahap fln var mı baktır ona göre ayarlarsın süreyi tam nedeni biliniyomu ilaç fln verdimi

bari 3 ay fln bekle ama bu 3 ay içerisinde de bi kere bi git hormonlarına fln baktır iltahap fln var mı baktır ona göre ayarlarsın süreyi tam nedeni biliniyomu ilaç fln verdimi
Oldu... kimyasal sonrasi korunmaya gerek yokki hatta çoğu doktor bilerek ara verdirmiyor
cnm bnm korunmayı biraz dınlemek ıcın werdı bana dınlenmesı lazım dedıde 6 ay cok yani onu demek ıstedim

fıtıl gıbı
İltıhapıı baktırmıstım ilac vermıstı

yoktur yoktur hadi bakalım oğluşu gör gel
Dun gece rüyamda bi bebek emzirdigimi gordum o kadar guzeldiki tombis tombis bi erkek bebekti beyaz tulum giyinmisti, ben emzirmeyi biraktigim an agliyordu cok güzel bir ruyaydi cnm. Rabbim sanda insallah bu mubarek perşembe gununde saglikli hayirli bir evlat nasip eder insallah canim yeminle hep dualarimdasiniz.. Bakqlim eger bugun bi bakarmissin doktor kiz dermis

Bende gordum bebek ruyamda kundak bebek kucagıMDA sewıyorum onu buyuyor anne diyor bana)

O bende de oluyo canm. Işte şişiyo sonra da yara oluyo dışı demek ki senin de alerjin var solu deldir kız benmde solda 4 tane var
Ama bi turlu gecmiyo ya saga takmak istiyorum olmuyoevet en iyisi solu deldirmek...ama 2 tane olur 4 yaparsam esim kulaklarimi isirir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…