- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #80.201
Ne ıcın yatmıstın ki hastanedr
Insallah tatlim benim yeterki sen bunu sikinti haline getirip uzme kendini Rabbim cok büyük. ..bu aralar sen aysima umutbitmez bide bnm normal hayattan arkadaşım var o hepiniz öyle diyosunuz hadi İNŞALLAH olsun cano
Canim sogan kurunun faydasini gorursun ama zarrini asla gormezsin. Bende tam 15 gun kullandım ki doktorumada soylemistim bunu kullqndigimiDenerımde kokusuna dayanamıyomkı onun cnm ya cok kotu ediyor benı
Canim sogan kurunun faydasini gorursun ama zarrini asla gormezsin. Bende tam 15 gun kullandım ki doktorumada soylemistim bunu kullqndigimi
Hayrolsun canim ama cok tatli bi ruyaymisBen ruyamda bebek gordum cok tatli ya hemde bebıs kucucuk ole sevınıyomkı bebegim war diye ama buyuyor beni istemiyor bende bir bayan adı werıyorum ona ona werecem seni diyor wer diyor o senden daha guzel dıyor bende sonra kandırıp benı sewmeye baslıor ne ruyaydi bu ya
bni de ediyoda bnd hadi bakalım diyip dayıyorum sonuna kadar içip arkasına tuzla yada şekerli bişey atıyorum hemen bişey anlamıyorum kolay oluyoDenerımde kokusuna dayanamıyomkı onun cnm ya cok kotu ediyor benı
skntı değildi arzu istek var korku var işte cano 2 seneyi geçti artık olsun isteği var napalım beklemeye devam el mahkumInsallah tatlim benim yeterki sen bunu sikinti haline getirip uzme kendini Rabbim cok büyük. ..
Yanı ama rüyası bile mutlu ediyor benı onunHayrolsun canim ama cok tatli bi ruyaymis
Canim benim cok iyi anliyorm seni ama sabir sabir..skntı değildi arzu istek var korku var işte cano 2 seneyi geçti artık olsun isteği var napalım beklemeye devam el mahkum
Etmezmi insani mutlu yaaYanı ama rüyası bile mutlu ediyor benı onun
B
UOTE="yaramaz_kiz, post: 40749659, member: 675973"]Yok banAna dokunuyor
Sogan ın suyunu nasıl sıkıyon soganda su goremedım
Kı almamı alıonuz
:)) Naslsn canmgünaydın hamişşşş :))))
Aman işn sakası cnm iyi oln tbi bzmki bambaska tbi beternde beteri vrdr da işte napalm kaderde bu varmş ama sukrlr olsn öle bi eşe nasp etmş ki Rabbim Allah ondan razı olsn bi dedigimi 2etmz bnde ona karsı öleym tbi hala ilk günki gbiyz ya. Bk özledm yneyok kız bu aralar sık gidip geliyoruz havalar ısındı günler uzadı ya artık sürekli gideriz bahçeli onların evi RABBİM kimseyle kötü olmadan versin dün akşamda eltilerimle beraberdik kocalar akşam çalışıyo bu hafta hepsinin çocuğu var bi bnm yok işte bi an önce olsa keşke
Dımı yani bunun yuzundenEtmezmi insani mutlu yaa
Bcm benım allah bizede werır allahın ıznıyle bizimde olacak bak benimde yok gıdıp esımın amcasının oglunun kızını sewıyorum bizde ıstremeyızmı bırde dusun hıc olmayanları onlar icin cok zor degılmı arkadasimin cocugu bile olmuyor ıgnelerle duruyor Ayakta ki nedir cocugu olur ama yine bısey yokAman işn sakası cnm iyi oln tbi bzmki bambaska tbi beternde beteri vrdr da işte napalm kaderde bu varmş ama sukrlr olsn öle bi eşe nasp etmş ki Rabbim Allah ondan razı olsn bi dedigimi 2etmz bnde ona karsı öleym tbi hala ilk günki gbiyz ya. Bk özledm ynecanm merk etme seninde olck rabbim verck blorm kndni onlarn yanında ktu hssediosn bnde öyleydm görmcemn cocugu vr eltmnde 2tane byere gdrsk berabr onlr cocklryla bz esmle 2mz tbi bzmde olckmki derdk hp rabbim bi kapıyı kapatp dierni acıo cnm.
Simdi uyanıp geldıysen sanada Gunaydin egerkı gec geldiysen sanada gunaydınGünaydın kızlar yada tunaydin :)
Simdi uyanıp geldıysen sanada tunaydın egerkı gec geldiysen sanada gunaydın)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?