- 10 Aralık 2014
- 8.631
- 6.441
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #80.181
Evet canim insallah gorucem. Soylememmi teyzesi, senin yerinede severim tatlim benimAhhh canooo sen minigimi gorucen?selam soyle teyzesinden...sev benm yerime de.. hadi hayirli haberlerle insallah...
Cok tesekkur ediyorum tatlimIyi haberlerle gelin doktordan insallah kizlar
sen soğan kürüde yap o da temizliyo bi iki ay bitkisel takviye al beslenmene dikkat et bide iltahap kapmamaya çalış malum yaz temizliği geliyor çok suyla uğraşma ne kadar erken toparlanırsan okadar iyifıtıl gıbı
İltıhapıı baktırmıstım ilac vermıstı
öyle süprizler herkesin başına geliyor sağlıklı olsunda cano...ay çok güzelmiş rüyan RABBİM duysun duamızı İNŞALLAHDun gece rüyamda bi bebek emzirdigimi gordum o kadar guzeldiki tombis tombis bi erkek bebekti beyaz tulum giyinmisti, ben emzirmeyi biraktigim an agliyordu cok güzel bir ruyaydi cnm. Rabbim sanda insallah bu mubarek perşembe gununde saglikli hayirli bir evlat nasip eder insallah canim yeminle hep dualarimdasiniz.. Bakqlim eger bugun bi bakarmissin doktor kiz dermis
İNŞALLAH tez zamanda verir cano.....Ooo allahım sana bagıslasın cnm bnım ıns allahın ıznıyle yoktur sorunu cnm bnm
Aminn insallah canim.. evet bebek o kadar guzeldiki sarisindi tipki babasi gibiöyle süprizler herkesin başına geliyor sağlıklı olsunda cano...ay çok güzelmiş rüyan RABBİM duysun duamızı İNŞALLAH
Sendense cnm benım sewındım adin bebıs nasıl bari cnm bnm
ayyyyy yavrum yaa minnoşşşşAminn insallah canim.. evet bebek o kadar guzeldiki sarisindi tipki babasi gibi
Ne ıcın yatmıstın ki hastanedrSağol tatlım da bebiş derken?
Rabbim en guzelini sana nasip etsin bitanem inşallahayyyyy yavrum yaa minnoşşşş
bnm de iki taraftada iki tane var teee lisede deldirmiştim sahte takamıyorum alerji var önceleri sadece gümüş takabiliyodum altın bile takamıyodum ama böyle olmaz alışması lazım altınada dedm daha bu yaz zar zor alıştı şimdi altın ve gümüş takılıda zaten kimse görmüyor eşimden başkaAma bi turlu gecmiyo ya saga takmak istiyorum olmuyoevet en iyisi solu deldirmek...ama 2 tane olur 4 yaparsam esim kulaklarimi isirir
Ins cnm benımİNŞALLAH tez zamanda verir cano.....
ayy saol cano yaa hepimize İNŞALLAH eşimde hep huyu suyu sana benzesin derdi bnd boyu posuda sana benzesin derim ahh keşke olsaRabbim en guzelini sana nasip etsin bitanem inşallah
hadi gözün aydın canoo
Doktor werecekkı benım esım kabul etmez doktor ne dıyosa odur dıyorsen soğan kürüde yap o da temizliyo bi iki ay bitkisel takviye al beslenmene dikkat et bide iltahap kapmamaya çalış malum yaz temizliği geliyor çok suyla uğraşma ne kadar erken toparlanırsan okadar iyi
Olacak insallah tatlim inan bana ummadigin anda olacak...ayy saol cano yaa hepimize İNŞALLAH eşimde hep huyu suyu sana benzesin derdi bnd boyu posuda sana benzesin derim ahh keşke olsa
soğan suyu içmenin doktorla bişeyi yok ki sen kendin içeceksin rahmi temizlesin diye faydası var doktorda ne verirse versin onuda dinlersinizDoktor werecekkı benım esım kabul etmez doktor ne dıyosa odur dıyor
bu aralar sen aysima umutbitmez bide bnm normal hayattan arkadaşım var o hepiniz öyle diyosunuz hadi İNŞALLAH olsun canoOlacak insallah tatlim inan bana ummadigin anda olacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?