- 21 Aralık 2014
- 2.582
- 2.396
- 168
- 33
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #80.241
Inşallah canım :) bakalım böbreğine ne diyecek korkuyorum ya
CAnim bende simdi yoldayim gidiyorum hastaneye bakalim nasil haberler alicaz
Inşallah canım bugün üçümüzde sirayla gireceğiz bakalım ilk haberler sendenCanim benim hic korkma hayirli ve guzel haberlerle gelcen insallah
evet kesinlikle o kadar kötü oluyorum ki içtikten yarım saat sonra başım dönmeye başlıyor. yürüyemiyorum adımlarımı atarken bile yer ayağımın altından kayıyo gibi. inşallah hamile kalırım o kadar çok ümitlenmiş sevinmiştim ki ikinci çizgiyi görünce çok büyük hayal kırıklığı oldu benim için burada hep ikinci çizgiyi silik görenler hamileliklerini kutlamışlar bende yazmak istedim buraya bende hamileyimmm diye
Inşallah ya tepikliyo bazen bir yere yığıliyo yerim onuukorkma tatlım ya dua et allaha sağlıklı bizim minnağımız bişeycik demicek normal dicek inşallahhh
Inşallah ya tepikliyo bazen bir yere yığıliyo yerim onuu
inşallah canım, rabbim dileyen isteyen herkese sağlıklı sıhhatli bebeklerini kucağına almayı hayırlı evlatları nasip etsin inşallahCanım burada bir çoğumuz seni daha iyi anlıyoruz . bende kimyasal gebelik geçirdim kanda gebeliği gördük fakat 2 gün sonra kanamam oldu. Rabbim daha kotusunden korusun. Bize de nasip olur inşallah hayirlisiyla hayırlı sağlıklı evlatlar .
İNŞALLAH cano öyle beklemeye devam ne zaman olucak bakalım...aynen bnd eşimden memnunum çok şükürAman işn sakası cnm iyi oln tbi bzmki bambaska tbi beternde beteri vrdr da işte napalm kaderde bu varmş ama sukrlr olsn öle bi eşe nasp etmş ki Rabbim Allah ondan razı olsn bi dedigimi 2etmz bnde ona karsı öleym tbi hala ilk günki gbiyz ya. Bk özledm ynecanm merk etme seninde olck rabbim verck blorm kndni onlarn yanında ktu hssediosn bnde öyleydm görmcemn cocugu vr eltmnde 2tane byere gdrsk berabr onlr cocklryla bz esmle 2mz tbi bzmde olckmki derdk hp rabbim bi kapıyı kapatp dierni acıo cnm.
çikolata ye su iç bakalım gerçi bende biliyo gibi akıl veriyorumkızlarrrrrr ben cooook heyecanlıyım yaaa 3te randevum var cinsiyeti öğrencez ınsallah tabi gösterirse kerata dua edin bana hayırlısı olsun gece uyku uyuyamadım yaa
Vrdır rabbimin verice bi zamna işte yine rabbim bilir.. ama.sendn burdn gunm gecti kızlr dicn test ypcn ve hamileym dicnİNŞALLAH cano öyle beklemeye devam ne zaman olucak bakalım...aynen bnd eşimden memnunum çok şükür
Oh oh maşallah hadı iyisin cnm allah nasip etsın ogrenmesını sana cnm bnmçikolata ye su iç bakalım gerçi bende biliyo gibi akıl veriyorumneyse cano sen zaten biliyosundur İNŞALLAH gösterir
ahhh keşke cano saol desteğin için hamişiimmVrdır rabbimin verice bi zamna işte yine rabbim bilir.. ama.sendn burdn gunm gecti kızlr dicn test ypcn ve hamileym dicn
Mrb hg ıyı senden nbrherkese merhabalar nasılsınız kızlar
İNŞALLAH canım öğreniriz bi günOh oh maşallah hadı iyisin cnm allah nasip etsın ogrenmesını sana cnm bnm
İNŞALLAH canım öğreniriz bi gün
Ogrencen ztn allahın ısı ne karıs mıyım ama nur topu gibi bir kızdır hıslerım yanılmıyosa)
Kızz :).hdi bekliorz bzde heyecanla. bn 5aylkkn ögrenmştm o zamana kdr göstrmemesti ck heyecanlı oluo ya bn resmen titremştm :)kızlarrrrrr ben cooook heyecanlıyım yaaa 3te randevum var cinsiyeti öğrencez ınsallah tabi gösterirse kerata dua edin bana hayırlısı olsun gece uyku uyuyamadım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?