- 28 Kasım 2014
- 4.118
- 3.152
- 168
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #80.161
bari 3 ay fln bekle ama bu 3 ay içerisinde de bi kere bi git hormonlarına fln baktır iltahap fln var mı baktır ona göre ayarlarsın süreyi tam nedeni biliniyomu ilaç fln verdimiBılmıyom ki cnm ya ben kabul etmıyom ben dınlenıyım diye ama 6 ay bana cok 1 ayda olsa kendıme gelırım ben ki 6 ay nasıl verdiler bılmıyom ben uzuldum ama gectı uzuldum faydasını olacak cnm
Sendense cnm benım sewındım adin bebıs nasıl bari cnm bnmKIZLAAAAAR TABURCU OLUYORUZ YAA ALLAHIMA ŞÜKÜRLER OLSUN HEPİNİZDEN ALLAH RAZI UN SAĞOLUN GÜZEL DİLEKLERİNİZ DUALARINIZ İÇİN YUPPİİİİ ÇOOK MUTLUYMM
hadi gözün aydın canooKIZLAAAAAR TABURCU OLUYORUZ YAA ALLAHIMA ŞÜKÜRLER OLSUN HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN SAĞOLUN GÜZEL DİLEKLERİNİZ DUALARINIZ İÇİN YUPPİİİİ ÇOOK MUTLUYMM
yoktur yoktur hadi bakalım oğluşu gör gelKizlar bugun bebegimi kontrole gidecem doktorum aradi gelmis saat 2 de gidecem insallah bi sirun yoktur. ..
bari 3 ay fln bekle ama bu 3 ay içerisinde de bi kere bi git hormonlarına fln baktır iltahap fln var mı baktır ona göre ayarlarsın süreyi tam nedeni biliniyomu ilaç fln verdimi
cnm bnm korunmayı biraz dınlemek ıcın werdı bana dınlenmesı lazım dedıde 6 ay cok yani onu demek ıstedimOldu... kimyasal sonrasi korunmaya gerek yokki hatta çoğu doktor bilerek ara verdirmiyor
bari 3 ay fln bekle ama bu 3 ay içerisinde de bi kere bi git hormonlarına fln baktır iltahap fln var mı baktır ona göre ayarlarsın süreyi tam nedeni biliniyomu ilaç fln verdimi
bari 3 ay fln bekle ama bu 3 ay içerisinde de bi kere bi git hormonlarına fln baktır iltahap fln var mı baktır ona göre ayarlarsın süreyi tam nedeni biliniyomu ilaç fln verdimi[/QUOTE gıtmıstım bn iştah ıcın ılac wermıstıler bana ıdrarıma sokmustu beyaz bıseyler akardi
Hayirlisi be canim nasip kismet bu isler. Rabbim en yakin zamanda hayirlu saglikli bir evlatla yerini dudoldursun insallah..Bu gun ogleden sonra kan tahlili yaptıracam kurtaj olmuycam
Cok tabi kicnm bnm korunmayı biraz dınlemek ıcın werdı bana dınlenmesı lazım dedıde 6 ay cok yani onu demek ıstedim
Ooo allahım sana bagıslasın cnm bnım ıns allahın ıznıyle yoktur sorunu cnm bnmyoktur yoktur hadi bakalım oğluşu gör gel
Ins cnm benım hrpımızınde ıns sen bebısıne bak gel:)Hayirlisi be canim nasip kismet bu isler. Rabbim en yakin zamanda hayirlu saglikli bir evlatla yerini dudoldursun insallah..
Dun gece rüyamda bi bebek emzirdigimi gordum o kadar guzeldiki tombis tombis bi erkek bebekti beyaz tulum giyinmisti, ben emzirmeyi biraktigim an agliyordu cok güzel bir ruyaydi cnm. Rabbim sanda insallah bu mubarek perşembe gununde saglikli hayirli bir evlat nasip eder insallah canim yeminle hep dualarimdasiniz.. Bakqlim eger bugun bi bakarmissin doktor kiz dermisyoktur yoktur hadi bakalım oğluşu gör gel
Dımı ama yine bakacağız doktora soracagım ogleden sonraCok tabi ki
Insallah tatlm saat 2 de gell dedi doktorum 2 de gidecm.Ins cnm benım hrpımızınde ıns sen bebısıne bak gel:)
Bende gordum bebek ruyamda kundak bebek kucagıMDA sewıyorum onu buyuyor anne diyor banaDun gece rüyamda bi bebek emzirdigimi gordum o kadar guzeldiki tombis tombis bi erkek bebekti beyaz tulum giyinmisti, ben emzirmeyi biraktigim an agliyordu cok güzel bir ruyaydi cnm. Rabbim sanda insallah bu mubarek perşembe gununde saglikli hayirli bir evlat nasip eder insallah canim yeminle hep dualarimdasiniz.. Bakqlim eger bugun bi bakarmissin doktor kiz dermis
Hadi bklm hayirlisi bende 1de gidecemInsallah tatlm saat 2 de gell dedi doktorum 2 de gidecm.
Iyi bakalmi insallah guzel haberlerle gelelim tatlimHadi bklm hayirlisi bende 1de gidecem
Ama bi turlu gecmiyo ya saga takmak istiyorum olmuyoO bende de oluyo canm. Işte şişiyo sonra da yara oluyo dışı demek ki senin de alerjin varsolu deldir kız benmde solda 4 tane var
Ahhh canooo sen minigimi gorucen?selam soyle teyzesinden...sev benm yerime de.. hadi hayirli haberlerle insallah...Iyi bakalmi insallah guzel haberlerle gelelim tatlim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?