Gebe kalamayanlar buraya.....

Canım burada bir çoğumuz seni daha iyi anlıyoruz . bende kimyasal gebelik geçirdim kanda gebeliği gördük fakat 2 gün sonra kanamam oldu. Rabbim daha kotusunden korusun. Bize de nasip olur inşallah hayirlisiyla hayırlı sağlıklı evlatlar .

inşallah canım, rabbim dileyen isteyen herkese sağlıklı sıhhatli bebeklerini kucağına almayı hayırlı evlatları nasip etsin inşallah

İNŞALLAH cano öyle beklemeye devam ne zaman olucak bakalım...aynen bnd eşimden memnunum çok şükür

kızlarrrrrr ben cooook heyecanlıyım yaaa 3te randevum var cinsiyeti öğrencez ınsallah tabi gösterirse kerata dua edin bana hayırlısı olsun gece uyku uyuyamadım yaa
çikolata ye su iç bakalım gerçi bende biliyo gibi akıl veriyorum neyse cano sen zaten biliyosundur İNŞALLAH gösterir

kızlarrrrrr ben cooook heyecanlıyım yaaa 3te randevum var cinsiyeti öğrencez ınsallah tabi gösterirse kerata dua edin bana hayırlısı olsun gece uyku uyuyamadım yaa
Kızz :).hdi bekliorz bzde heyecanla. bn 5aylkkn ögrenmştm o zamana kdr göstrmemesti ck heyecanlı oluo ya bn resmen titremştm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…