Gebe kalamayanlar buraya.....

Merhaba :)
Yaklaşık 10 aydır deniyoruz , iki düşüğüm oldu 4-5 haftalarda.
1,5 aydır bu konuda uzman bir profesöre gidiyorum, uzmanlığı da infertilite tüp bebek ve sebepsiz kısırlıklar-düşükler..Çapa da profesör ,özel muayananesi de var ona gidiyorum.
Özel sağlık sigortaları ile de anlaşmaları da dilerseniz Çapa infertilite ve tüp bebek merkezinde de hasta bakıyor bildiğim.
İsmi Prof.Hasan Faruk Buyru, doktorlar bahane tabii ki ama inşallah benim ve benim gibilerin bebek sahibi olmasına vesile olur ,çok tanıdığım var özellikle 30-35 yaş üstü yıllardır hamile kalamayıp ona gittikten sonra1-2 ay içinde mutlu haberleri alan ..
Sizle de paylaşmak istedim ..
Hepinizin iyi haberlerini bekliyorum .Mayıs - Haziran ayları sevinçli haberler almak dileğiyle :..

öyle süprizler herkesin başına geliyor sağlıklı olsunda cano...ay çok güzelmiş rüyan RABBİM duysun duamızı İNŞALLAH

Ama bi turlu gecmiyo ya saga takmak istiyorum olmuyoevet en iyisi solu deldirmek...ama 2 tane olur 4 yaparsam esim kulaklarimi isirir
bnm de iki taraftada iki tane var teee lisede deldirmiştim sahte takamıyorum alerji var önceleri sadece gümüş takabiliyodum altın bile takamıyodum ama böyle olmaz alışması lazım altınada dedm daha bu yaz zar zor alıştı şimdi altın ve gümüş takılıda zaten kimse görmüyor eşimden başka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…