Gebe kalamayanlar buraya.....

O zaten gebe ıcın ilac bendede wardı onu sadece gebe olanlar ıcın werıyolar gebe olmasan ıcırmezler bende kanamalar baslamıstı ama benim baskaydi bende Basks sorun wardı 2 cıdede aynı oldu bebegim dusecegı ıcın bana ıstırahat wermıs tı ler folıx werMedi ler

ama benim doktora gidişim kanamam başladı. üç gün sonra gittim kan testine, ya da düşürdüm bilmiyorum ki yani çok fazla kanamam oldu. hatta bir gece hastanede kaldım. sabaha kadar serüm takıldı. kan testleri bundan 3 gün sonra yapıldı. yani adetimin 3 günü olmuş oluyor ne bileyim aklım karıştı.

Bunu doktor mu verdi sana o nu weren anlamamıskı cnm benım o zaman kanamam yoktu gebelıgım duruyodu onu kullanirken baska doktora gorunsene birde

Tsk ederim 2 kere ettim sorun degıl napalım kader diyım allah suan hazır degıl sın dedi daha evlılık 1 sene bile bile olmadı erken daha allah verir kurban oldugum
Demek ki zamanı var.. İyi günler..

Merhaba canım yumurta takibi görürken ben kullandım ama gebelik olmadı . fakat umutbitmz arkadaşımız kullandı hamile kaldı . o ilaç aşırı sersemlik yapıyor uyku hali falan.

Tbi bin sukur canım rabbim bize dogurganlıgı nasip etmiş hamile kalabiliyoruz. Bn ilkini kaybettikten sonra bunu giç olmaycak sandm bda cpcugmz olmyck bzm die uzuluodm sukurlr olsn rabbime..

Merhaba canım yumurta takibi görürken ben kullandım ama gebelik olmadı . fakat umutbitmz arkadaşımız kullandı hamile kaldı . o ilaç aşırı sersemlik yapıyor uyku hali falan.
evet kesinlikle o kadar kötü oluyorum ki içtikten yarım saat sonra başım dönmeye başlıyor. yürüyemiyorum adımlarımı atarken bile yer ayağımın altından kayıyo gibi. inşallah hamile kalırım o kadar çok ümitlenmiş sevinmiştim ki ikinci çizgiyi görünce çok büyük hayal kırıklığı oldu benim için burada hep ikinci çizgiyi silik görenler hamileliklerini kutlamışlar bende yazmak istedim buraya bende hamileyimmm diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…