- 22 Nisan 2015
- 19.203
- 116.780
- 798
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #80.221
Mrb hg amın darısı tum ıstıyenlrın basına nasip etsin allahımMerhaba kızlar.. Hamile kalanlara hayırlı olsun, Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin..
Henüz bebişi gelmeyenlere de öncelikle sabır sonrasın da "bebiş" versin.. (Amin)
Benimkilerde hic ara vardirmedi doktor dusun 21 haftalik kaybimda bile 3 ay demistiDımı ama yine bakacağız doktora soracagım ogleden sonra
ama benim doktora gidişim kanamam başladı. üç gün sonra gittim kan testine, ya da düşürdüm bilmiyorum ki yani çok fazla kanamam oldu. hatta bir gece hastanede kaldım. sabaha kadar serüm takıldı. kan testleri bundan 3 gün sonra yapıldı. yani adetimin 3 günü olmuş oluyor ne bileyim aklım karıştı.O zaten gebe ıcın ilac bendede wardı onu sadece gebe olanlar ıcın werıyolar gebe olmasan ıcırmezler bende kanamalar baslamıstı ama benim baskaydi bende Basks sorun wardı 2 cıdede aynı oldu bebegim dusecegı ıcın bana ıstırahat wermıs tı ler folıx werMedi ler
Bunu doktor mu verdi sana o nu weren anlamamıskı cnm benım o zaman kanamam yoktu gebelıgım duruyodu onu kullanirken baska doktora gorunsene birdeama benim doktora gidişim kanamam başladı. üç gün sonra gittim kan testine, ya da düşürdüm bilmiyorum ki yani çok fazla kanamam oldu. hatta bir gece hastanede kaldım. sabaha kadar serüm takıldı. kan testleri bundan 3 gün sonra yapıldı. yani adetimin 3 günü olmuş oluyor ne bileyim aklım karıştı.
Hoşbulduk sanırım düşük yaptın forumda okuduğum kadarıyla.. Başın sağolsun, tekrarı yaşanmasın..Mrb hg amın darısı tum ıstıyenlrın basına nasip etsin allahım
Bılmıyom ki bacım ben artık hıc doktorlara bile guvenemıyom sonucları bile sekreterden alıomkı bende goruyom ınanmıyomyaBenimkilerde hic ara vardirmedi doktor dusun 21 haftalik kaybimda bile 3 ay demisti
Tsk ederim 2 kere ettim sorun degıl napalım kader diyım allah suan hazır degıl sın dedi daha evlılık 1 sene bile bile olmadı erken daha allah verir kurban oldugumHoşbulduk sanırım düşük yaptın forumda okuduğum kadarıyla.. Başın sağolsun, tekrarı yaşanmasın..
Demek ki zamanı var.. İyi günler..Tsk ederim 2 kere ettim sorun degıl napalım kader diyım allah suan hazır degıl sın dedi daha evlılık 1 sene bile bile olmadı erken daha allah verir kurban oldugum
Bende dörde çeyrek kala gireceğim hadi bakalım ne olacak :))kızlarrrrrr ben cooook heyecanlıyım yaaa 3te randevum var cinsiyeti öğrencez ınsallah tabi gösterirse kerata dua edin bana hayırlısı olsun gece uyku uyuyamadım yaa
Bende dörde çeyrek kala gireceğim hadi bakalım ne olacak :))
merhabalar benim son 3 aydır adetim hep gecikiyor ve adetten 1 hafta 10 gün önce bel ve kasık ağrılarım başlıyo geçen ay adetim 4 gün geçti adet günümde de test yapmıştım ve çok silik ikinci çizgi çıkmıştı. 4 gün sonra aşırı derecede kanamam ve ağrım oldu. özellikle sağ tarfımda bıçak batması gibi belimde de aynı şekilde doktor kan testi yaptı, hormonlarda biraz dengesizlik var dedi. bana folikasit ve progesteron verdi. adetinin 10 günü kullanmaya başlayacaksın dedi. 24 nisandan bu yana kullanıyorum günde iki tane bu ilacı kullanıp da hamile kalan varmı ? okuduğum birçok yerde hamileliği kolaylaştırdığı yazıyo ama bilmiyorum lütfen bir akıl ver çok fazla da yan etki yapıyo bana doktor katlanıcaksın yapacak bir şey yok dedi. adet olursan 3. günü tekrar gel dedi. ilacı kullandığım anda hamileliğin tüm belirtilerini hissediyorum nolur bana yardımcı olun
Tbi bin sukur canım rabbim bize dogurganlıgı nasip etmiş hamile kalabiliyoruz. Bn ilkini kaybettikten sonra bunu giç olmaycak sandm bda cpcugmz olmyck bzm die uzuluodm sukurlr olsn rabbime..Dımı yani bunun yuzunden
Bcm benım allah bizede werır allahın ıznıyle bizimde olacak bak benimde yok gıdıp esımın amcasının oglunun kızını sewıyorum bizde ıstremeyızmı bırde dusun hıc olmayanları onlar icin cok zor degılmı arkadasimin cocugu bile olmuyor ıgnelerle duruyor Ayakta ki nedir cocugu olur ama yine bısey yok
Inşallah canım :) bakalım böbreğine ne diyecek korkuyorum yacok heyecanlı ya kesinleşşin bugün ikimizinde allahımmm duyy sesimiziiii
CAnim bende simdi yoldayim gidiyorum hastaneye bakalim nasil haberler alicazcok heyecanlı ya kesinleşşin bugün ikimizinde allahımmm duyy sesimiziiii
Canim benim hic korkma hayirli ve guzel haberlerle gelcen insallahInşallah canım :) bakalım böbreğine ne diyecek korkuyorum ya
evet kesinlikle o kadar kötü oluyorum ki içtikten yarım saat sonra başım dönmeye başlıyor. yürüyemiyorum adımlarımı atarken bile yer ayağımın altından kayıyo gibi. inşallah hamile kalırım o kadar çok ümitlenmiş sevinmiştim ki ikinci çizgiyi görünce çok büyük hayal kırıklığı oldu benim için burada hep ikinci çizgiyi silik görenler hamileliklerini kutlamışlar bende yazmak istedim buraya bende hamileyimmm diyeMerhaba canım yumurta takibi görürken ben kullandım ama gebelik olmadı . fakatumutbitmz arkadaşımız kullandı hamile kaldı . o ilaç aşırı sersemlik yapıyor uyku hali falan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?