Gebe kalamayanlar buraya.....

Ben ruyamda bebek gordum cok tatli ya hemde bebıs kucucuk ole sevınıyomkı bebegim war diye ama buyuyor beni istemiyor bende bir bayan adı werıyorum ona ona werecem seni diyor wer diyor o senden daha guzel dıyor bende sonra kandırıp benı sewmeye baslıor ne ruyaydi bu ya

Hayrolsun canim ama cok tatli bi ruyaymis

B
UOTE="yaramaz_kiz, post: 40749659, member: 675973"]Yok banAna dokunuyor ondan ıcemıyom kokusu kotu[/QUOTE]
Burnumu kapatip iciyordum ben :))

Aman işn sakası cnm iyi oln tbi bzmki bambaska tbi beternde beteri vrdr da işte napalm kaderde bu varmş ama sukrlr olsn öle bi eşe nasp etmş ki Rabbim Allah ondan razı olsn bi dedigimi 2etmz bnde ona karsı öleym tbi hala ilk günki gbiyz ya. Bk özledm yne canm merk etme seninde olck rabbim verck blorm kndni onlarn yanında ktu hssediosn bnde öyleydm görmcemn cocugu vr eltmnde 2tane byere gdrsk berabr onlr cocklryla bz esmle 2mz tbi bzmde olckmki derdk hp rabbim bi kapıyı kapatp dierni acıo cnm.

Etmezmi insani mutlu yaa
Dımı yani bunun yuzunden
Bcm benım allah bizede werır allahın ıznıyle bizimde olacak bak benimde yok gıdıp esımın amcasının oglunun kızını sewıyorum bizde ıstremeyızmı bırde dusun hıc olmayanları onlar icin cok zor degılmı arkadasimin cocugu bile olmuyor ıgnelerle duruyor Ayakta ki nedir cocugu olur ama yine bısey yok

merhabalar benim son 3 aydır adetim hep gecikiyor ve adetten 1 hafta 10 gün önce bel ve kasık ağrılarım başlıyo geçen ay adetim 4 gün geçti adet günümde de test yapmıştım ve çok silik ikinci çizgi çıkmıştı. 4 gün sonra aşırı derecede kanamam ve ağrım oldu. özellikle sağ tarfımda bıçak batması gibi belimde de aynı şekilde doktor kan testi yaptı, hormonlarda biraz dengesizlik var dedi. bana folikasit ve progesteron verdi. adetinin 10 günü kullanmaya başlayacaksın dedi. 24 nisandan bu yana kullanıyorum günde iki tane bu ilacı kullanıp da hamile kalan varmı ? okuduğum birçok yerde hamileliği kolaylaştırdığı yazıyo ama bilmiyorum lütfen bir akıl ver çok fazla da yan etki yapıyo bana doktor katlanıcaksın yapacak bir şey yok dedi. adet olursan 3. günü tekrar gel dedi. ilacı kullandığım anda hamileliğin tüm belirtilerini hissediyorum nolur bana yardımcı olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…